Apocalipsa

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
[....

V

PS In propozitia de mai sus, "oameni" se scrie cu 2 de "i".Nu m-am putut abtine, ca le gresesti in fiecare mesaj, si sunt convinsa ca in Biblie se scrie corect, mai citeste-o....

“Shine on my way"

Daca BeLucci nu este atenta cand scrie mesajele, tu nu ai fost atenta cand ai citit Regulamentul acestui Forum;reciteste te rog,punctul 9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Blackpanterro,J/G,nu stiu daca ati observat dar sunteti aici pe un forum unde se exprima persoane care cred in Dumnezeu indiferent cum Il numesc.
Mi se pare cel putin nepoliticos, ca sa nu zic mai mult, sa va pierdeti vremea pe aici numai ca sa luati peste picior ceeace voi poate nu o sa intelegeti niciodata.

Daca spiritual va ridicati numai la nivelul coafurii va rog sa dati totusi dovada ca aveti educatia care sa va opresca sa jigniti gratuit persoanele care posteaza aici.

Daca v-ati angajat intr-un "misioranism"de ateizare ati putea sa o faceti mai subtil,dar ma intreb la ce va ajuta?

Revenind la subiect eu sper ca Apocalipsa sa fie un salt in plan spiritual astfel incat oamenii sa devina mai buni si mai preocupati de spiritul lor decat de ceeace se numesc generic desertataciuni indiferent cum se va realiza acest salt.

Propune crearea unui subforum pt agnostici/atei si nu mai dau pe aici.Nu stiu daca ai observat ca nu intru deloc pe unde lumea il idolatrizeaza pe d-zeu & co.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

HA HA HA, b.nica tu asta crezi ca facem noi aici, incercam sa ii transformam in atei pe credinciosi? LOOOOOOOL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

HA HA HA, b.nica tu asta crezi ca facem noi aici, incercam sa ii transformam in atei pe credinciosi? LOOOOOOOL

Zi mai bine cine te plateste ...poate ne alaturam mai multi daca iese ceva

si tot off topic www.youtube.com/watch?v=fdVucvo-kDU" target="_blank">Atheist ...sper sa nu fie considerata reclama mascata

Razvanel soricel&Co

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Eu nu cred in superstitii! Mi se pare ceva stupid. Dar nu stiu ce legatura vrei tu sa faci intre superstitii si religie, ca eu nu vad legatura
Pt mine supertitie =pacaleala. Adica....hai sa nu ma intorc din drum ca o sa am o zi proasta(asa e superstitia ca habar n-am!!:))) dar poti sa ai o zi proasta si daca nu te intorci din drum. Ma rog, fiecare cum crede.
Si........hallloooooo!!! nu e vorba de religie ci de credinta in Dumnezeu. Am tot repetat ca religia nu e importanta, ci in cine crezi!
Asa ca nu stiu de ce-ti dauneaza tie ca esti crestin dupa evanghelie, catolic....etc.
Nu te simti amenintata ca nu la tine ma refeream ca " daca te joci cu focul te arzi"! Ma refeream la dl Carlin care incalca o porunca din Biblie:" Sa nu iei numele Domnului in desert!!"
Nu imi incalcii vorbele, ca nu amenint pe nimeni, nu stiu de ce, dar esti singura care te simti amenintata!

Mergi la inceput

Kokiy, avea cineva la semnatura "come over to the dark side, we've got cookies", merge asta, atrage pe cineva?

Mergi la inceput

BeLucci, Geroge Carlin a murit din pacate...cat despre incalcarea poruncilor, il durea direct in cot, urmareste clipul ce l-am postat, o sa razi pana si tu, cred,desi stiu ca(,) crestinii nu prea au simtul umorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

B.nica mi-am recitit postarile de la acest topic si nu vad unde am jignit pe cineva, te rog sa-mi arati tu. Ca eu mai sus de breton nu judec, vorba ceea.

Reactia ta este insa una normala: nu ai argumente (logic) atunci dai cu parul.
Pentru ca e vorba de lumea in care traiesc si pentru ca fiica-mea va trai printre copii vostri da-mi voie sa intervin si sa combat tot ce vreau in dorinta de o lume mai buna pentru ea.

Ar trebui sa tolerati mai bine parerile ateilor. Ia gandeste-te, eu tolerez faptul ca voi sustineti ceva echivalent cu "cred ca exista un elefant roz cu buline verzi la mine in casa, nu l-am vazut niciodata dar sunt sigura ca exista si tu nu poti demonstra ca nu exista asa ca nu sunt obligata sa demonstrez ca exista". Facem salturi peste orice urma de logica, dovezile istorice sunt facatura altcuiva, o iluzie asa... si ne suparam ca vine cineva si zice ca elefantul nu exista.

Pe acest sub-forum am si eu dreptul sa postez ce vreau, despre ceea ce cred: ca dumnezeu nu exista, ca e o iluzie... Asta cred eu.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Aici nimeni cu convinge pe nimeni! Oamenii isi spun parerile, si fiecare alege ce vrea.
Kokiy am vazut "filmuletul" si am ajuns la concluzia;" la ce-mi foloseste sa castig toata lumea daca-mi pierd sufletul".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

BeLucci am inteles exact cui era adresata amenintarea - eu nu ma simt amenintata deloc.

Cat despre superstitii, incercam sa-ti vorbesc despre unul din multiplele aspecte negative ale existentei unui concept de divinitate (poftim, ca sa nu mai discutam despre religie).

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput