Clubul moldovencelor de peste Prut (58)
Raspunsuri - Pagina 6
alincic spune:
Incerc sa scriu cite putin,caci mi se pierd mesajele nu stiu de ce.
Aliona,sper ca nu mai ploua la voi si aveti si voi parte de o vacanta frumoasa.
Ia zi mai gatesti mincare moldoveneasca? sau faci toata ziua coafuri la prietene 
Eu am o colega Coreeanca,si ma cam inspira cu mincaruri de-alor.Acus ma apuc sa fac niste kim-chi(nu stiu daca am scris corect
) e un fel de muratura mai piparata.Sa vad daca imi iese la fel de buna.
Desi eu sunt de parere ca mincarea moldoveneasca e cea mai buna ![]()
In special torturile,nu le schimb pe cele americane pentru nimic.
Cornelia,v-ati mai hotarit unde mergeti?? how about Sovata?
Va doresc la toate un we cit mai placut si relaxant.
Si pleaseeee,mai scrieti cite ceva,caci mi-a fost dor de voi.
gazea spune:
Alincic...am uitat...suzee..dar din toata inima
LA MULTI ANI EVELINEI!!! SA CRESACA MARE SI FRUMOASA SI VOI SA VA BUCURATI DE SUCESELE SI REUSITELE EI!!!

Cum ati srabatorit? La noi aproape zilnic ploua deja fac cu nervii,iarna ninge si vara ploua,parca anul asta a fost cel mai urat.
Am mers 2 zile la plaja sant f. fericita,si azi am fost pe o insula unde s-a sarbatorit ziua copiilor...si nu ne-a plouat!!!
De gatit gatesc moldoveneste,ardeleneste si cand mi-i lene fac ca americanii (la Mc Donald) mie nu imi place,dar copii dupa jucariile alea se prostesc...acum mai facem exceptii ca avem vacanta.
Ieri am gatit bors cu varza si cartofi si multe legume,azi orez cu brocoli...eu zilnic fac cate ceva,da asa simplu.
Saptamina ce a trecut nu mi-am luat la cheptanat pe nimeni am umblat magazinele toate am inrosit cardurile....lasa ca asa-i in vacanta.
Lui Amedeo i-am luat tot pentru scoala nici nu imi vine sa cred ca am asa Baiat mare va merge la scoala!!! Ei cam atat
Tu cum te simti? Cum copii? Deja la scoala?? Ca harnici santeti> Felicitari pentru scoleri!!
Vad ca fetele si-au luat toate vacanta.
Cornelia,chiar asa mergeti la Sovata,apoi treceti prin Sighisoara(off) ce dor imi este de cetate...
alinkav spune:
Cu intarziere vin sa le urez LA MULTI ANI micuta Evelina si LA MULTI ANI Lilia!!!!!!!!

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
gazea spune:
Alincav,Cum ai venit si nimic nu ne zici cum la Moldova
Nimeni nu ne povesteste nimic,despre cum au pertecut vacanta..
mai ca scumpe la vorba mai sunteti..hai ca eu sant in vacanta si va
ascult cu placere.
Ce face Olivusca, Vlad??? Ceva poze de la Moldova?
Hai mai fetelor ce v-ati suparat asa toate si nimeni nu mai scrie nimic??? Toate v-ati mutat pe odnaclasniki?
Davina voi ce mai faceti?
Carina cum cu greturile au mai trecut?
La noi iar se pregateste sa ploua....ufff
Crinia spune:
Salutari la toate
Alincic asa repede la servici? Pai cit timp ai stat pe foaie de boala?
De ce pe 11 august? Ce asa de repede s-a inceput la voi scoala? Si cne e la scoala? De la ce virsta incepeti si cum se numeste la voi?
[red]LA MULTI ANI Evelinei si parintilor. MUlta sanatate si succese in toate!!!
Gazea eu credeam ca numai la noi ploua. La noi pe zi poate sa ploaie de vreo 3 -4 ori si dupa iese un soare ca ma topeste si umiditatea e mare de nu ai aer. Dar gradina mi-i plina de apa si iarba creste cu viteza luminii ca ne tinem numai de taiat iaraba.
Cu parere de rau greturile si nici voma nu vor sa ma paraseasca, deacuma si sotul e satul de raul meu, dar mi si mi-i nating... Am fost la USI si mi-am vazut bb, au zis ca e prea mic de aspune ce este baiat sau fetita. Dar era atit de activ intr-una se invirtea si dadea din miinute si picioruse caci mi-am dat eu seama ca e mult mai activ ca Lucian. Si cam mi-e frica ca vine un al doilea uragan in casa nostra, dar eu speram ca va fi mai linistit.. :)
UNica ce e bine ca mai stau acasa si dorm dimineata pina la orele 11 si astfel nu simt raul de dimineata, insa dupa masa il simt din plin.
Karina
mamica lui
LUCIAN Oare cit avem?
Crinia spune:
Salut
NU stiu ce se intimpla cu site-ul , ma enerveaza cumplit. Incepi sa scrii mesaj si el ba dispare , ba nu se trimite, ba nici nu poti scrie caci literele nu apara pe ecran imediat dar cu intirziere...
Mai incerc sa mai scriu inca odata mesajul
Alincic asa de repede la servici? Nu ai stat acasa dupa ainterventie? Cum asa de repede copii sunt la scoala? DE la ce virsta si de ce pe 11 august? Termina mai repede scoala? Cum se numeste clasa in care se duc copii tai?
La MULTI EVELINEI!!!! Sa fie sanatoasa si voi sa va bucurati de ea.
Gazea credeam ca numai la noi ploua intr-una. Poate sa ploaie de 3-4 ori pe zi torential si dupa iese un soare puternic si se ridica o umediatate caci9 nu ai cum respira. Greturile si voma cu parere de rau sunt la fel , nu ma lasa in pace. Dorm eu dimineata pina la 11 si nu simt nimic adimineata (e unicul avantaj), insa dupa masa si seara simt totul din plin. Am fost la USi si inca prea degraba sa vada daca e fetita sau baiat, dar bb era atit de activ ca mi-i frica sa nu fie mai activ ca Lucian, caci de altfel ma asteapta zile interesante si pline de nervi. Lucian acuma e in MD dar din cite il aud si ce imi zic parintii el are energizer care nu sedescarca si lucreaza intr-una 24 din 24 ore. Deci baiatul meu s-a incarcat cu mai multa energie intocmai sa-mi vie de hac mie, acuma cind eu nu mai am puteri...:)
Karina
mamica lui
LUCIAN Oare cit avem?
Crinia spune:
Salut
Vad ca intr-un final mi-a postat mesajul, e cam straniu postat dar vom veadea pe parcurs.
Alincav povesteste-ne cum a fost in MD. Ce nou pe la voi.
Cornelia ce mai face Mirelus?
Karina
mamica lui
LUCIAN Oare cit avem?
alinkav spune:
Salut fetelor!!!
Scuze ca nu am scris mai nimic, cum am venitdrept la servici am aterizat!![]()
Am petrecut o saptamana cam plictisitoare la Chisinau, am vrut sa postez nr meu de acolo pe site, si am uitat, mi-a parut foarte rau pe urma, ca luni mi-am rezolvat toate treburile, iar pana sambata am stat si m-am plicisit cu doi copii dupa mine. Prea departe nu ai cum sa pleci cu doi copii si singura.
In rest, mai avem putin si facem anul, sunt deja emotionata, ce de scumpisoara mi-a crescut.
Am si poze, iarasi promit ca le voi pune, acum sper sa ma tin de cuvant.
In rest nimic nou la noi, copii sunt bine, si noi alaturi de ei!!!
