Apocalipsa

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro
Chiar in documentarul lui Dawkins arata cum in Africa se incearca blocarea deschiderii muzeului, de catre baptisti, unde vor fi expuse toate acele "missing links".
Cum sa vrei sa educi lumea cand lumea nu vrea sa fie educata?

Si Galileo Galilei a patit-o! S-a postat cu luneta in piata din Florenta si trecatorii refuzau sa priveasca prin ea pentru a nu vedea lucrarile diavolului (aka muntii de pe luna, petele solare, fazele lui Venus, satelitii lui Jupiter). Nici teologii si filozofii vremii nu aveau curajul sa se uite prin telescopul lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Capcaunule si eu cred la fel ca Ingrid, ca mai sunt planete locuite. Speram sa nu fim si noi arse pe rug
B.nica eu credca animalele sunt limitate mult mai mult decat omul. Chiar daca si omul foloseste doar 10% din creier. Daca am gandii un procentaj mai mare, oricum unii tot numa prostii am spune
Ham ce sa spun, mie nu-mi place sa fiu limitata, vreau sa stiu ce-i si-n spatele scenei. Nu doar ce e pe scena. Imi doersc sa cunosc mai mult, dar asta nu inseamna ca trebuie sa gandesc doar o chestie, si atat. Vreau sa gust din tot si sa aleg ce-mi place. Nu vreau sa manc toata viata banane.
Chiar am citit acum in Biblie primul capitol din genesa, sa vad daca mi-a scapat mie ceva. Si tind sa cred tot varianta Dumnezeu a creat omul...si animalele.
Fara dar credca asta e mai bine pt sufletul meu, ma simt mai llinistita asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Da Bpanterro, crezi ca esti educata dar esti doar limitata. Noi care vrem sa stim si altceva nu suntem educati(dupa mintea ta).!! Iti dai seama ca numa tu ai vazut un muzeu pe lumea asta!! Freak
E urat sa te crezi mai desteapta ca toti. Eu inca traiesc cu impresia ca niciodata n-o sa stiu tot, si o sa am tot timpul de invatat, dar tu esti opusul. Te crezi perfecta, si nimeni nu are voie la o parere diferita. Chiar trist!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Citat:

HA HA, continui sa ma faci sa rad...auzi exmatriculat din rai...mai e cineva care foloseste termenii astia impreuna??

Hai ca m-ai facut curioasa,ateii care nu se supun rigorii divine, fata de cine raspund?
Daca spre exemplu comit o crima, pt. ei numai Legea statului in care traiesc este aceea careia ii dau socoteala? Dar daca nu sunt dovedititi? Este OK?
[/quote]

Hai ca m-ai facut sa rad.
Normal, raspundem in fata legii. Altfel, raspundem fata de noi insine. Imagineaza-ti, avem constiinta.
Ai pus intrebarea in asa fel incat am impresia ca tu crezi ca suntem asa, niste robotei fara scrupule.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Capcaunule sunt convinsa ca au fost ignoranti limitati care au dat civilizatia inapoi dar ma intreb daca in toate cazurile a fost asa.
Nu cumva considerandu-se nivelul de civilizatie necorespunzator s-au gasit initiati care DELIBERAT au incurajat barbariile care s-au infaptuit in istorie?
Atat de absurde mi se par unele momente din istorie incat o astfel de ipoteza mi se pare plauzibila.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui J G

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Citat:

HA HA, continui sa ma faci sa rad...auzi exmatriculat din rai...mai e cineva care foloseste termenii astia impreuna??
Hai ca m-ai facut curioasa,ateii care nu se supun rigorii divine, fata de cine raspund?
Daca spre exemplu comit o crima, pt. ei numai Legea statului in care traiesc este aceea careia ii dau socoteala? Dar daca nu sunt dovedititi? Este OK?
Hai ca m-ai facut sa rad.
Normal, raspundem in fata legii. Altfel, raspundem fata de noi insine. Imagineaza-ti, avem constiinta.
Ai pus intrebarea in asa fel incat am impresia ca tu crezi ca suntem asa, niste robotei fara scrupule.
[/quote]

Folosind stilul lui Blackpanterro,este o vorba:"sa te feresti de oamenii fara Dumnezeu!"
Daca ai frica numai de lege si de constiinta ta,hai sa fim seriosi ,amandoua pot fi eludate atat de usor!
Bine, o sa spui si care este problema in ceeace ma priveste? Eu am sa-ti spun ca desi nu crezi in puterea Divina exista o Lege a compensatiei care se manifesta mai ales in cazurile in care busola nu functioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Citat:
Folosind stilul lui Blackpanterro,este o vorba:"sa te feresti de oamenii fara Dumnezeu!"

cata eleganta!
Citat:
Daca ai frica numai de lege si de constiinta ta,hai sa fim seriosi ,amandoua pot fi eludate atat de usor!

