Apocalipsa
Raspunsuri - Pagina 35
denizel spune:
Xeno, tu ar trebui sa-ti faci de pe-acuma niste fishe care sa-ti foloseasca incooolo de tot, cand o sa decizi ca poate nu ar fi rau sa scrii o carte (de pilda, Mind Tools - curiozitatile si tipologia personajului convertitor :-)). Ar fi fascinanta . Ai beneficiat de tot, incepand cu introspectii asupra convertirii si terminand cu "exista frigul? Raspunde simplu da sau nu" :-)).
BeLucci spune:
xenocid http://onisim.wordpress.com/2008/04/19/einstein-despre-dumnezeu/
chiar azi am citit-o si eu! Orcum nu vroiam sa promovez persoana care a zis-o, ci ceea ce a zis! Pana la urma nu conteaza cine zice, conteaza ce zice!
Oricum JG, nu e buna??
Denizel.........punct.
”Stiinta fara religie este schioapa, iar religia fara stiinta este oarba"!
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xenocid
BuZzZ! Eroare gravä de logica: Eu spun ca exista doua variante: 1. Exista o pereche de conduri mov care orbiteaza in jurul planetei (era sa zic Pluto da' asta nu mai e planeta) Neptun. 2. Nu exista nici o pereche de conduri mov care orbiteaza in jurul lui Neptun. deci e 50 - 50 daca judeci logic, la rece, ca Neptun are acum ca sateliti ultimul racnet din colectia 2008 de papuci cu glugä. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Pai da Neptun are acum conduri din astia, nu stiai? Demonstreaza-mi ca nu-s acolo! Pana nu vad cu ochii mei nu cred!
Ai incercat o similitudine....nereusita din punctul meu de vedere.
In alta ordine de idei sincer putin imi pasa daca Neptun ar avea sau nu conduri. Chiar si asa e deplasat sa compari viata vesnica sau osanda vesnica cu o pereche de conduri!!!! Conduri, care, repet eu cred ca sunt acolo. Si pana nu ma duci acolo sa imi arati ca nu-s, nu, te cred....
Ca au zis alti oameni ca nu exista, oo....pai iti dau si eu nume de sute de oameni care zic ca Dumnezeu exista!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
J G spune:
Larisa nu ti se pare mai logic sa demonstrezi TU ca exista condurii-mov-absurzi despre? Am mai scris eu cu elefantul din sufragerie...
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
larissa_79 spune:
J.G. nu, nu mi se pare logic sa demonstrez eu ca exista. Eu am zis ca sunt 50% sanse sa existe si 50% sa nu existe. ( dupa cum vezi a descris dupa modelul meu ( al lui Dostoievski in speta). El a zis ca 100% ei nu exista! Deci cine trebuie sa demonstreze si cui?
Ca sa nu ne mai lungim si ascundem dupa vorbe celebre ( cum fu asta cu elefantul), cand ma duce sa vad ca nu's acolo condurii votez si eu pentru 100% sanse ca ei sa nu existe. Pana atunci e 50-50!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
BeLucci spune:
Pai JG , sa ne spuna Xenocid de unde a aflat el ca poate sunt ...ups...poate nu sunt. Ca el a "studiat" cum e cu condurii care orbiteaza in jurul Neptunului. Einstein mic ce este el!:)) Apropos ce mai face elefantul tau??:)):))Si eu pot sa dau nume de oameni mari care ...au recunoscut existenta lui Dumnezeu! Dar cdreca credinta asta e pt oamenii extremisti! Ori cred in Dumnezeu oamenii de stiinta...ori saracii cu/fara scoala. Cei din "patura "de mijloc a societatii(unii) ei nu cred! Nu sunt nici destul de "saraci" nici destul de "bogati"!
sorana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BeLucci Pai JG , sa ne spuna Xenocid de unde a aflat el ca poate sunt ...ups...poate nu sunt. Ca el a "studiat" cum e cu condurii care orbiteaza in jurul Neptunului. Einstein mic ce este el!:)) Apropos ce mai face elefantul tau??:)):))Si eu pot sa dau nume de oameni mari care ...au recunoscut existenta lui Dumnezeu! Dar cdreca credinta asta e pt oamenii extremisti! Ori cred in Dumnezeu oamenii de stiinta...ori saracii cu/fara scoala. Cei din "patura "de mijloc a societatii(unii) ei nu cred! Nu sunt nici destul de "saraci" nici destul de "bogati"! |
Oamenii din patura de mijloc a societatii nu cred in D-zeu? Uau ce multi suntem
Deci ca sa ajung sa cred ar trebui sa mai fac o facultate, un masterat ceva? Cam ciudata logica ....
Sorana si Monica (5 ani)
sorana spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Mie mi-a placut mult ce a zis Dostoievski. Logic, de altfel. Nu o sa dau citat ca nu stiu paragraful intreg. Dostoievski spunea ca sunt doua variante: 1. Daca Dumnezeu nu exista, atunci nu va avea cine sa ne judece pentru faptele noastre. 2. Daca Dumnezeu exista, atunci ne va judeca pentru faptele noastre. deci e 50 - 50 daca judeci logic, la rece. Presupunand ca nu ai nici o religie. Mi-e greu sa cred ca e om pe lumea asta care sa nu se intrebe " Si daca totusi Dumnezeu exista?'. Ca noi traim ca si cum El nu ar exista, asta e alta poveste. Deci, de unde atata "bascalie" in fata mortii? De unde atat de multa seninatate? Nu vorbesc aici de "gaura...." ca asta e un circ, ci de moarte in general, de ce urmeaza dupa moarte mai exact. Oameni buni, voua nu va e frica de ce urmeaza dupa moarte? Later edit: http://savatie.wordpress.com/2008/09/09/adio-a-venit-sfirsitul-lumii/ Mi-a placut! Larisa si Alexia (13 iulie 2006) http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ S-o ajutam pe Alexia! |
Conform acestei chestii D-zeu (daca exista) ne va judeca dupa FAPTELE noastre. Nu dupa nr. de rugaciuni, nici dupa vorbe .... nici dupa ganduri ...Deci dupa logica asta daca D-zeu exista n-am de ce sa-mi fac griji ca am zis ca nu exista cata vreme faptele mele sunt ok ....
Sorana si Monica (5 ani)
BeLucci spune:
Cei din "patura "de mijloc a societatii(unii) ei nu cred! Nu sunt nici destul de "saraci" nici destul de "bogati"! |
Banuiesc ca in toata fraza asta nu te-ai lovit niciunde de cuvantul unii.