Apocalipsa

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Xeno, tu ar trebui sa-ti faci de pe-acuma niste fishe care sa-ti foloseasca incooolo de tot, cand o sa decizi ca poate nu ar fi rau sa scrii o carte (de pilda, Mind Tools - curiozitatile si tipologia personajului convertitor :-)). Ar fi fascinanta . Ai beneficiat de tot, incepand cu introspectii asupra convertirii si terminand cu "exista frigul? Raspunde simplu da sau nu" :-)).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

xenocid http://onisim.wordpress.com/2008/04/19/einstein-despre-dumnezeu/
chiar azi am citit-o si eu! Orcum nu vroiam sa promovez persoana care a zis-o, ci ceea ce a zis! Pana la urma nu conteaza cine zice, conteaza ce zice!
Oricum JG, nu e buna??
Denizel.........punct.

”Stiinta fara religie este schioapa, iar religia fara stiinta este oarba"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79
Dostoievski spunea ca sunt doua variante:

1. Daca Dumnezeu nu exista, atunci nu va avea cine sa ne judece pentru faptele noastre.
2. Daca Dumnezeu exista, atunci ne va judeca pentru faptele noastre.

deci e 50 - 50 daca judeci logic, la rece.

BuZzZ!
Eroare gravä de logica:

Eu spun ca exista doua variante:

1. Exista o pereche de conduri mov care orbiteaza in jurul planetei (era sa zic Pluto da' asta nu mai e planeta) Neptun.
2. Nu exista nici o pereche de conduri mov care orbiteaza in jurul lui Neptun.

deci e 50 - 50 daca judeci logic, la rece, ca Neptun are acum ca sateliti ultimul racnet din colectia 2008 de papuci cu glugä.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Pai da Neptun are acum conduri din astia, nu stiai? Demonstreaza-mi ca nu-s acolo! Pana nu vad cu ochii mei nu cred!

Ai incercat o similitudine....nereusita din punctul meu de vedere.

In alta ordine de idei sincer putin imi pasa daca Neptun ar avea sau nu conduri. Chiar si asa e deplasat sa compari viata vesnica sau osanda vesnica cu o pereche de conduri!!!! Conduri, care, repet eu cred ca sunt acolo. Si pana nu ma duci acolo sa imi arati ca nu-s, nu, te cred....

Ca au zis alti oameni ca nu exista, oo....pai iti dau si eu nume de sute de oameni care zic ca Dumnezeu exista!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Larisa nu ti se pare mai logic sa demonstrezi TU ca exista condurii-mov-absurzi despre? Am mai scris eu cu elefantul din sufragerie...

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

J.G. nu, nu mi se pare logic sa demonstrez eu ca exista. Eu am zis ca sunt 50% sanse sa existe si 50% sa nu existe. ( dupa cum vezi a descris dupa modelul meu ( al lui Dostoievski in speta). El a zis ca 100% ei nu exista! Deci cine trebuie sa demonstreze si cui?

Ca sa nu ne mai lungim si ascundem dupa vorbe celebre ( cum fu asta cu elefantul), cand ma duce sa vad ca nu's acolo condurii votez si eu pentru 100% sanse ca ei sa nu existe. Pana atunci e 50-50!

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Pai JG , sa ne spuna Xenocid de unde a aflat el ca poate sunt ...ups...poate nu sunt. Ca el a "studiat" cum e cu condurii care orbiteaza in jurul Neptunului. Einstein mic ce este el!:)) Apropos ce mai face elefantul tau??:)):))Si eu pot sa dau nume de oameni mari care ...au recunoscut existenta lui Dumnezeu! Dar cdreca credinta asta e pt oamenii extremisti! Ori cred in Dumnezeu oamenii de stiinta...ori saracii cu/fara scoala. Cei din "patura "de mijloc a societatii(unii) ei nu cred! Nu sunt nici destul de "saraci" nici destul de "bogati"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Xeno deci ai inteles esti average.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui BeLucci

Pai JG , sa ne spuna Xenocid de unde a aflat el ca poate sunt ...ups...poate nu sunt. Ca el a "studiat" cum e cu condurii care orbiteaza in jurul Neptunului. Einstein mic ce este el!:)) Apropos ce mai face elefantul tau??:)):))Si eu pot sa dau nume de oameni mari care ...au recunoscut existenta lui Dumnezeu! Dar cdreca credinta asta e pt oamenii extremisti! Ori cred in Dumnezeu oamenii de stiinta...ori saracii cu/fara scoala. Cei din "patura "de mijloc a societatii(unii) ei nu cred! Nu sunt nici destul de "saraci" nici destul de "bogati"!

Oamenii din patura de mijloc a societatii nu cred in D-zeu? Uau ce multi suntem
Deci ca sa ajung sa cred ar trebui sa mai fac o facultate, un masterat ceva? Cam ciudata logica ....

Sorana si Monica (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Mie mi-a placut mult ce a zis Dostoievski. Logic, de altfel. Nu o sa dau citat ca nu stiu paragraful intreg. Dostoievski spunea ca sunt doua variante:

1. Daca Dumnezeu nu exista, atunci nu va avea cine sa ne judece pentru faptele noastre.
2. Daca Dumnezeu exista, atunci ne va judeca pentru faptele noastre.

deci e 50 - 50 daca judeci logic, la rece. Presupunand ca nu ai nici o religie. Mi-e greu sa cred ca e om pe lumea asta care sa nu se intrebe " Si daca totusi Dumnezeu exista?'. Ca noi traim ca si cum El nu ar exista, asta e alta poveste.

Deci, de unde atata "bascalie" in fata mortii? De unde atat de multa seninatate?

Nu vorbesc aici de "gaura...." ca asta e un circ, ci de moarte in general, de ce urmeaza dupa moarte mai exact.

Oameni buni, voua nu va e frica de ce urmeaza dupa moarte?

Later edit
: http://savatie.wordpress.com/2008/09/09/adio-a-venit-sfirsitul-lumii/
Mi-a placut!

S-o ajutam pe Alexia!

Conform acestei chestii D-zeu (daca exista) ne va judeca dupa FAPTELE noastre. Nu dupa nr. de rugaciuni, nici dupa vorbe .... nici dupa ganduri ...Deci dupa logica asta daca D-zeu exista n-am de ce sa-mi fac griji ca am zis ca nu exista cata vreme faptele mele sunt ok ....

Sorana si Monica (5 ani)

Mergi la inceput

Citat:
Cei din "patura "de mijloc a societatii(unii) ei nu cred! Nu sunt nici destul de "saraci" nici destul de "bogati"!

Banuiesc ca in toata fraza asta nu te-ai lovit niciunde de cuvantul unii.

Mergi la inceput