Apocalipsa

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui sorana
Un lac de pucioasa (sulf) inseamna ca temperatura trebuie sa fie sub punctul de fierbere, 444.6 C (deasupra acestei temperaturi n-ar fi un lac de sulf ci doar vapori).
Deci Raiul 9525C) este mai fierbine decat Iadul (sub 445 C).
Cine zice ca Biblia nu contine date stiintifice exacte?

Nu va bucurati prea devreme caci pucioasa fierbe la 445C la presiune atmosferica normala. Dar in Iad presiunea este mult mai mare decat in Rai, prin urmare pucioasa fierbe la o temperatura mai ridicata acolo!

Demonsteaza ca presiunea e mai mare in iad

Sorana si Monica (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Deci trebuie sa ne obisnuim de pe acum sa ne salutam cu expresia "chill!"

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:

Citat:

Citat:
Un lac de pucioasa (sulf) inseamna ca temperatura trebuie sa fie sub punctul de fierbere, 444.6 C (deasupra acestei temperaturi n-ar fi un lac de sulf ci doar vapori).

Nu va bucurati prea devreme caci pucioasa fierbe la 445C la presiune atmosferica normala. Dar in Iad presiunea este mult mai mare decat in Rai, prin urmare pucioasa fierbe la o temperatura mai ridicata acolo!

Sorana si Monica (5 ani)

E situat mai jos.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Citat:

Citat:

Citat:

Sorana si Monica (5 ani)

E situat mai jos.

Ingrid S si Diana

Presiunea in iad este fie mai mare fie mai mica decat presiunea atmosfericxa pentru ca:
In primul rind, trebuie sa presupunem ca, daca sufletele exista, ele trebuie sa aiba o masa oarecare. Daca au, atunci un mol de suflet de asemenea trebuie sa aiba masa. Deci, care este rata intrarii sufletelor in Iad si care este rata iesirii sufletelor din Iad? Cred ca putem presupune fara a gresi ca, odata ajuns in Iad, sufletul nu mai pleaca. Cit despre sufletele care intra in Iad, sa privim la diferitele religii care exista in lume astazi. Unele religii spun ca, daca nu esti membru al religiei lor, vei merge in Iad. Deoarece aceste religii sint mai mult de una si o persoana nu poate apartine la mai mult de o religie, putem prezice ca toate sufletele merg in Iad. La rata nasterilor si a deceselor de astazi, ne putem astepta ca numarul de suflete din Iad sa creasca exponential. Acum sa vedem rata schimbarii volumului Iadului. Legea lui Boyle spune ca pentru ca temperatura si presiunea in Iad sa ramina constante, raportul masei sufletelor cu volumul trebuie sa ramina constant.

1. Daca volumul iadului ramane constant - atunci presiunea in iad va creste continuu datorita nr. in crestere de suflete
2. Daca volumul iadului creste o data cu cresterea nr. de suflete - atunci presiunea ramane constanta

Sorana si Monica (5 ani)

Mergi la inceput

Ca sa concluzionam - in cazul 1 - presiunea creste, deci creste si temperatura (PV = nRT)volumul e constant, in cazul 2 - presiunea e constanta, volumul creste - temperatura creste.

Are dreptate capcaunul - creste temperatura in iad

Sorana si Monica (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Citat:
Ne bazam pe Biblie, Isaiah 30:26, descriind Raiul: "Mai mult, lumina lunii va fi ca lumina soarelui si lumina soarelui va fi de sapte ori lumina a sapte zile."

Ai citit tot capitolul? Isaia 30:26? Eu l-am citit si nu mi se pare ca ar fi vorba de rai.
Isaia 30:25 Pe orice munte inalt si pe orice deal inalt, vor izvori rauri, curgeri de apa,in ziua marelui macel, cand turnurile vor cadea.
Isaia30:26 Si lumina lunii va fi ca lumina soarelui,iar luna soarelui va fi de sapte ori mai mare(ca lumina a sapte zile),cand va lega Domnul vanataile poporului Sau si va tamadui rana loviturilor lui.
Serios poate imi scapa mie ceva...dar nu fac legatura intre rai si textul asta. Mai ales ziua marelui macel...ce macel va fi in rai ?

Capcaunule, asta inseana sa scoti din context!(citeste si tu textul asta, poate nu am inteles eu ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
In primul rind, trebuie sa presupunem ca, daca sufletele exista, ele trebuie sa aiba o masa oarecare.

Sorana, adevar grait-ai.
Citindu-te am zis Evrika! Iata cine se ascunde sub titulatura misterioasa dar deja consacrata de materie intunecata a Universului (the dark matter). Ce neutrino, ce monopoli magnetici, ce WIMPsi? Sufletele celor morti tin in frau galaxiile si clusterele de galaxii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:

Citat:
In primul rind, trebuie sa presupunem ca, daca sufletele exista, ele trebuie sa aiba o masa oarecare.

Sorana, adevar grait-ai.

Au.
Fix 21 de grame.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:

Citat:

Sorana, adevar grait-ai.

Au.
Fix 21 de grame.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Asta e un film, n-am vazut nicio demostratie stiintifica.
Sorana, cum mi-ai daramat tu ideile despre presiunea atmosferica , dar ia sa presupunem ca n-au nicio masa sufletele...nu tot la vorba mea ajungem? E mai jos ca raiul, e muulta caldura acolo..etc...

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Asta e un film, n-am vazut nicio demostratie stiintifica.

:))), sigur ca-i un film, n-ai vazut emoticonul?
Doar nu ai crezut, pret de o clipa, pina ai deschis link-ul, ca vorbesc serios???

Mergi la inceput