Azoospermie - cap 21 -
Raspunsuri - Pagina 15
iuca spune:
LA MULTI ANI si din partea ptr toate Mariile.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
ioana_p76 spune:
Buna fetelor! In primul rand urez fetelor mele dragi
Copiluztu LA MULTI ANI !!
Iti doresc numai fericire, bucurii si multa sanatate! Si concediu placut! Te asteptam cu forte proaspete pt fiv-uletul norocos din toamna!
Nusy LA MULTI ANI!!
Draga mea, iti doresc numai bine si multe bucurii! 
Si tuturor Mariilor LA MULTI ANI!

Fetelor, de cand cu campania, abia am mai avut timp sa mai citesc ce ai scris, dar nu v-am uitat , va citesc zinic mesajele, dar de scris ..nu prea am ce scrie la subiect.
Noi momentan nu avem nici un plan, asteptam concediul si intre timp supravegem animalutele noastre, care s-au inmultit
, avem in plus 5 pisicuti mici (daca vreti sa-i vedeti, am poze la semnatura)
Deci nimic nou referitor la proiectul bebe..cand venim din concediu o sa mai facem o spermograma, intre timp am facut si o monitorizare (sunt ok, nici un chist, plus un folicul frumusel)
Va
pe toate si inca o data va reamintesc de petitie, va rog sa o semnati cele care inca nu ati facut-o si sa semnati, daca se poate si pt soti, parinti, etc
Ioana 

animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
miki-miki spune:
Cami
,Nusy
, Bytzi
, Copilutzu
si Annes
cu intarziere va spun si eu La multi ani! 

Multa sanatate si fericire.
Nu am putut sa deschid calculatorul in ultimele zile, am fost la o nunta si stiti cat timp iti ia sa te pregatesti pt un astfel de eveniment.
Magdutza
ma bucur ca ii place lui sotzulache tratamentul . Sa-mi spui dc ii place si L-carnitina ca eu am auzit ca e placuta la gust dar mai stii....
Ioana
eu cred ca stiu ce s-a intamplat cu comanda ta. Tu ai gasit un distribuitor FLP pe internet si de aceea tb sa-ti trimita el produsele. De la depozit le poti ridica doar dc esti distribuitor si le iei si la pret de depozit.
Miki
sunshine4ever spune:
Miki-Miki fara probleme in tratament. Si L-carnitina e ok la gust (l-am gustat si eu), plus ma inceput si cu facutul sucurilor naturale (am cumparat storcator)

P.S. Ti-am trimis un PM.
Nusy 
Si restul fetelor 

in asteptarea unui ingeras
ioana_p76 spune:
Buna fetelor! Am vrut sa comand si eu de la redis pliculete de l- carnitina si am vazut ca la descriere scrie "Suc instant care ajuta la arderea grasimilor - 1.000 mg L-Carnitina pura" si la indicatii "Carnitina este o substanta a carei functie principala este de a facilita transportul si metabolismul acizilor grasi in celula, unde sunt oxidati si transformati in energie. In afara imbunatatirii performantelor atletice si a starii de sanatate a aparatului cardiovascular, L-Carnitina este utila in cazul persoanelor supraponderale sau obeze care doresc sa slabeasca. Beneficii: accelereaza metabolismul lipidelor, favorizand oxidarea lor la nivel celular; mareste performantele fizice si rezistenta la efort; reduce nivelul colesterolului si trigliceridelor."
Parca imi vine sa cumpar pt mine, nu pt sot ![]()
Cand o vedea ce scrie in prospect, sigur n-o sa mai vrea sa le ia, el fiind de felul lui mai slab, deci n-ar avea nevoie de arderea grasimilor, dimpotriva..
Deci, astept parerea voastra, ce v-a facut pe voi sa comandati? (poate pare ciudata intrebarea, stiu ca pt substanta l- carnitina, dar chiar in nici un prospect -nici la carnil- nu scrie ca ar folosi pt problema noastra)
Va 

Ioana 

animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
danyalo spune:
Nusy, Bytzi, Anes, Cami- si din partea mea primiti un La multi ani! cu intarziere!
copilutzule-puiule da ziua ta nu a fost saptamana trecuta cumva?? Ca noi te felicitaram la leoaice !??
miki
cred ca despre mine era vorba nu despre Ioana!
Eu am facut comanda pe net si voiau sa-mi trimita cu fan courier..pana la urma a venit un baiat si mi-a adus in fata blocului...si-a tras si el acolo un 10 lei!!
Asta e...unde s-au dus peste 300 de lei mai conteaza 10 lei?? Nu.
Eu am reusit sa adun toate bulinele..cand le-a vazut sa i se faca rau...of...asta e...saracul...ce o fi in mintea lui( hai sa-i mai fac pe plac nebunei!!)![]()
Ioana-eu azi am ridicat de la posta coletul... a sosit repejor sa stii...Si sotul meu e mai slabut...insa are ceva pb. cu colesterolul si trigliceridele! Iar eu sunt mai dolofanica si nu am pb. cu acestea!
Nu stiu ce sa te sfatuiesc!! Eu am mers pe mana mikilinei si nu dau inapoi!
sunshine4ever spune:
Ioana poate te ajuta articolul acesta "Biochemistry: the levels of carnitine (epididymis), fructose (seminal vesicles), zinc or citrate (prostate) can give information on the normal functioning of the various glands contributing to the production of sperm, as well as on the integrity of the ejaculatory duct."
in asteptarea unui ingeras

si un mare "La multi ani!!!".