Depinde de persoana... unii-s mai flexibili, altii pot eluda orice mai putin constiinta.
Mi se pare incredibil.
Stai ca acum inteleg. Pana la urma se reduce la frica! Trebuie sa ne opreasca frica de "raspunderea in fata cuiva" de la a face lucruri rele. Nu putem fi noi, simplu, niste oameni corecti. Suntem slabi, nu?
Nivele si nivele si oamenii pe ele.
1.
Citat:
Bine, o sa spui si care este problema in ceeace ma priveste?

2.
Citat:
Eu am sa-ti spun ca desi nu crezi in puterea Divina exista o Lege a compensatiei care se manifesta mai ales in cazurile in care busola nu functioneaza.

Te rog lamureste-ma care e legatura intre punctul 1 si 2? Nemaivorbind ca nu inteleg deloc fraza de la nr.2...
Si ce vrei sa spui cu busola care nu functioneaza?

Restul lumii, ce intelegeti din faza cu busola?

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui BeLucci

Da Bpanterro, crezi ca esti educata dar esti doar limitata. Noi care vrem sa stim si altceva nu suntem educati(dupa mintea ta).!! Iti dai seama ca numa tu ai vazut un muzeu pe lumea asta!! Freak
E urat sa te crezi mai desteapta ca toti. Eu inca traiesc cu impresia ca niciodata n-o sa stiu tot, si o sa am tot timpul de invatat, dar tu esti opusul. Te crezi perfecta, si nimeni nu are voie la o parere diferita. Chiar trist!

Penala pledoarie....uite ce credea Einstein ca tot crezi ca si el a fost crestin."The word God is for me nothing more than the expression and product of human weaknesses, the Bible a collection of... primitive legends." -Albert Einstein

PS.Nu ma supraevaluez deloc, doar gandesc si sincer prefer limitarea mea decat pe a ta...In cazul meu cu cat citesc mai mult cu atat mai mult cunosc, in cazul tau....nu te intereseaza sa citesti(probabil consideri stiinta lucrul diavolului)
Asa spunea si Biserica Catolica in Lumea Noua " If it's the work of God we already have it and if it's not the work of God, then it's the work of the devil"

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Bine J/G dar au fost atatia oameni carora putin le-a pasat de constiinta si de lege!
Au avut Hitler,Stalin,constiinta? Ca legea au facut-o ei cum au vrut!
Frica de Dumnezeu in orice caz nu au avut si ma intreb de ce,mai ales in cazul lui Stalin care avea educatie religioasa.
Eu cred ca nu au dat socoteala de crimele produse cat au dat de suferinta pe care au produs-o si care cred ca si acum ii arde.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui BeLucci

Penala pledoarie....uite ce credea Einstein ca tot crezi ca si el a fost crestin."The word God is for me nothing more than the expression and product of human weaknesses, the Bible a collection of... primitive legends." -Albert Einstein

PS.Nu ma supraevaluez deloc, doar gandesc si sincer prefer limitarea mea decat pe a ta...In cazul meu cu cat citesc mai mult cu atat mai mult cunosc, in cazul tau....nu te intereseaza sa citesti(probabil consideri stiinta lucrul diavolului)
Asa spunea si Biserica Catolica in Lumea Noua " If it's the work of God we already have it and if it's not the work of God, then it's the work of the devil"

Vezi tu Blackpanterro,depinde si ce citesti.Limitat poti fi daca te orientezi numai intr-un sens.
Daca ai ratiune citesti si Biblia si Vietile Sfintilor;chiar daca nu accepti apriorii un anumit tip de lectura, daca vrei sa-l combati trebuie sa fi in cunostinta de cauza.

Mergi la inceput