Apocalipsa

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Blackpanterro,J/G,nu stiu daca ati observat dar sunteti aici pe un forum unde se exprima persoane care cred in Dumnezeu indiferent cum Il numesc.
Mi se pare cel putin nepoliticos, ca sa nu zic mai mult, sa va pierdeti vremea pe aici numai ca sa luati peste picior ceeace voi poate nu o sa intelegeti niciodata.

Daca spiritual va ridicati numai la nivelul coafurii va rog sa dati totusi dovada ca aveti educatia care sa va opresca sa jigniti gratuit persoanele care posteaza aici.

Daca v-ati angajat intr-un "misioranism"de ateizare ati putea sa o faceti mai subtil,dar ma intreb la ce va ajuta?

Revenind la subiect eu sper ca Apocalipsa sa fie un salt in plan spiritual astfel incat oamenii sa devina mai buni si mai preocupati de spiritul lor decat de ceeace se numesc generic desertataciuni indiferent cum se va realiza acest salt.

Spiritual se ridica la nivelul unei coafuri cel ce nu crede in ... apocalipsa???!!!!
Uau ...
Pana acum asta e singura jignire de pe acest subiect.
Si singura jignire este facuta de un om care crede in D-zeu, nu de un ateu.

In rest ... de acord cu JG apropos de elefanul roz ... cam suparaciosi adeptii elefantului totusi :)

Sorana si Monica (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

JG te rog nu te mai simtii atacata pe nedrept ca nu ai motive. Obisnuieste-te ca oamenii nu gandesc la fel ca tine, si ca trebuie sa ne respectam parerile si la final fiecare trage concluzia cum il doare capul fara frustrari. Eu zic ce cred tu ce crezi si la final nu tre sa te simti, ca incerc sa te indoctrinez.
Si scuza-ma eu ar trebui sa ma mut pe alta planeta, pt ca vecinii mei (necrestini) injura cand copilul meu e in curte, ca asculta manele...??Ar trebui sa nu-mi dau copii la scoala pt ca o sa fie printre copii necrestini? E gresit. La noi in casa nu se injura, asta nu inseamna ca o sa le bag dopuri in urechi la copii mei. O sa-i invat ca nu e frumos sa spui " Du-te in P...... ma-ti" Ghici de unde am invatat in copilarie injuratura asta ca in familie NU!Asa ca nu trebuie sa te simtii amenintata ca intr-o zi copii tai vor sta langa copii crestini.

Citat:
Cat despre superstitii, incercam sa-ti vorbesc despre unul din multiplele aspecte negative ale existentei unui concept de divinitate
Stai f linistita ca nu are nici o legatura divinitatea cu superstitia

Mergi la inceput

Bpanterro, se vede ca-l durea undeva de porunci.Crede-ma ca am un simt al umorului f dezvoltat, dar sunt foarte selectiva cu glumele. Pt mine e grav sa rad cand e batjocorit D-zeu. Nu sunt fanatica, dar glumele le fac cand nu e inclus D-zeu.

Ps : si crestinii rad, poate nu ai vazut tu crestini glumeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

BeLucci, Iti jur ca nu ma simt niciodata atacata. Ca sa te simti atacat trebuie sa ai impresia ca anumite actiuni au ceva forta si iti port provoca un rau ori in discutia asta nu e cazul.

Nu ma deranjeaza ca tu crezi. Fiecare crede ce vrea, desigur ca nu ne putem muta in varf de munte! Dar daca stai sa observi, un ateu e obisnuit sa respecte credinta unui crestin sa zicem, insa crestinul nu considera ca trebuie sa intoarca politetea asta (nu la tine ma refer!). Intr-o discutie de acum cativa ani tot aici pe forum, o doamna nu intelegea cum e posibil sa traim, noi astia, ateii, credea la modul sincer ca suntem niste outlaws, criminali, depravati! Acum cateva zile la "in unul sau in 2" cineva a zis unei amante "aaa, deci e clar, daca esti atee nu ma mir". Ti se pare ok sa ma deranjeze aceste afirmatii?

Se vede treaba ca nu reusesc sa explic ce vreau sa spun cu superstitiile. S-o lasam balta deci!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Blackpanterro,J/G,nu stiu daca ati observat dar sunteti aici pe un forum unde se exprima persoane care cred in Dumnezeu indiferent cum Il numesc.
Mi se pare cel putin nepoliticos, ca sa nu zic mai mult, sa va pierdeti vremea pe aici numai ca sa luati peste picior ceeace voi poate nu o sa intelegeti niciodata.

Daca spiritual va ridicati numai la nivelul coafurii va rog sa dati totusi dovada ca aveti educatia care sa va opresca sa jigniti gratuit persoanele care posteaza aici.

Daca v-ati angajat intr-un "misioranism"de ateizare ati putea sa o faceti mai subtil,dar ma intreb la ce va ajuta?

Revenind la subiect eu sper ca Apocalipsa sa fie un salt in plan spiritual astfel incat oamenii sa devina mai buni si mai preocupati de spiritul lor decat de ceeace se numesc generic desertataciuni indiferent cum se va realiza acest salt.

Spiritual se ridica la nivelul unei coafuri cel ce nu crede in ... apocalipsa???!!!!
Uau ...
Pana acum asta e singura jignire de pe acest subiect.
Si singura jignire este facuta de un om care crede in D-zeu, nu de un ateu.

Cred ca trebuie sa citesti mai bine postarea mea pt. ca ai tras niste concluzii aberante pe care nici o citire in diagonala nu le explica.

