Apocalipsa
Raspunsuri - Pagina 28
lilianasoare spune:
Fara suparare, dar am aterizat exact pe pagina aia. Or, dupa cateva postari, nu pot sa spun ca am prins esenta discutiei
"Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori"
ham spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lilianasoare
Off-topic. Nu stiu ce se discuta la subiectul asta, dar nu pot sa nu remarc maturitatea unora, fix, da' fix pan' la genunchiu' broastei. |
Fara suparare, puteai sa cauti ce-i cu sculptura pomenita de Xenocid inainte de a pune etichete; te ajut eu, c-am fost curios:
Papa Benedict al XVI-lea cere interzicerea expunerii unui broscoi crucificat: http://www.ablog.ro/nucredetzi/2008-08-31/papa-benedict-al-xvi-lea-cere-interzicerea-expunerii-unui-broscoi-crucificat.html
lilianasoare spune:
Ham, mersi de link (care nu schimba datele problemei). In rest, ramane cum am stabilit
xenocid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lilianasoare Fara suparare, dar am aterizat exact pe pagina aia." |
Cicä:
Unul cade de la etaj - pleosc pe trotuar. Lumea panicatä se buluceste la locul impactului:
-Ce s'a intamplat? Ce s'a intamplat!?
Precipitatul se ridicä buimacit si raspunde senin:
-Nu stiu domne' acu' am picat si eu!
Revenind la subiect, experienta ne arata ca intervalul mediu de timp intre doua catastrofe planetare care conduc la extinctii in masa este de 36 de milioane de ani. Durata medie de viata a unei specii este de doar doua milioane de ani.
De unde vedem ca sfarsitul lumii nu va fi in nici un caz o dramoleta cu trambite, peceti, curve si balauri, palizi calareti.
Va fi doar candva, ultima dimineatä in care se va trezi ultimul om.
lilianasoare spune:
citat din mesajul lui xenocid Cicä: Unul cade de la etaj - pleosc pe trotuar. Lumea panicatä se buluceste la locul impactului: -Ce s'a intamplat? Ce s'a intamplat!? Precipitatul se ridicä buimacit si raspunde senin: -Nu stiu domne' acu' am picat si eu! Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Punct ochit, punct lovit
sorana spune:
Nu stiu daca e intuneric in rai sau nu, dar in mod sigur e foarte cald
Termodinamica dupa Isaiah
Temperatura Raiului poate fi calculata cu mare precizie. Ne bazam pe Biblie, Isaiah 30:26, descriind Raiul: "Mai mult, lumina lunii va fi ca lumina soarelui si lumina soarelui va fi de sapte ori lumina a sapte zile." Deci, Raiul primeste de la luna tot atata radiatie cata primeste pamantul de la soare si in plus de sapte ori cate sapte (de 49 de ori) cat primeste pamantul de la soare, deci de 50 de ori in total. Lumina pe care o primim de la luna este 1/10,000 din lumina pe care o primim de la soare, deci poate fi neglijata. Radiatia luminoasa pe care o primeste Raiul il va incalzi pana cand pierderea de caldura prin radiatie este egala cu caldura primita prin radiatie deci Raiul pierde de 50 de ori mai multa caldura decat pamantul prin radiatie. Folosind a patra lege a puterii radiatiei Stephan-Boltzmann avem (H/E)4 = 50 unde E este temperatura absoluta a pamantului, 300 K (27 C). Rezulta ca H, temperatura absoluta a Raiului, este 798 K (525 C)!
Temperatura exacta a Iadului nu poate fi calculata. Totusi, Apocalipsa 21:8 spune: "cât despre frico#351;i, necredincio#351;i, scârbo#351;i, uciga#351;i, curvari, vr#259;jitori, închin#259;torii la idoli, #351;i to#355;i mincino#351;ii, partea lor este în iazul, care arde cu foc #351;i cu pucioas#259;, adic#259; moartea a doua". Un lac de pucioasa (sulf) inseamna ca temperatura trebuie sa fie sub punctul de fierbere, 444.6 C (deasupra acestei temperaturi n-ar fi un lac de sulf ci doar vapori).
Deci Raiul 9525C) este mai fierbine decat Iadul (sub 445 C).
Cine zice ca Biblia nu contine date stiintifice exacte?
Sorana si Monica (5 ani)
Stanescu spune:
Wow! Bine ca m-am lamurit - suspectam io ca e mai distractiv in iad - acu' am aflat ca e si mai racoare!
Sorana
capcaunul spune:
citat din mesajul lui sorana Un lac de pucioasa (sulf) inseamna ca temperatura trebuie sa fie sub punctul de fierbere, 444.6 C (deasupra acestei temperaturi n-ar fi un lac de sulf ci doar vapori). Deci Raiul 9525C) este mai fierbine decat Iadul (sub 445 C). Cine zice ca Biblia nu contine date stiintifice exacte? |
Nu va bucurati prea devreme caci pucioasa fierbe la 445C la presiune atmosferica normala. Dar in Iad presiunea este mult mai mare decat in Rai, prin urmare pucioasa fierbe la o temperatura mai ridicata acolo!
Stanescu spune:
Si uite asa se duc idealurile mele...Totusi, parca nu ma vad cantand la harpa toata ziua...
denizel spune:
Vorba celuia, "acu' am picat si io" :-)).
E posibil ca pe ditai pagina 28 (unica citita in ultimele 3 saptamani) sa se faca referire tot la harpe (care, se stie, intotdeauna dau bine langa niste camasi albe si lejere, alergat cu flori in maini peste delusoare inverzite :-)) ) vs. asfixiat in vapori de pucioasa-resuscitat, asfixiat in vapori de pucioasa-resuscitat, asfixiat in vapori de pucioasa-resuscitat plus ars-refacut, ars-refacut, ars-refacut deci, evident, fun maxim o vesnicie?