Am fugit, ca stau clientii dupa mine
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
LiliaToma spune:
Salutare
Noi ne-am intors ieri. Azi pe branci la lucru care nu se mai termina. Va pupic pe toate. Am vazut ca nu prea v-ati inghesuit la scris. Moare subiectul nostru?
Inainte sa va zic despre mine, ii spun multi pupici Evelinei, sa creasca mare, sanatoasa, norocoasa si plina de bucurii si evenimente frumoase! Imi cer scuze, ca nu am scris cand trebuia, nu am avut net..
De ziua mea am petrecut dragut cu cateva prietene la un local( am sunat ad-hoc moldovencele noastre, dar nu erau toate in zona). Uite asa, fara soti si care a putut si fara copii. O adevarata relaxare pentru cele care sunt mamici desi unii tatici s-a ofticat si au zis ca asteapta razbunarea.
Am petrecut ziua mea separat si cu socrii, sot si copil.
In Moldova am ajuns cam greu, cu peripetii, lucruri neplacute, care pana la urma s-au terminat cu bine. Desi am facut pe drum 19 ore in loc de 8 obisnuite, eram fericiti ca suntem cu totii sanatosi. Acolo iar am sarbatorit ziua mea, deja cu familia mea de acolo, parinti, frati, rude... la padure. Foarte frumos! O mare bucurie pentru mine.
Intentionam sa stam o saptamana in Moldova, dar am schimbat planurile, si miercuri dimineata ne-am intors luand-o si pe mama mea cu noi. Joi dimineata deja eram la statiunea balneara din Calimanesti-Caciulata unde ne-a lasat sotul pana duminica. Timpul a fost bun, fiind intre munti nu era asa cald, ne-am balacit in ape termale, Amelia si mama mea au fost super incantate. M-am bucurat mult pentru ele, in special insa pentru mama mea care nu a mai fost in vacanta de vreo 20 ani. Mi-a parut rau ca nici concediul meu, nici al ei, nu ne-a permis insa sa stam mai mult si ca ne-am decis asa din scurt. Sper ca la anul sa reusesc sa ii iau bilet din timp.
Pe scurt, a fost o saptamana plina si taaare scurta. Au ramas in urma cateva planuri neimplinite in Moldova( vroiam sa imi revad cativa din putinii prieteni ramasi acolo), dar implinita sufleteste ca am reusit sa ii fac mamei o bucurie.
Tania21, sper ca problemele au ramas in urma. Succes la noul job!
Karina, imi pare rau ca inca te simti rau. Dupa cum te descrii, pare tare nasol, uff..
Alina, probabil Karina stie mai bine referitor la pasaport. Si al meu expira in februarie 2009, sper sa fac altul la iarna. Dar eu am buletinul expirat din 2005... cred ca ma asteapta o amenda..
Cornelia, cu ce acte umbli? Mi-a scapat ceva?
Alinka, zici ca te-ai plictisit? Eu niciodata nu reusesc sa fac acolo tot ce imi pun in plan. Mereu sunt pe fuga... nici vorba de plictiseala. Iaka, data viitoare o sa iti notezi numerele de telefon ale moldovencelor inainte sa pleci ![]()
Alincic, deja scoala de pe 11 august? ce repede... tu ai un nou job? Sau e acelasi la care lucrai inainte?
Aliona, m-am cutremurat cand am citit despre prietena ta... Dumnezeu sa o odihneasca si sa aline pe cat posibil durerea celor apropiati.
alincic spune:
Salut fetelor!!!
Bine v-ati reintors acasa Lilia si Alina
Lilia,ce frumos ca i-ai organizat mamei tale o vacanta,si eu de multe ori sper sa fac ceva asemanator pentru ai mei.De fapt mi-ar placea sa-i pot duce pe parintii mei intr-o croaziera,undeva pe insule,dar pina ce ramine doar un vis,caci suntem departe unii de altii.
Alina,clientii sunt importanti,asa ca noi te scuzam ![]()
Carina, eu credeam ca e problema de la tastatura mea,caci mereu imi dispar litere si mesajele mi se prapadesc.