Azoospermie - cap 21 -

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Danyalo, Magduta multumesc pentru raspunsuri!
As tinde sa cred ca au pus in prospect si faza cu slabitul ca sa se vanda mai bine, eu asa am observat ca multe produse naturiste ajuta si la slabit si parca n-as prea crede.

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ioana nu stiu daca se paote spune chiar slabit, sau mentinerea homeostazei organismului. Sau mentinerea colesterolului (nu neaparat referind la slabit ci si nivelul colesterolului din singe) si a trigliceridelor prinfunctia lor de antioxidare.
Daca am gresit scuze , Miki sa ma corecteze.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

miki , danyalo , andrabirni va multumesc mult! Sa va dea Domnul sa vi se implineasca cele mai fierbinti dorinte!

pisix, ma tot tin sa iti spun ca m-a impresionat foarte tare cum ai inceput capitolul trecut (cel cu versurile scris epentru fiecare in parte). Spuneai de mine ca trebuie sa va arat poze cu bebele meu . Am o poza 4D de la 19s+2z de la ecografia morfologica, dar nu m-am invrednicit sa o scanez si sa o postez. Promit ca fac asta cat mai curand!
Ma bucur tare mult ca in octombrie ai marea incercare. De data asta va fi cu noroc! Iti tin pumnii si va fi o luna norocoasa pt. amadoua. Eu in a doua jumatate a lunii octombrie voi naste .
Bafta

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcinea spune:

buna fetelor,
Sotul meu a fost diagnostigat cu azoospermie (prolactina si fsh valori peste limita admisa).acum este la a doua luna de tratament cu brocriptin,dr.spune ca daca tratamentul corespunde at prolactina v-a trebui sa scada si sa inceapa sa apara .
Eu sunt otimista ,dar nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

dulcinea eu iti doresc bun venit pe si te astept sa ne spui mai multe despre tine.
Ma bucur ca esti optimista, conteaza foarte mult.
Cat i-a iesit sotului tau FSH-ul?
anes Doamne ce a trecut timpul, parca ieri ne anuntai ca esti gravi. O sarcina usoara in continuare iti doresc

Eu maine dimineata m-am hotarat sa fac testul, sper sa fie bine.

Va pe toate cu drag

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

atat fsh cat si prolactina :aproape de 4 ori peste valorile admise.

nu am reusit sa citesc toate postarile de pe forum ,dar a dar a reusit cineva sa-si implineasca visul in situatia ca sotul sa fii fost diagnosticat cu azoospermie? ma refer prin cale naturala dau inseminare artificiala .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Dulcineea bine ai venit pe
Iuca tin pumnii sa fie cu ochisori.
Dany scuze pt confuzie
Magduta m-ai imbarligat rau cu termenii aia ai tai medicali. Stiu ca , colesterolul mare la un barbat afecteaza potenta dar si fertilitatea. Canalele sunt f fine si dc se depune grasime pe ele ... ... ..
Dany Stiu sigur ca Damian recomanda Carnitina pt mobilitate , m-am mirat si eu cand am citit prospectul de la Carnil de ce scrie acolo. Dc citeste sotul tau prospectul ala at chiar nu se mai atinge de Carnitina. Cea de la plafar e recomandata si pt slabit deoarece creste metabolismul dar sigur face bine la

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki

Mergi la inceput

multumesc miki

noi nu am facut inca biopsia ,asteptam sa treaca cele 3 luni de tratament,sa vedem rezultul.Dr.ne povestea ca a intalnit cazuri unde dupa o luna de tratament sotia a ramas insarcinata ,pare frumos .

dar in cazul nostru ,cand am refacut analizele dupa o luna ,valorile erau acelasi ,nu se schimbase nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Miki scuze nu am avut nici cea mai mica intentie, eu doar am scri sin completare pe linga ceea ce zici si tu. Deci pe linga acele canale sensibile de care vorbesti tu eu am mai adaugat si vasele sanguine, ca doar si "acolo" sunt , nu?
Pupici.

Pupici al toate.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

dulcineea prolactina stiu isi revine la normal, in timp si cu tratament, mai greu e cu FSH-ul.
Pe cale naturala sau prin inseminare artificiala nu cred atata timp cat e vorba de azoo. Doar prin FIV+ICSI+biopsie testiculara.
Cel mai bine ar fi ca regland prolactina, sa se regleze si FSH-ul. Asta ar fi extraordinar.
Eu sper sa fie bine.
Reusite azoo sunt cu FIV asa cum ti-am spus sau prin inseminare artificiala dar cu donator.

mikisor multumesc mult

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput