Azoospermie - cap 21 -
Raspunsuri - Pagina 12
danyalo spune:
Iuca
Tin pumnii stansi-stransi! Sa dea DD sa iasa !
Am trecut in concediu si prin Sibiu si am vazut si clinica si ma intrebam daca mai esti pe acolo! Arata bine de afara!Intrebare: cu cat timp inainte de procedura IA ti s-a administrat pregnyl si ce concentratie?
copilutzule- La multi ani felino!!
Ma da si tu pe la felinele tale ca noi ti-am urat oareshce pe acolo!!!!!![]()
![]()
Sa iti dea DD noroc cu carul sa-ti indeplinesti visul! Pup si perlutza din dotare!
andra- ne luam de manutza...si eu stau....si astept...nush ce...ca nu se intampla nik asa!
mai dau asa din cand in cand pe la voi ...dar cum nu am ce spune...va citesc si atat!
Tabi -mult succes cu Fiv-ul in Ungaria!!
va pup
dany
Tabitha spune:
danyalo: 

Imi fu tare dor si de tine.

Ia nu mai sta, ca-ti sta norocul.
Am zis, am zis ! (ca sa citez un mare clasic in viata)
iuca spune:
danyalo In interior clinica arata mai bine ca afara![]()
Pregnylul l-am facut cu 24 ore inaintea inseminarii si a fost de 10000 UI. In timpul inseminarii mi-a facut o ecografie abdominala si se vedea toata operatiunea.
copilutzu la multi ani de acum, sa fii sanatoasa si iti doresc sa ti se indeplineasca cea mai mai mare dorinta 
si un buchet de 

de la mine.
Va
pe toate cu drag
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
miki-miki spune:
Copilutzu
la multi ani de acum . Eu cred ca dc ti-a luat un inelus cu delfinasi te duce undeva unde poti face si plici-plici
.
Zisa Cami
La multi ani si tie de acum leoaico![]()
Nusyca
pare OK produsul asa cum pare Ok si dc i-ai da un plic de L-carnitina instant de la Redis care are si fructoza si un pahar de suc natural din fructe rosii (contine flavonoizi)
Andrutza
e bine sa te si destresezi , sa te plimbi si sa uiti de pb. Lasa ca vine toamna si-i mai faceti o vizita lui Damian. Convingeti-l ca vreti fiv cu biopsie.
-ici pt toate fetele
Miki
andrabirni spune:
Danyalo, eu sper sa ne luam de manuta in toamna si sa facem ceva.Sunt constienta ca timpul trece....dar stiu eu?Ceva parca mi-a spus sa mai astept...

Copilutzu, sa ai parte de o zi de nastere asa cum meriti, adica super

, iar noi....
la tine.
Miki, multumesc pentru gandurile bune.
Nusy,

.
ioana_p76 spune:
Pentru ca nu stiu daca cititi si la subiectul "Campanie pt sensibilizarea autoritatilor", redau si aici link-ul catre petitia creata de noi - Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa semnati petitia si sa inaintati link-ul cattre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Ioana 

animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
danyalo spune:
Tabi- si mie mi-e dor de tine! Ma rog la DD sa reusesti !
A trecut 1 an de la Fiv timp in care nu am facut nimic (vreau sa fac o histeroscopie) dar de cate ori cer la Giulesti 3 d-ri au zis ca nu e cazul! Dar eu vreau! Caut alt spital sa fac ac. procedura gratis ca nu ma dau banii afara din casa dar nu stiu unde... ceva idei?
Sunt cred in aceeasi situatie cu tine...ca si tu ai disparut din peisaj o per. de timp!Pana in toamna sper sa ma decid ce voi face!deocamdata ma informez pe toate caile posibile!Ma rog la DD sa ma sfatuiasca sa aleg cea mai buna solutie! 
iuca-multumesc pt. raspuns!
andra
fata !
mikisor- tu ce mai zici?
ioana-am semnat petitia!
cu drag dany
Tabitha spune:
danyalo: eu zic sa faci tot ceea ce crezi tu ca este mai bine pt. tine. Daca vrei histeroscopie, fa-o. Cauta un dr. si fa-o si gata. Cat despre lipsa din acest peisaj, eu zic sa facem bine sa ne ducem visul la capat si dupa aia eventualele pauze o sa ne fie iertate. Ce zici?

anes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nusy Fetelor,am descoperit L-Carnitin Complex de la Hofigal,pun aici link-ul poate va intereseaza.Vorbea despre el la Taraf TV directorul de la Hofigal(Stefan Manea) si il lauda foarte tare pentru probleme legate de gigei.Eu i-am luat sotului,se iau 2 pastile/zi si costa 20,8 lei cutia cu 40 pastile.Contine si ulei de catina si coenzima Q10,echinaceea si extract de zmeur. http://www.hofigal.eu/produse.php?id=768 Nusy |
Fetelor apropo de mesajul lui Nusy, am intrat sa va spun ca sotul meu, a luat pe langa Multi Maca, Pro6 (de la FLP), tablete de Napraznic (si altele temporar) si L-Carnitin Complex de la Hofigal. Tocmai ii luasem o noua cutie cand... nu a mai fost nevoie
V-am mai scris eu despre asta cand activam la subiectul vostru. Toate acestea sigur au contribuit la cresterea numarului de gigei ai sotului meu (desi nu a mai facut o noua spermograma dupa ce s-a intamplat minunea).
Va imbratisez si va doresc o burtica la fel ca a mea
PS: Edit - am semnat petitia!
28+
ella28 spune:
Nusy i-am luat si eu sotului L-Carnitina de la Hofigal. Eu una am fost incantata de ce scrie in prospect. Dar am vazut ca se iau 2/zi timp de 30 zile dupa care trebuie pauza 1 luna.
Tabi bafta muuuulta!
Dany si eu am facut o pauza si imi pun intrebari asupra caii pe care trebuie sa o aleg. Care e cea mai buna, oare nu fac greseli etc? Dar pe de alta parte trebuie sa fim realisti ca timpul nu trece in favoarea noastra si nefacand nimic ...foarte rar se intampla minuni
.
Ioana am semnat si eu petitia , unde va ajunge? La Min Sanatatii , vreo vedeta care sa ne ajute (sper sa se bata pe acest subiect Raduleasca si Zana , amandoua FIV-oase, ca sa avem parte de cea mai buna mediatizare hihihi)? Sincer trebuie sa facem ceva , mi se rupe inima cand vad cat de greu au unii banii pentru un FIV si cate sacrificii se fac!