Apocalipsa

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Xeno..esti matale, in persoana???? Cu citate biblice? Ia sa crestez in grinda....

Ham, te apreciez in continuare pentru faptul ca......ia sa caut o parabola biblica..arunci samantza in piatra seaca...Dar tot e bine, ca citesc si altii, si afla lucruri noi si interesante.

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui BeLucci

Dar tu de unde sti cum e in iad? de unde sti ca e bezna?

pai iadu nu-i ca raiu asa cum vara nu-i ca iarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria

Xeno..esti matale, in persoana???? Cu citate biblice? Ia sa crestez in grinda....

Da eu :)
In caz ca n'am fost clar mai mentionez odata sursa citatului.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Citat:
Ce legatura are citatu' asta cu...prefectura?
Nu pari o "surioara" cu carticele colorate, la ele am mai intalnit obiceiu' asta- cum nu mai stiu ce sa spuie, trantesc un citat biblic, fara nici-o legatura cu discutia!
Fizica nu exclude pe Dumnezeu ci carticelele colorate cu povesti despre Dumnezeu inventate de oameni!
Legile fizicii sunt date tot de la Dumnezeu, creieru' uman, cu posibilitatea gandirii logice tot de acolo, puterea de a crea aproape orice (inclusiv aeru' de care pomenesti tu) tot de la el vin; inclusiv bigotismu' religios (foarte folositor de altfel, ca sa conduci masele trebuie sa le unesti intr-un crez!) si lipsa de logica a multimii (si ea necesara, cei inteligenti sunt greu de unit si condus), caci este nevoie si de ei pentru muncile de rand, pe care un om cu creier le evita prin gradu' de scolarizare la care ajunge, treaba care-l face sa gandeasca logic, inteleaga fenomene si sa inventeze caile spre atingerea visurilor...
De ce nu ne-ar conveni ca Dumnezeu a creat o lume in care toate sunt ordonate incat sa existe viata, aer respirabil, oameni ce au inteles cum sunt ordonate toate cele incat sa poata reproduce acele mecanisme/fenomene si pe alte planete?

Inca o chestie: DE CE ar trebui Dumnezeu cautat?
El ESTE in toate cele si nu se ascunde, ca sa fie nevoie sa-L cauti.

Ham nu am prea inteles faza cu carticelele?!sincer:)):))=))Chiar nush la ce te refereai:))Asa, pai aici au inceput sa fie discutii intre atei/crestini. Mai mult cu tine am avut ceva de discutat omeneste si mai vreo 2(max)3 pers. Deci era discutie ateu/crestin , stiina/Biblie. Fiecare a folosit sursa cea mai buna. Nush de ce te-a "deranjat" ca am dat un citat din Biblie pt ca nu e prima oara cand fac asta...si in ultima mea postare nu a fst o arma versetul acela, a venit asa...de la sine. Oricum imi place"evolutia" ta. La inceput erai ateu iar acuma ajungi sa spui...
Citat:
El ESTE in toate cele si nu se ascunde, ca sa fie nevoie sa-L cauti.
Cute...ce pot sa spun.
Si faza...
Citat:
lipsa de logica a multimii (si ea necesara, cei inteligenti sunt greu de unit si condus),
....aici la cine te referi la crestini sau la atei...ca si unii si altii sunt o multime de oamenii:))

Xenocid....as fi luat personal
Citat:
Eu insa va spun voua: Ca oricine se manie pe fratele sau vrednic va fi de osand#259;; si cine va zice fratelui sau: netrebnicule, vrednic va fi de judecata sinedriului; iar cine va zice: nebunule, vrednic va fi de gheena focului. Matei 22:5

, versetul asta doar ca nu e ceva scris de mine este scris de David. Daca vroiam sa-l atac pe ham ii spuneam eu "in fata" ca e intr-un anumit fel, dar asa am folosit un verset in care David spune asa despte "atei". Nu eu am spus.....so....
LadyJ....asa zic si eu. Iad=intuneric/Rai=lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Citat:
Inca o chestie: DE CE ar trebui Dumnezeu cautat?

Eu cred ca Dumnezeu ma creat pe mine. Ma nascut mama mea. Pe mama(si pe tata) merg sa-i vizitez, le fac surprize(cadouri), petrec timp cu ei, povestim...De ce nu as face asa si cu Dumnezeu?
Tu cum petreci timp cu persoanele dragi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Am povestit mai demult despre intalnirile mele, pe cand locuiam in Petrosani, cu oamenii cu carticele colorate- Martorii lui Iehova...
Nu am nimic cu ideea de a da citate dar de data asta ai dat citat doar ca sa dai un citat.
Cand scriu despre multimea fara logica, deci manipulabila, nu ma refer doar la atei si crestini; ei pot fi (si chiar sunt) de orice orientare religioasa, agnostici sau atei...
Daca-mi arati si mie unde-am scris eu ca nu cred in Dumnezeu, poate-mi-aduc aminte cand am fost beat ultima oara!
Dumnezeu nu este ceva pipaibil, nu este o persoana, ca sa trebuiasca sa-L caut, isi arata prezenta in tot ce ma inconjoara, nu pot sa-I fac surprize fiindca nu poate fi surprins, nu pot sa-I ofer nimic, fiindca El a creat toate cele. Nu pot face comert cu El, "io-Ti inchin trei rugaciuni/cantari de slava, Tu-mi dai fericirea!" Cred ca este copilaresc sa-L privesc pe Creator ca pe un om cu care poti socializa/interactiona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui ham
Cred ca este copilaresc sa-L privesc pe Creator ca pe un om cu care poti socializa/interactiona.

Omul L-a creat pe Dumnezeu dupa chipul si infatisarea sa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui ham
Cred ca este copilaresc sa-L privesc pe Creator ca pe un om cu care poti socializa/interactiona.

Omul L-a creat pe Dumnezeu dupa chipul si infatisarea sa.

Acela nu este Dumnezeu-Creatorul, este o creatiei a baietilor destepti ce manipuleaza masele cu ajutoru' religiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid[/i

Off-topic. Nu stiu ce se discuta la subiectul asta, dar nu pot sa nu remarc maturitatea unora, fix, da' fix pan' la genunchiu' broastei.

"Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilianasoare

Citat:
citat din mesajul lui xenocid[/i

Off-topic. Nu stiu ce se discuta la subiectul asta, dar nu pot sa nu remarc maturitatea unora, fix, da' fix pan' la genunchiu' broastei.

Cele 2 propozitii se exclud reciproc, fara suparare.

Mergi la inceput