Azoospermie - cap 21 -

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcinea spune:

iuca
la sfarsitul lunii septembrie o sa facem biopsia ,poate o sa apara ceva ,sunt constienta ca pe cale naturala este aproape imposibil,dar este bine sa crezi sa fii optimist .

mi-a luat cam mult sa-mi revin dupa soc ,acum cu dumnezeu inainte .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Dulcinea- bine ai venit la noi in trupa! Din pacate asa este cum ti-a spus iuca acestea sunt veriantele!insa voi nu treb. sa incetati sa sperati!Repetati dupa 3 luni...acolo si in alt loc pt. comparatie! Unde anume ati facut ac. analize?Tu esti ok din toate punctele de vedere?
miki-stau calma..nu e curios din fire! slabe sperante sa citeasca pe plic!I-l sun mereu la pranz sa nu uite sa-si ia suculetul(asa-i zice)!Cica la gust seaman cu calciul efervescent!
Si fiolele de Royal Jelly sunt bune la gust! El a mai luat fiole dar unele aveau un gust oribil si in final le-am aruncat caci nu le-a luat si pace! te
iuca-ma gandesc la tine sa fie bine maine! ITI TIN PUMNII F..F.F STRANS!Sa fie cu ochisori testul!Doamne Ajuta!
Deci noi am inceput tratamentul cu drag si spor de cateva zile..mergem cu el pana in nov. si vedem atunci ce ne rezerva DD!Nu putem decat sa speram!Acum ma intreb: colesterolul lui mare oare sa-i fi afectat spermo' asa rau?? El are in fam. o pb. cu chestia asta.? si culmea ca toti sunt slabuti si socrela si socrul si sotul!!Tin sa precizez ca mare inseamna ca este cu vreo 20 de unitati peste limita max. admisa pentu varsta lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

dulcinea, vezi ca prolactina creste si de la stres si oboseala. Asa ca pe langa tratament mai oferai o relaxare placuta
Danyalo, si sotul meu are pb cu colesterolul, dar nu mi-am pus problema ca are legatura cu spermograma.Ai tu o banuiala? Are si trigliceridele f. mari cu toate ca mananca mult mai sanatos decat mine. Si el vine dintr-o familie unde toti sunt slabi. Oricum acum face tratament si pt trigliceride, colesterol, ia si maca si sper intr-o spermograma spectaculoasa. Glumesc evident, dar macar buna pt FIV+ICSI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Danylo vad ca suntem pe aceas unda, si sotul tau pina in noiembrie cu trataemnt si sotul meu pina innoiembrie cu tratament si apoi sa vedem ce efecte au avut acele "droguri". Noi sperma in bine.
De colesterol si trigliceride - Moniland - la fel - nu e obligatoriu sa fie omul gras ca sa aiba colesterol, este destul sa fie ereditar si sa il mosteneasca, si sa iaba ardere bun si=>pt a fi slab. Dar nu lasati sa aiba valori peste admise pt ca dauneaza in orice fel organismulu

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Miki,Magduta,Dany: cu intarziere,multumesc pentru urari!Sa va dea si voua Dumnezeu multa sanatate si tot ce va doriti!

Andra,Copilutzu:

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

miki-miki LA MULTI ANI sa fii sanatoasa, fericita si sper din tot sufletul sa te ajute Dumnezeu sa iti indeplineasca cel mai mare vis.
Multi de la mine si un buchet mare de .
Am venit si cu cadoul pe care il asteptai de la mine, dimineata am facut un test si mi-au iesit doua liniute. Una mai rosie si una mai rozie, dar erau amandoua acolo si se vedeau bine.
Am facut si bhcg si maine dupa amiaza astept rezultatul. Sper sa fie bine.
danyalo mi-au mers la suflet cuvintele tale, iti multumesc mult si sper ca tratamentul pe care il urmati sa aiba efectul scontat si sa ne anunti vestea cea buna cat mai repede.

Eu va multumesc la toate ptr incurajari si va doresc la toate sa vedeti cele doua liniute cat mai repede.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

mikilinaaaaa - la multi ani leoaica mea preferata, sa fii sanatoasa, voioasa, fericita, sa ai noroc in toate si sa fii mamica cat de curand posibil !!!
Te pup cu muuult drag !!!

cat despre tine, iuca ... m-ai lasat paf ! ne-ai facut la toate un cadou frumos ! felicitari din toata inima, sarcina usoara si peste 9 luni un bebe minunat iti doresc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Wau!Iuca- Iuca -Iucaaaaaaaaaaaaaa mi-au dat lacrimile. Esti gravidutza. Al 2-lea cadou frumos de genul acesta pt mine, azi de ziua mea. Primul e de la o alta fata de pe DC care mai scria la sub acesta si e si ea , are 6 sapt deja si mi-a trimis pe mail o pozica cu bb din burtica. Nu vrea sa scrie nimic aici ca e tare superstitioasa . O las pe ea sa va scrie at cand va dori.
Fetelor mi-ati facut o mare bucurie azi. Sunt very-very happy. Eu facui 38 ani, sunt o babuta dar nu ma simt deloc. Imi doresc sa fac un bb pana la 40 si sa nu ajung ca Ilieasca.

Va pup pe toate si vreau sa va spun ca fara voi nu as fi putut trece peste ac "boala" , va multumesc ca existati!

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Anes- nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul …déjà nasti in octombrie ?... Hm, tot zic eu ca de la testul cu doua liniute in viata viitoarelor mamici tot timpul se intampla ceva, lucrurile se desfasoara asa rapid si frumos, cu atatea emotii frumoase …
Da, si eu sper sa fie un octombrie norocos pt amandoua #61514;
Dulcinea – hei, bine ai venit in Azoo Girls Club ! Nu e bun motivul, dar pe langa asa un lucru rau, e minuat ca ai ajuns aici, e o comunitate de fete dragute si luptatoare cu care te poti lua la greu. Sau la bine, ai vazut ca si la noi mai sunt si momente frumoase #61514;
Voiam sa-ti spun ca si sotul meu are prolactina mare insa toti medicii mi-au spus ca asta nu poate duce chiar la azoo.Oricum trebuie luate prin sondaj toate eventualele cauze si studiate/tratate.
Magduta – sunt produse care iti accelereaza metabolismul cu aprx 5% - ceea ce se cheama totusi ca ajuta la slabit, da asta nu inseamna neaparat ca slabesti… Eu stiu ca le-am incercat pe toate #61514;
Nusy – baby esti tare misterioasa sau nu citesc eu unde trebuie …Ce mai faci ?
Miki – ai uitat ce-ti fac daca mai zici ca esti baba ??? Inca mai am pozele tale, si inclusiv pe alea in costum de baie ..

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Hello azogirls!

miki-miki, iti doresc din suflet sa fii sanatoasa, fericita, iubita, sa ai cea mai frumoasa aniversare, si sa ti se indeplineasca dorinta cea mare!!!

Iuca, felicitari din toata inima pentru reusita, iti doresc sarcina usoara si la termen!!!

Va imbratisez cu mare drag!!!!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput