Azoospermie - cap 21 -

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

ella: multumesc mult, , si tie multa multa bafta, oricew strada ai alege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Copilutzu: La Multi Ani si din partea meaaa!!!!!Numai sa ne spui cand e ziua ta exact,ca sa bem in cinstea ta un sprit!

Andra: si eu te Hai ca usor,usor,va apucati si voi!Trebuie!

Anes: asadar si tu crezi ca e buna L-Carnitin Complex...ma bucur tare mult,caci sotul meu ia deja.Sarcina usoara in continuare!

Ella: da,cutia ajunge pentru 20 zile,asadar mai trebuie jumatate de cutie pentru celelalte zece zile.Apoi,pauza o luna.

Mikishor: nu ii mai schimb acum pastilele,il las asa,sa aiba continuitate.

Ioana: am semnat petitia si am trimis si la alte adrese de e-mail.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Salutare fete dragi

A trecut o perioada foarte agitata in viata mea dar acum incerc sa ma linistesc si sa-mi vad de drum ...

Mi-a fost dor de voi toate dar am avut asa o stare ca nici macar nu mi-a venit sa intru sa citesc, daramite sa mai si scriu

Va pup pe toate si va daruiesc un gand bun si racoros !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Pisule: ne-ai lipsit tare mult,bine ai revenit!Hai, nu mai fi suparata...unde e pisicul optimist pe care il stiu eu?????

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Pisix ne-ai lipsit! Bine ai revenit. Imi pare rau ca ai avut o perioada proasta. Dar cred ca toate am trecut prin astfel de perioade in care nu am scris, nu am citit, am incercat pur si simplu sa rezolvam problemele...deci intelegem!
Daca te ajuta, sa stii ca noi ne-am gandit la tine si suntem alaturi la tine si la bine si la rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Pisix si mie mi-a fost dor de tine, poate reusesti sa intri mai des si... sa ai grija de tine
De Iyoana mai stiti ceva? Si de cuvintele ei frumoase imi e tare dor...

Va pe toate cu drag

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Waaau, da sunteti toate pe fir, dragutele mele ?

Eu sunt f bine acum insa chiar mi-a fost ...lene (trebuie sa fiu sincera) sa scriu dupa ce am trecut de perioada mai agiatata

Eu sa stiti ca am ramas pe directie, in octombrie incep FIV la Linz, acum mi-am comandat medicamentele in Franta :-)

Va multumesc ca sunteti asa de efervescente, intelegatoare si primitoare :-)

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Pisicule-welcome back!Mi-era dor de postarile tale!Sa fie intr-un cesuletz bun tot ce vrei sa faci!
ella- fata .Mi-e dor de o intalneala! Pt. mine ziua de ieri mi-a mai clarificat niste intrebari.
nusyca-m-ai convins cu l-carnitinul ala!O sa-l iau si eu pt. sotulache!
Fetele gata am hotarat: merg 3 luni cu tratament la sot ( aici o sa o rog pe miki sa ma mai ajute o data ) ideea e ca nu vreau multe medicamente ca nu o sa le ia! Minimul necesar sa zicem 3 !
Eu mai sper doar intr-o minune caci Fiv nu cred ca mai rezist financiar!
Dar nah...om videa!
Nu renunt-nu pot sa renunt asa usor!
Deci Miki: ma gandisem la :
L -Carnitin complex( Hofigal) normal cu pauza dupa o luna
Multi MAca
Pro 6
In per. de pauza la L carnitina merge sa-i dau o luna ginseng rosu??Mercic!
Off cand o auzi iar de pastile o sa ma ucida!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pisicitzo mi-a fost tare dor de tine. Bine ai revenit ! Spune- sefului tau ca dc te mai streseaza vin si-l altoiesc
Iyoana baga si tu putin capul pe aici ca incepem sa ne ingrijoram. Sper ca esti bine.
Dany eu ti-as face o schema mai usoara:
Multi Maca 3/zi
Pro6 (cum spune FLP-ul ca nu mai stiu)
L-carnitin (plicuri de la Redis) Este 1,5 lei plicul dc comazi pe net si dc comanzi mai mult de 50 plicuri ai reducere de 25 %. Transport prin curierat 5 lei iar transport colet prin Posta Romana gratis. Iti rec ac produs deoarece nu sunt pastile si al tau cred ca prefera o bautura placuta la gust decat pastilele si contine si fructoza care e f imp pt gigei.
Ginseng + Roial Gelly (fiole de la plafar) o fila /zi dimineatza pe stomacul gol timp de 1o zile cu 10 zile pauza. Se gea fiola si apoi imediat un pahar mare de apa plata.
Omega 3 cu acid folic de la Dopell Hertz 2/zi

E schema cea mai indicata cu nr cel mai mic de pastile/zi si cu 2 bauturi gustoase. Carnitina sa o bea la o distanta de o ora de ginseng sau la masa de pranz.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pisix, sotul tau mai ia ceva? Ce a zis dr. Loimer e de acord cu ce ia sotul tau? Poate facem FIV-urile in acelasi timp

Mergi la inceput