Mergi la inceput

ok Pace! Pt mine ateii sunt o noutate, si incerc sa inteleg de ce sunt atei. Nu am intalnit atei pana acum. Si eu incerc sa spun ce stiu voi ce credeti si ne "bombardam"aici
Eu am trait cu ideea ca Romania in proportie mare este crestina. Am vazut grafice facute in ziare, tv si mi se parea ca ateii nah...sunt suparati pe viata asta si decid ei ca nu exista nik pe lumea asta. Asta era parerea mea da? a se intelege nu vreau dupaia

Inseamna ca trebuie sa ma intelegi si tu ca ma simt aiurea sa apara pers care nici macar nu au citit Biblia, sau nu l-au cautat pe Dumnezeu sa vina si sa-mi zica mie ca nu exista, cand eu cred ca exista. Daca sunt unii corecti trebuie sa si caute sa vada daca este sau nu. Nu sa vina sa-mi spuna ca sunt naiva sau saraca cu duhul. Sti?

Mergi la inceput

JG vezi ca trebuie sa fim atente cum scriem ca trece Victoria pe-aici si ne scade nota la purtare.

Citat:
iti port provoca un rau

Hai mai Bpanterro vezi ca stiu si eu sa rad?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui J G

B.nica mi-am recitit postarile de la acest topic si nu vad unde am jignit pe cineva, te rog sa-mi arati tu. Ca eu mai sus de breton nu judec, vorba ceea.

Reactia ta este insa una normala: nu ai argumente (logic) atunci dai cu parul.
Pentru ca e vorba de lumea in care traiesc si pentru ca fiica-mea va trai printre copii vostri da-mi voie sa intervin si sa combat tot ce vreau in dorinta de o lume mai buna pentru ea.

Ar trebui sa tolerati mai bine parerile ateilor. Ia gandeste-te, eu tolerez faptul ca voi sustineti ceva echivalent cu "cred ca exista un elefant roz cu buline verzi la mine in casa, nu l-am vazut niciodata dar sunt sigura ca exista si tu nu poti demonstra ca nu exista asa ca nu sunt obligata sa demonstrez ca exista". Facem salturi peste orice urma de logica, dovezile istorice sunt facatura altcuiva, o iluzie asa... si ne suparam ca vine cineva si zice ca elefantul nu exista.

Pe acest sub-forum am si eu dreptul sa postez ce vreau, despre ceea ce cred: ca dumnezeu nu exista, ca e o iluzie... Asta cred eu.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Eu fac o mare distinctie intre expresia "ce este deasupra bretonului"(adica inteligenta)si aceea referitor la ce este "deasupra capului" adica spiritul,credinta.
In acest context eu nu-ti neg inteligenta ci constat ca,dupa tine,deasupra ta nu mai este nimic.
Eu ii deplang pe cei care nu au o alta alternativa:adica isi traiesc viata asa cum cred ei de cuviinta dupa care trebuie sa se resemneze cu neantul.Universul lor este limitat numai la viata efemera pe care o duc pe pamant.
In multe credinte printre care si a dacilor,ca tot l-ati pomenit pe Zamolxis,viata pe pamant nu se compara cu ceeace ii urmeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui BeLucci

ok Pace! Pt mine ateii sunt o noutate, si incerc sa inteleg de ce sunt atei. Nu am intalnit atei pana acum. Si eu incerc sa spun ce stiu voi ce credeti si ne "bombardam"aici
Eu am trait cu ideea ca Romania in proportie mare este crestina. Am vazut grafice facute in ziare, tv si mi se parea ca ateii nah...sunt suparati pe viata asta si decid ei ca nu exista nik pe lumea asta. Asta era parerea mea da? a se intelege nu vreau dupaia

Inseamna ca trebuie sa ma intelegi si tu ca ma simt aiurea sa apara pers care nici macar nu au citit Biblia, sau nu l-au cautat pe Dumnezeu sa vina si sa-mi zica mie ca nu exista, cand eu cred ca exista. Daca sunt unii corecti trebuie sa si caute sa vada daca este sau nu. Nu sa vina sa-mi spuna ca sunt naiva sau saraca cu duhul. Sti?

Bash ca in Ro nu ai de ce sa iti faci probleme cu ateii, 87% sunt ortodocsi, 13 alte religii si mai putin de 0.2% sunt atei.

Dar nu e totul pierdut, inca... www.humanism.ro

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui BeLucci

Belucci, recunosc ca mi-a produs o mirare fraza ta. Cum sa-l cauti pe Dumnezeu? Si unde?
Eu sunt crestina, dar jur ca, daca vine cineva si ma intreaba: de ce? habar n-am ce sa-i raspund. Cand dupa tot ce am citit si am studiat la facultate, Darwin si formarea Universului etc, logica mea e apta sa spuna: nu exista Dumnezeu! Dupa niste senzatii? Poate pure coincidente? Ca m-am rugat si mi s-a implinit voia? Nu stiu nici acum. Asa ca eu ii inteleg pe atei.
Desigur ati urmarit Zeitgeist. Trecand peste ironia indreptata doar impotriva crestinismului, desi se vorbeste la modul general de religie, e imposibil sa nu recunosti ca multe aspecte sunt adevarate.
Ratiunea iti spune ca sunt adevarate.
Se prea poate ca omul sa fi cautat mereu o ordine divina, sa nu simta ca e singur si parasit in Univers. De aceea si-a creat zei.
In Apocalipsa nu cred. Nici in rapire, care e o idee recenta.
Cred, dar cercetez in continuare...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput