Clubul moldovencelor de peste Prut (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Acuma mai scriu un alt mesaj...... din frica sa nu se prapadeasca

Carina la noi scoala s-a terminat in mai si incepe in august 11.Unele scoli au o diferenta de o saptamina doua.
Samuel are 6 ani si este in first grade(cl 1) Evelina are 5 ani si este in Kinder Garten(sper ca am scris corect) este ca la noi clasa zero,sau grupa pregatitoare.Si este in aceeasi scoala cu Samuel.Deci ei pleaca impreuna cu Busul si vin tot impreuna.
Dupa cum zici,tu te chinui zdravan cu greturile,sarmanica de tine.Eu la ultima graviditate am fost la fel.Deja plingeam,si ziceam ca nu stiu ce inseamna sa te simti bine,credeam ca nu mai are sfirsit starea aceasta.Si injectii in vena primeam,dar nimic nu m-a ajutat.Doar cu timpul mi-am revenit pe la vre-o 4-5 luni.
Sper la tine sa dureze mai putin

Eu am iesit la servici peste 4 zile,(includ.2 zile de we).Caci medicul chirurg mi-a zis ca voi fi bine in 1-2 zile. Si asa a si fost.Drept ca durere in piept mai am si acuma,dar e ceva normal zic ei.Cica se prind glandele la loc.
Stiti ca eu mereu ma miram cum aici nu te tine pera mult in spital,in special femeile dupa nastere isi revin uimitor de repede comparativ cum ne reneam noi in MD(5 zile de spital si veneam acasa ametita si palida ca varul).Mai multe prietene mi-au confirmat acest fapt care au nascut aici si in MD.
Dar tu unde l-ai nascut pe Lucian?? cum a fost??

Sper sa pot intra mai des pe aici,sa nu lasam subiectul balta fetelor va doresc o saptamina frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Draga Evelina iti dorim si noi un calduros la multi ani,multa sanatate si multe succese la scoala.

Alincic felicitari pentru scoleri,cum le place la scoala ?am mincat si eu o data kimchi la restaurant si mi-a placut ,ai reusit s-o faci in conditii de casa ?
Lilia ce frumos din partea ta sa-i oferi mamei o vacanta,e asa frumos mama,fiica si nepotica ca intre fete la odihna.Poate data viitoare o sa-ti gasesti colegele ,nu fii trista.Asteptam pozele.Stii cumva cit costa biletul de tren la MD?si la ce ora e ?Amelush e la scirbici deja ?
Karina multumesc de info cu pasaportul,sper si eu sa mi-l lase pe asta vechi.Nasol ca greturile nu se mai termina odata,bine macar ca Luci nu te pune pe alergat si e in grija bunicilor.Poate bebe te pregateste de pe acuma hihi sa nu ai surpriza,principalul e sa fie sanatos/a.
Aliona bine ca Amedeo abia incepe scoala si nu e adolescent sa-ti dea de furca Super ati petrecut ziua copiilor,ian pune niste poze.Vino incoace daca te-ai saturat de ploaie,la noi n-a plouat deloc vara asta e numai bine de stat cu burta la soare pe plaja
Alinka la Chisinau te-ai plictisit ?noi mergem la tara ,inafara de picnic la iarba verde nu-i nik (inafara de familie).
Nati ce mai faceti ?
Tania drum bun si vacanta placuta cu mult soare si voie buna.Cred ca a fost tare dulce intilnirea cu Chris dupa o luna.
Vero tu pe unde mai esti ?ati ajus la munti ?
Cornelia voi cind plecati ?o luati si pe pitica cu voi ?

Scuze daca am scapat pe cineva.Eu n-am mai intrat pe aici ca mi-i lehamite ,abia poti citi si de scris nici atit ,numai nervi ...
Saptamina trecuta am fost la consulatul Ro la Los Angeles si vineri mi-a venit pasaportul .Am fost si la consult medical cu Deanna ca sa ma asigur ca e ok ,ca n-am mai fost de 2 ani .I-au facut vaccin si i-au recoltat singe si urina.Desi mi-a zis ca fata are dintii ok mi-a zis ca zilnic pe linga periat trebuie sa-i curat si cu ata de dinti ca sa nu faca carii.Eu am racit si acum abia ma simt un pic mai bine.La innot mai avem 6 sesiuni si gata .M-am uitat cu Deanna la innot la Olimpice (ca s-o motivez ) si instructoarea ne-a zis ca nu mai innoata ca inainte dar face butterfly stroke (imi pare rau ca am derutat-o ).Cam astea la noi .
Pupici si numai bine la toate moldovencele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Alincic eu cred ca femeile nu stau mult in spital din cauza asigurarilor ,mi se pare ca astea vor sa te trimita cit mai repede acasa.Eu cu asigurare a mai trebuit sa platesc 200$ pentru fiecare noapte petrecuta in spital.Acuma sincer la cum te ingrijesc pe tine si copil eu as fi vrut sa stau acolo o saptamina ca aveam dureri groaznice de spate dar iaka nu se poate,m-au trimis acasa cu pain killers:-)Tot de la tv am vazut ca si femeile cu cancer si care fac chimioterapie merg la servici a doua zi.

Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazea spune:

Alincic,vreau sa te intreb tu la copii le pui mincare de acasa pt. scoala,stii ca aici toti au gentuta aia cu mancare..ma apuca groaza,oare ce trebuie sa-i pun ca e asa mic nu stiu daca se descurca sa manince singur ..,Tu cum faci cu Evelina?
Copii tai stau si dupa amiaza la scoala?
Ne pregatim si noi incepem pe 28 august.
Davina,ce bine de tine ca te poti incalzi la soare si Deeana poate face innot,noi abia de am prins 3 zile cu soare vara asta..azi iar a plouat...
Lilia,bine v-ati reintors si asteptam poze. Amelia a inceput gradinita sau o mai tii acasa?
Am vazut ca ai primit si codou frumos de la fete...ce bine ca puteti iesi impreuna eu aici nu prea am cu cine iesi asa intre noi fetele..
Alincav ,asteptam poze, e normal sa ai emotii vazind-o deja asa "MARE" pe Olivia,eu asa am plins cand Amedeo a facut 1 an! de fericire...
In mesajul anterior l-am botezat pe Alex ...ma gandeam la Vlad al Nataliei si i-am zis Vlad.
Apropo,Nati,tu te-ai suparat pe noi de nu mai intri sau caldurile si copiii ? Nu te-am mai auzit demult hai mai intra ca mii dor de tine.
Si voi fetelor care mai cititi,mai aruncati si voi cate o noutate pe aici...ei cam atat ma duc la culcare e tarziu...(sambata seara am stat pina tarziu si a urcat unul la noi la balcon asa m-am speriat am urlat la sotul...noi avem un balcon ce e comun e un fel de scara de incendiu poate urca oricine de jos,am tras o sperietura...cred ca nu era normal bietul o fi incurcat balcoanele sau venise la furat)2 zile nu m-am simtit bine dupa aia..aveam asa o neliniste...) sper sa nu mai vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Buna, fetelor,

Imi cer scuze ca v-am lasat cu ochii in soare. Am intrat sa va zic urmatoarele: capitolul meu DC s-a incheiat. O sa mai intru sa citesc, dar de scris nu voi mai scrie. Ma gasiti pe mess, icq, msn sau odnoklassniki.
Nu sint suparata pe nimeni, cel putin nu pe voi. E pur si simplu o etapa care s-a incheiat.
O sa pun neaparat si pozele promise in contul comun, incerc zilele astea.

Va pup!

PS: Tania, la multi ani! Sa fii fericita si implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salut fetelor!

Noi la Moldova nu mai avem pe nmeni, de aceea era plictiseala mare, ca am fost singura, prietenii care au mai ramas sunt la servici, asa ca asta a fost situatia..
Lilia, vezi ca mi-am schmbat si buletin(expirat de acum 2,5 ani)fara sa primesc vro amenda, si pasaportul, acum am doua pasapoarte, ptr ca primul mai e valabil pana in octombrie.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Tania, multi ani cu sanatate si noroc! Implinire, fericire, iubire si realizare! Asta sa te insoteasca toata viata!

Mergi la inceput

!!!!!!!!LA MULTI ANISORI CAMELIA NICOLE!!!!!!
Nati, sa-ti traiasca fetit, sa fie sanatoasa, frumoasa, sa va aduca numai bucurii!!!!!

!!!!!!LA MULTI ANI, TANIA!!!!!!

Alina,

Mergi la inceput

Salut fetelor!!
Noi suntem putini tristi, ca ieri Olivia s-a oparit un pic pe mana.
A tras o cana cu ceai fierbinte de pe masa, si i-a curs peste manuta, am fost cu ea la spital, au curatat-o , i-au pus bandaj, i-au faut un vaccin antititanos, si sta acum pe antibiotic. A plans saracuta mult, sper sa-i treaca mai repede....
Acum dimineata mama s-a dus cu ea sa-i schimbe pansamentul la spital. Sper sa nu o doara.

Pupici, mai treceti si pe aici, cine mai e prezent pe site..

Alina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare

La multi ani, Camelia! Sa aduci mereu bucurie si liniste sufleteasca parintilor tai, sa fii mereu sanatoasa si norocoasa!

Mergi la inceput