Apocalipsa

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Io am o vorba:
Daca maine imi da unu-n cap si predau inventaru' imbolnavindu-ma de deces subit, 10 plang, 100 se bucura; e ca-n bancu' cu timpu' si usa de la buda: "Durata unui minut este relativa; v-o pot zice cei 2, aflati de cele 2 parti ale usii de la WC."
Binele si raul sunt la fel de relative; absolut orice chestie oripilanta are partea ei buna (nu ma luati cu exemple inainte de a va gandi ca principala problema a planetei este specia umana si inmultirea peste poate a ei) si invers.
Asa ca trebuie sa acceptam ca numarul de adevaruri este cel putin egal cu numarul celor ce participa la discutii.
Parerea mea! :-)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Citat:
citat din mesajul lui BeLucci
[. Daca vorbeam despre apocalipsa nu inseamna ca o astept. Este un "eveniment" care fie ca vrei sau nu, se va intampla. Sti care e surpriza, ca nimeni nu stie cand va fi sfarsitul nici Isus Fiul lui Dumnezeu.

Da' de unde stii ca nu stie, ai vorbit cu el si ti-a spus????

Si nu am inteles faza aia cu distractia si popii, incearca sa fii mai coerenta...

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arishima spune:

sa va arat ce am gasit eu despre 2012
multe dintre noi cred ca stiu la ce ma refer (sfarsitul lumii)
si cred ca stiu si despre ce am sa scriu.......

Mergi la inceput

deci........
Maya ramane in continuare o civilizatie misterioasa, aparuta din neant si cu o origine inca nedeslusita, la fel ca in cazul Sumerului, Indului sau Egiptului Antic. O civilizatie cu un calendar inexplicabil de asemanator cu cel al dacilor, cu date cosmice calculate pana la milioane de ani in trecut, deci avand cunostiinte astronomice extraordinar de avansate.

O dovada in acest sens este si calendarul, de o exactitate demna de secolul XX. Anul mayas avea 365,242129 zile, in conditiile in care actualele calcule dimensioneaza anul la 356,242198 zile. Pentru comparative, sa retinem un amanunt: calendarul Gregorian indica 365,2425 zile.

Desi extraordinar de exact, calendarul mayas se opreste in 22 decembrie 2012! Aceasta data obsedeaza omenirea de cateva secole si i s-au cautat diverse explicatii, majoritatea de esenta religioasa, mai ales ca unele pasaje ofera argumente in acest sens. Vom vedea, insa, ca Sfarsitul Timpului nu este si Sfarsitul Lumii, cum gresit s-a inteles si transmis prin Biblie. Schimbarile care se asteapta in 2012 vor modifica total viata pe Terra si omenirea insasi.

- Alexei Dimitrov, un cercetator rus, a constatat ca Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde ape o suprafata de 6000 kmp.
- Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, in 1997.
- Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica a crescut de 5 ori din 1875 incoace.
- Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase.
- Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de radiatie ionizata.
- Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.
- Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 incoace.

Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar.

Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee. Centrul Galaxiei se afla in Constelatia Pleiadelor, fiind marcat de steaua Alciona, Soarele central al Pleiadelor, aflat la 400 de ani lumina de noi. Centura Fotonica incercuieste Constelatia Pleiadelor. Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerata Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani.

Se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012. Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala.

Mergi la inceput

cica pe 21.12.2012 se va intampla "minunatia"
se mai zice asa -timpul s-a scurtat traind 16 ore in loc d e 24, ADN-ul uman este reprogramat modificandu-si structura de la 2 spirale la 12, vom patrunde in dimensiunea a patra si a cincea, creste nivelul vibrational al oamenilor, se schimba polii magnetici, axa pamantului o ia putin razna si se schimba, soarele nostru nu are ce sa faca si se aliniaza cu stelele din centrul Caii Lactee, ne indreptam cu pasi vertiginosi catre centura fotonica…si cate si mai cate.

Mergi la inceput

am cam innebunit in subiectul asta cu 2012 dupa cum sa vede...dar ce sa ii faci daca ma pasioneaza........nu neaparat sfarsitul lumii--bineinteles--ci mai degraba sf...
in legatura cu dimenisiunile a parta si a cincea sa va arat ce am gasit intr-o carte...
"Fantomele mortilor traiesc în cea de a cincea dimensiune; aceasta este ETERNITATEA. Lungimea, laimea si înaltimea sunt cele trei dimensiuni ale lumii celulare. Timpul este a patra dimensiune; eternitatea, a cincea dimensiune, si ceea ce este dincolo de eternitate si timp corespunde celei de a sasea dimensiuni."

Mergi la inceput

In concluzie
- daca astia spun ca noi o sa trecem prin dimensiunile a patra si a cincea pana in 2012
-si daca dimnesiunea a patra inseamna timpiu
-iar lumea zice ca timpul s-a scurtat si a ajuns la 16 ore in loc de 24
inseamna ca deja am tecut in dimensiune a patra asa pe nesimtire
sa vedem cum o fi si in a cincea..tot pe nesimtire o sa trecem??????si o sa ne transformam adn-ul in 12 spirale in loc de 2...

Mergi la inceput

am doua teorii care se bat cap in cap
una mai stiintifica alta amestecata
Ce am gasit pe Wiki:

Februarie 2005 SDSS J090745,0+24507, o stea gigantica, paraseste Calea Lactee având o viteza de doua ori mai mare decât în mod normal (aproximativ 0,0022 din viteza luminii), fapt care dovedeste existenta unei gauri negre foarte mari în centrul galaxiei.

Presupunerile astronomilor spun ca mijlocul galaxiei noastre este o gaura neagra imensa
si dupa cum se relateaza soarele va ajunge in centrul galaxiei si presupun ca la o asa imensa gaura neagra va fi tras in ea precum si inreaga cale lactee???"""trecerea in dimensiune a cincea"""

ce parere aveti credeti ceva avand in vedere ca unelel lucruri sunt aprobate si de pentagon si de numerosi fizicieni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Arishima, eu cred in Biblie si mai ales daca o sa citesti apocalipsa, se implinesc multe, din ce scrie acolo, in zilele noastre.
Inclusiv despre 666, care(exista)si in zilele noastre e sub forma de cip.
Credca va fi sfarsitul lumii, dar nu cred intr-o data exacta. Credca cercetatorii de la Nasa au multe descoperiri, dar le tin departe de ochii lumii doar ca sa nu creeze panica. Incet incet se implineste apocalipsa, dar o neaga multi, si nu-i dau importanta.
Este interesant ce ai scris tu, dar oricum nici cei ce cred doar in stiinta nu vor accepta ...nici stiinta. Culmea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Arishima, ho, brrr!
Ai scapat caii apocaliptici!
Prea multa pseudostiinta afecteaza negativ meditatia

Sincer, 99% din ce-ai citat sunt tampenii. Daca in 2012 vine sfarsitul lumii iti voi ceda locul in rai. Daca nu, mi-l cedezi pe-al tau. Punem ramasag?

Mergi la inceput