Apocalipsa
Raspunsuri - Pagina 25
BeLucci spune:
Capcaunule nu se poate ce vrei tu! Mantuirea e personala, nu poti face schimb cu nimeni cu locul din rai/iad! Sorry 4 u!
Ingrid S spune:
Belucci, iacata ai zis ceva adevarat cu mantuirea! Dar sunt convinsa ca ccc Capcaunul stia asta... mai glumeste omul!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
BeLucci spune:
Ingrid S daca nu stiam ca glumeste nu puneam . Puneam altceva. Anyway, altii sunt sigura ca nu stiu. A urmarit cineva emisiunea de sambata de pe antena 2? despre antichrist? Am inteles ca va fi partea a 2-a sambata asta... sper sa o pot vedea si eu... Sunt curioasa ce spun oamenii de stiinta
ham spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arishima am doua teorii care se bat cap in cap una mai stiintifica alta amestecata Ce am gasit pe Wiki: Februarie 2005 SDSS J090745,0+24507, o stea gigantica, paraseste Calea Lactee avānd o viteza de doua ori mai mare decāt īn mod normal (aproximativ 0,0022 din viteza luminii), fapt care dovedeste existenta unei gauri negre foarte mari īn centrul galaxiei. Presupunerile astronomilor spun ca mijlocul galaxiei noastre este o gaura neagra imensa si dupa cum se relateaza soarele va ajunge in centrul galaxiei si presupun ca la o asa imensa gaura neagra va fi tras in ea precum si inreaga cale lactee???"""trecerea in dimensiune a cincea""" ce parere aveti credeti ceva avand in vedere ca unelel lucruri sunt aprobate si de pentagon si de numerosi fizicieni cristina & florin |
Daca tot am primit un spam pe tema asta, uite un eventual raspuns la astfel de teorii:
http://nucredetzi.ablog.ro/
BeLucci spune:
Corpurile vor emite o lumina, asta se va intampla in rai. Numai Dumnezeu si ingerii lumineaza, in cer este lumina din cauza lui Dumnezeu si a ingerilor care lumineaza.
Ah si am mai ramas cu ceva, dupa toate astea descrise, nu se va sfarsii pamantul!! La oameni chiar le place sa se minta. Freakbah nu sa se imbate cu apa rece.
Apropos Ham tu ai scris "eventualul raspuns?". Intreb doar asa...
ham spune:
citat din mesajul lui BeLucci Corpurile vor emite o lumina, asta se va intampla in rai. Numai Dumnezeu si ingerii lumineaza, in cer este lumina din cauza lui Dumnezeu si a ingerilor care lumineaza. Ah si am mai ramas cu ceva, dupa toate astea descrise, nu se va sfarsii pamantul!! La oameni chiar le place sa se minta. Freakbah nu sa se imbate cu apa rece. Apropos Ham tu ai scris "eventualul raspuns?". Intreb doar asa... |
E o compilatie a informatiei ce-am gasit pe vre-o (cel putin) 30-40 de site-uri (din sutele disponibile)...
Lumina este radiatie electromagnetica (toate formele de lumina se compun din fotoni, particulele elementare responsabile pentru toate fenomenele electromagnetice), produsa sau reflectata, vizibila sau invizibila (de vre-o 50 de ani exista telescoape cu detectori ingeniosi, plasati pe sateliti si misiuni spatiale, ce ne arata Universul in toate regiunile spectrale, de la raze gama la unde radio) compusa la randu' ei dintr-un cimp electric si unul magnetic, orientate perpendicular unul pe celalalt, amindoua variabile in timp si spatiu, si care se genereaza reciproc.
Deci senzatia ca o fiinta EMITE lumina vizibila este falsa (ca si aceea ca ce vedem noi k Luna-luminoasa este produsa de ea); ele doar reflecta lumina produsa de reactorul termonuclear perfect si sigur de pe cer, ce se interpreteaza Soare (energia totala oferita de Soare Pamantului in fiecare secunda este 180 000 terawati pe cand toata umanitatea consuma 13 terawati in industrie, trafic, acasa, in agricultura...).
Fiintele NU emit lumina vizibila, cu atat mai mult dac-au dat coltzu'; sufletu' nici atat, fiind ceva imaterial; lumina caracterizeaza materia, restu' (inclusiv Raiu', fiind descris k ceva imaterial, populat cu suflete si ingeri) e in BEZNA!
BeLucci spune:
Corpurile omenesti terestre in mod normal nu emit lumina. Daaaar in cer vom avea trupuri de slava asemanatoare cu cele fizice, ca si forma, car nu ca si continut. Asta o sa vezi cu ochii tai,dar nu cei fizici! Si aproppos de corpuri care nu emit lumina, licuricii , pestii(anumite specii), ciupercile(unele )emit lumina! Acelasi Dumnezeu care le-a facut pe ele ne-a facut si pe noi. Deci si noi putem emite lumina, daca vrea El(lui Moise ii stralucea fata in mod fizic, cand a coborat de pe muntele Sinai,Isus emitea si el lumina, in timp ce se ruga pe munte, alaturi de ucenici.
BeLucci spune:
hai mei Ham, CINEVA a facut legile fizicii si le poate schimba. Sau cunoaste altele superioare. De exemplu: legea gravitatiei ne invata ca orice obiect mai greu decat aerul nu se poate ridica. Dar legea aerodinamicii spune ca un obiect...cu viteza si forma potrivita poate sa zboare. Amandoua legi sunt perfect adevarate, chiar daca aparent se contrazic. Sunt inca multe legi pe care noi nu le cunoastem.....Asa ca nu fi asa sigur ca nu putem lumina, chiar la propriu vorbind. Stai linistit ca numai cei care cred in Dumnezeu si in Isus Cristos, si dezvolta o relatie cu El vor lumina. Asa ca pe tine poate sa nu te pasca pericolul sa luminezi. Sa sti ca Dumnezeu iubeste si pacatosii nu numa prostii! Dar uraste pacatul, si nu ia creat pe oameni pacatosi, asta a fost alegerea lor, si credca si cu prostia e la fel(asta e "replica" la ce spui tu: Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi...")
capcaunul spune:
citat din mesajul lui BeLucci legea gravitatiei ne invata ca orice obiect mai greu decat aerul nu se poate ridica. |
Asta-i legea lui BeLucci, nicidecum legea gravitatiei.
Legea gravitatiei ne invata doar ca orice corp este atras de pamant cu o anumita forta, direct proportionala cu masa corpului. Exista si alte forte care pot actiona asupra unui corp. Daca acele forte actioneaza in sens opus fortei de atractie gravitationale corpul poate sta suspendat in aer sau chiar se poate ridica. Forta de atractie gravitationala nu dispare si nici nu este contrazisa de vreo alta lege in timpul zborului unui avion. Este doar mai slaba decat alte forte, simplu ca-n Geneza.