Azoospermie - cap 21 -
Raspunsuri - Pagina 14
danyalo spune:
Miki-sar'na muuult de tot!
am dat comanda la Redis si la FLP. Pe celelalte o sa le cumpar de la farmacie!
mihaele spune:
Pentru ca nu stiu daca cititi si la subiectul "Campanie pt sensibilizarea autoritatilor", redau si aici link-ul catre petitia creata de noi - Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa semnati petitia si sa inaintati link-ul cattre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html Va rugam semnati si voi semnatura vostra este importanta pentru noi. Va multumim anticipat
sunshine4ever spune:
Ciao fetelor !
Miki ce-i mai place lui sotu tonotilul si ginseng+royal gelly, l-ar bea toata ziua. Iar de l-carnitina plicuri om vedea de miine ca azi imi sosesc, prin curierat, si intr-adevar este asa cum se scrie pe site.
Danylo si eu am facut comanda la l-carnitina plicuri 50 buc si am reducere de 25% la care s emai adauga 5 ron pt ca eu am vrut prin curierat sa nu mai umblu eu pe la posta si pe site scria ca in doua zile ne onoreaza cu pachetul. Sa stii ca asa si este, azi dimineata m-au sunat la 7:30 cind sunt acasa. 
Nusy
mare pt tine.
Va pup pe toate.

in asteptarea unui ingeras
sunshine4ever spune:
Danylo subscriu ce am mai scris, in momentul acesta aplecat de lam ine curierul, deci sunt seriosi 
danyalo spune:
magduta-da...sunt convinsa!
Eu stau langa posta si nu ma deranjeaza!
In schimb am dat comanda la multi maca si pro 6 la FLP si mi-au zis 30 ron taxe! Good! Le-am zis sa mi le trimita cu posta!!!
.Cu 30 de ron mai iau niste pliculete de l-carnitina nu?? Good! 2 medicamente cu fun curier 30 de lei!!! Ca cica vin de la Pitesti! Eu ma oferisem sa le iau personal de la ei de la sediu...ca stiu unde e sediul mare...dar cica astea vin de la Pitesti!!

pisix spune:
Moniland – sotul meu ia acum Profertil si Maca. Si mananca numai chestii naturale, preponderent peste (in fiecare zi are portie de somon sau icre de somon), sucuri de fructe. . Dr Loimer a zis ca sunt bune toate, nu i-am zis tot-tot dar a zis ca e important sa facem tot ce se poate pt a incerca sa imbunatatim calitatea spermei. Pai ce crezi ca ar fi exclus sa ne vedem acolo ?... Mie imi vine CM in jur de 5 octombrie deci probabil cam pe 20 voi fi acolo. Tu ti-ai comandat deja medicamentele sau cum procedezi ? Eu acum nu stiu la ce medic sa ma duc la ecografiile de pana atunci
Miki – si mie de tine baby ... Cand lipseste una, cand cealalta ... bine ca totusi ne adunam aici din cand in cand
Danyalo- bine te-am regasit, frumoaso ! Si tie bafta cu tratamentul sotiorului, vad ca il asteapta zile grele dar …trebuie sa faca fata
Miki / magduta – mie dr Soare mi-a dat (pt sot evident) L-carnitina pastile, nu mai stiu de la ce firma dar sper sa nu uit sa ma uit diseara acasa si va zic
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Moniland spune:
Pisix, deocamdata am descoperit AgHbs. Maine fac analize mai amanuntite. Cand le voi avea pe toate, probabil saptamana viitoare, le voi trimite pe email.
Cred ca imi va da schema de tratament dupa ce vede analizele. Habar nu am in ce zi a CM se incepe.
Sotul mai trebuie sa-si faca spermograma. Poate tot saptamana viitoare, daca nu fugim la mare
. Si mie la inceputul lunii trebuie sa-mi vina CM. Deci ar fi sanse. ![]()
pisix spune:
Moniland - nu stiu ce e AgHbs ... e o analiza ?
Pai sunt sanse mari sa ne vedem acolo si ar fi super, mai ales ca va trebui sa stam o saptamana, macar sa avem cum sa mai schimbam o impresie intre noi ...
Eu Welsul nu am apucat sa-l cunosc bine dar Linz e un oras f dragut unde m-am simtit excelent, arata minunat si trece si Dunarea pe acolo (pacat ca mergem toamna pt ca sunt niste peisaje super)
miki - am confundat, sotului nu i-a dat L-carnitina sa ia ...
Fetelor sunt asa de incantata, la subiectul de FIV Austria prima dintre fetele care a facut FIV la clinica unde voi face si eu (si probabil si Moni) a avut doi blastocisti si doua morule si ieri seara a anuntat ca e graviduta !!!
Eu si sotul meu am prins aripi, deja am inceput si noi sa visam la morulele noastre ![]()
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Moniland spune:
Pisix, e vorba de hepatita B. Azi mi s-a recoltat sange pentru analize amanuntite sa vedem daca sunt probleme. Daca da, zic pas pt FIV in toamna asta. Din pacate, cu toate ca tare mi-as dori sa merg acum. Astept ziua de luni cand iau analizele si de secretie si hepatice si vom vedea atunci. Daca sunt bune isi va face si sotul spermograma, daca nu, mai lasa sa-si face efectul multi maca. O ia doar de 1 luna jumate. Da Pisix, visez la morule si blastocisti si apoi copii cu ochi albastrii. ![]()
sunshine4ever spune:
Danylo interesant pe la voi acel FLp, eu de obicei ma duc cu cardul visa si iau direct de la depozit de la ei si mi-e mai usor finnd distribuitor (inscrisi al ei) si nu ma mai complic cu posta sau cu banca
sper sa rezolvi si sa dati de rezultate cit de curind 
Pisix
am bucu rsi eu pt Bombonique , mai ales ca a incercat de doau ori in Cluj si uite unde a reusit di nprima. Sper ca al anu sa ddam si noi de bani si sa incercam prin toamna in Austria. 
Monilandhepatita trebuie analziata mai amanuntita si tratata. Sper sa fei de bine si sa poti incepe cit de curind fivul.
Va pup pe toate.