Clubul moldovencelor de peste Prut (58)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Alinka, ah imi pare tare rau pentru Olivia. Pupic pentru ea si sa ii treaca cat mai repede.

Alincic, ca ziceai ca ti-ar place sa le faci parintilor tai o croaziera.
Eu mi-am dat seama ca multi din generatia parintilor nostri prefera ceva linistit si fara multa vanzoleala. Ma uitam la mama ca prefera seara sa stea pe o banca si sa admire locurile, decat sa caute locuri interesante, plimbari, etc. O oboseau prea mult astea.

Alina, nu mai stiu cat e biletul de tren. O sa sun si o sa intreb si iti scriu. Imi amintesc ca atunci cand am fost iarna, a costat cam 60 dolari cred un bilet la clasa I( care nu difera cu nimic de clasa II, doar ca sunt 2 cusete in cupeu, in loc de 4). Deci ne-a costat dus intors cam 250 dolari. Personal mi s-a parut scumpusor

Amelia e la serviciul ei, da. Ma asteptam sa se intoarca greu dupa vreo 10 zile pauza, dar ptiu-ptiu, a fost ok.
Cum te mai simti ca ziceai ca esti racita?
M-a amuzat faza cu Deanna care incearca singura stiluri noi la innot.

Aliona, aoleu ce sperietura tr sa fi tras cu ala in balconul tau. Sper ca a fost doar o greseala fara intentie;

Am pus in final poze.
Le puteti vedea aici de la ziua mea si Moldova
aici : de la mare
si aici: Calimanesti

Nu sunt multe, nu sunt cele mai artistice, dar in sfarsit am si eu poze, ca de obicei mai uit si aparatul acasa cand merg undeva.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Si pe noi ne puteti vedea aici

http://family.webshots.com/photo/2256151720061996643sqDCPe

Lilia, mi-au placut mult pozele, ce bine v-ati distrat!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru urari!
Ieri am sarbatorit cu prietenii, acum insa fug sa sarbatorim cu colegii de munca. Luna August a tare rodnica pe-aici, zile de nastere in fiecare saptamina...
Felicitari tuturor ce si-au serbat ziua in august - va doresc tot binele, sanatate, si pace!
Va doresc o seara placuta si sper sa pot reveni cu amanunte in curind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

La Multi Ani Tania,iti doresc multa sanatate ,fericire si multe succese pe toate planurile.

La Multi Ani Camelia,sa cresti sanatoasa, cumintica ,frumoasa si desteapta si sa-ti bucuri mereu parintii.

Mergi la inceput

Salutare dragelor!
Alinka imi pare rau pentru Olivia,uf sarmanica pupam buba sa-i treaca cit mai repede.Am vazut si pozele e tare haioasa,cine a avut asa reactie buna sa faca poza aia unde Olivia cadea?Alex s-a facut baiat mare ,in ce grupa e la gradinita?
Aliona cred si eu ca te-ai speriat ,ce a facut individul cind ai tipat?Gata uniforma si rechizitele ?Nu-ti face griji ,sunt sigura ca Amedeo se va descurca cu lunch box-ul Frumos ati petrecut pe insula copiilor,pe tine Amedeo te pozeaza hihi?
Lilia tu ai avut concediu ca ai dovetit sa calatoresti asa de mult ?Ce locuri minunate ati vizitat,(vreau si eu)se vede ca v-ati odihnit bine.Amelia mi se pare ca s-a inaltat asa de mult ,pupici printesei frumoase.M-a amuzat acolo unde Ami ti-a facut poza ,si noi o patim la fel.La manastire ,pe mormint scrie ca e al mamei lui Mihai Voievod ,oare se refera la Mihai Viteazul ?
Multumesc de info cu biletele,mi se pare ca sau scumpit de acu 2 ani.
Nati o sa ne lipsesti mult la toate ,si sper ca macar din cind in cind sa ne scrii

Eu sunt mai bine,bine ca macar am racit acuma si nu cind calatorim ca nu cred ca-i faceam fata fetei si mai fugeau toti de mine cu tusa asta nasoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut fetelor!
Eu iaca ma relaxes putin aici si apoi mai vad ce sa mai fac prin casa.
Aliona,cred ca Amadeo se va descurca mai bine de cit tu crezi.Cred ca e mai greu pentru tine.Dar eu am gasit ceva subiecte chiar pe DC despre lunch box-urile astea,idei de mincare ce poti sa le pui.Eu cred ca as consulta ceva,caci sincer nu prea am idei in acest domeniu.Caci la mine copiii mereu maninca la scoala .M-au scutit de o grija in plus
Ei incep lectiile la 8:20 pina la 3:20,acasa ajung aproape de ora 4.

Mergi la inceput

Lilia, frumusica fetita iti creste,si are multe asemanatoare cu tine.Faine locuri ati vizitat.
Mie mi se pare o avere 250 $ sa cheltui la tren,aici zbori cu avionul la sa un pret .(drept ca doar o persoana)

Alinka, pupa pe Olivusca din partea noastra,si sa se faca bine cit mai repede.Foarte frumoase pozele.

Nati,

Mergi la inceput

Eu scriu cu bacatile,stiti voiu dece...

Davina,am facut kimchi-ul si s-a primit destul de bine.Dar am facut din ridiche alba(lunga),mi s-a parut varianta mai usoara de cit cea din varza,desi nu ma las pina nu o invat si pe cealalta
Voi veti sta tot timpul in sat la parintii tai?
Niste prieteni au fost acum o luna la MD,si la ei in sat nu prea au ceva magazine de cit niste buticuri,dupa ce au intrat acolo,baiatul o ruga: mami hai la Wall Mart. Toate cumparaturile trebuiau sa le faca la Metro,caci erau cam multisori.Si tare se mai mirau cind lasau acolo cite 2-3 mii lei.
Au zis ca unele produse sunt mai scumpe ca aici.
Deci,aveti grija la buzunare

Va doresc la toate un sfirsit de saptamina cit mai usor.

Mergi la inceput

Alincic vom sta la tara,la raion vom merge pentru acte si cumparaturi ca nu avem cine stie ce magazine,doar baruri .Am fost ieri si am cumparat cite ceva pentru ziua Deannei de la party city ca sa nu mai cutreier magazinele acolo.Vreau ca fata sa stea cit mai mult cu mama si verisorii ,in fiecare zi ma intreaba cind plecam la MD.
La kimchi ai folosit mirodenii la pachet sau ai facut dupa vreo receta anume ?sa-mi zici cum ai facut pls ca eu stiu numai o receta de ridichie alba(daikon) murata :-)

Pupici si sa aveti un we fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare

Alinka, am vazut pozele, ce mare a crescut Olivia!!
Dar, Doamne, cine a avut atata inima, sa faca poza in loc sa il arunce cat colo si sa prinda copilul cand cadea din pat?
Cum se mai simte ea?

Alina, deci va pregatiti de concediu. Iaka la mine in sat e bine de stat si cred ca nu te plictisesti ca acuma au facut de toate: magazine cu aproape tot ce iti trebuie, chiar daca nu sunt hyper, restaurant, pizzerie, casa de nunti, sala pentru petreceri mai mici( zile de nastere sau cumatrii), tenis, internet, etc. Doar ca eu niciodata nu am timp acolo sa analizez totul. Aa, in schimb la noi drumurile inca nu sunt reparate( deh, celelalte sunt afaceri, astea tin de primarie) si daca ploua e belea... tr sa stai numai in casa.
Asa ziceam si eu sa stea Amelia cu mama, dar stii, cumva a fost cam reticenta ea fata de mama, desi mama incerca sa o dragalaseasca, cam greu se lasa acolo.

Alincic, cand a venit sotul cu biletele alea care costau dus-intors cam 250 dolari, mai sa fac infarct, Natali stie. Am bombanit o gramada ca nu muream la clasa a II-a, ca nu e cu nimic mai bine, doar ca nu mai sunt si altii in cupeu, dar o noapte... dar el a zis ca mai bine da in plus decat la clasa II...
Intr-adevar in Moldova e destul de scump, eu nu pricep, eu am salariu mai mare decat cei de acolo si tot nu mi-ar ajunge la preturile de acolo...

Mergi la inceput