Clubul moldovencelor de peste Prut (58)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Elena, ce veste minunata!
Ma alatur si eu felicitarilor si urarilor de bine.
Sarcina usoara si un bebe sanatos iti doresc.Aveti gija de voi.
Va pup
PS:te-ai hotarat unde nasti?Sper ca ai avut norocul sa dai peste un doctor bun...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
www.facebook.com/album.php?aid=40383&l=f9dd7&id=564320406" target="_blank">poze noi
www.facebook.com/album.php?aid=43130&l=b9f9c&id=564320406" target="_blank">poze noi2

Mergi la inceput

Hey fetele, mi-e dor de voi, mi-e dor de perioada in care ne implicam toate, acum nu stiu simt o raceala, o distanta parca, in plus si separarea asta un grup aici unul alta parte parca a adancit si mai mult prapastia.
Nu arunc cu piatra, doar constat,mai ales ca si eu am fost foarte lenesha cu scrisul de o perioada destul de lunga deja...dar mi-ar parea rau sa se destrame clubul nostru...in timpul sarcinii ati fost alaturi de mine si m-am atasat de voi...sper sa treaca era glaciara si sa redevenim ce-am fost. Forza moldovence!!!:)Recunosc ca nu-mi place odnaclassniki, imi pare ca nu e user friendly, sigur e doar opinie, sper ca fetele de acolo sa mai intre si pe aici.
Va pupacesc pe toate

Iata-l pe
www.facebook.com/album.php?aid=40383&l=f9dd7&id=564320406" target="_blank">poze noi
www.facebook.com/album.php?aid=43130&l=b9f9c&id=564320406" target="_blank">poze noi2

Mergi la inceput

Sa va povestesc de Canada putin.
A fost o experienta extraordinara pentru mine, o saptamana mirifica alaturi de niste oameni foarte interesanti.
Totul a inceput la sfarsitul lui august cand am primit un mail referitor la un concurs organizat de Organizatia Internationala a Francofoniei.Termenul-limita de trimitere a formularelor era a 2-a zi.Initial mi-am zis ca nu am sanse trebuia sa scriu o gramada de chestii si am zis ca nu reusesc, apoi ce sanse pot sa am io?Pana la urma l-am trimis pe sot cu Oliver la plimbare cu indicatia sa stea cat mai mult si m-am pus pe treaba:))
Nu mi-a venit sa cred cand am primit invitatia de a participa.
Au selectat doar 27 de asa zisi "internationali", desi in mod normal ar fi trebuit sa fie cate unu de fiecare tara francofona (adica vreo 67). La astia s-au adaugat cam tot atatia din organizatiile ce au participat la organizare. Si inca 40 de canadieni.
Forumul la care am participat e legat de Sommet-ul Francofoniei care a avut loc anul in asta in Quebec. Ne-au impartit pe ateliere pentru a formula petitiile tinerilor francofoni fata de shefii de stat.
Programul a fost foarte incarcat, practic era totul stabilit la minut, timp pentru vizite n-am avut, ei au organizat doar vizita la Parlamentul Canadian din Ottawa. Am reusit sa vizitam putin Montrealul, asha in fuga pana la urmatorul avion.Forumul a inceput in Moncton, un orashel foarte micut unde nu prea ai ce vedea. Am stat 2 zile acolo, apoi ne-au dus la Quebec, si acolo 2 zile, ne-au dus la tot felul de intruniri si receptii, initial ziceam wow ia vom participa la discutii cu prim ministrul lor, ca mai apoi sa aflu ca la ei in fiecare provincie au cate un guvern...Quebec-ul e chiar superb, ne-au dus quebecois-ii timp de o ora sa vedem orashul, desi a fost tare in fuga,mi-am placut mult.Apoi la Ottawa s-a adoptat manifestul la care s-a lucrat pana atunci, am avut o serata multiculturala, la care trebuia de venit in costumul national al tarii de origine.A fost o serata reusita, costumele africane sunt tari:)In afara de Parlament chiar n-am reusit sa vizitam nimic.
M-au impresionat canadienii,foarte deschisi si calzi ma asteptam sa fie putin infumurati,dar nu au fost deloc.Si ceilalti foarte de treaba, e super sa inveti asa multe lucruri noi intr-o scurta perioada, sa afli despre diferite obiceiuri si despre diferentele culturale.M-au impresionat si oamenii de culoare, mi-am facut multi amici printre ei, chiar nu ma asteptam sa ma impresioneze atat de mult, mai ales ca spre marea mea rusine, aveam unele idei preconcepute...

Iata-l pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare

Iar e pauza de scris, taman cand vreau;eu sa scriu....

In primul rand La multi ani pentru Mamanati, scuze ca abia asa tarziu, dar am avut o perioada nebuna in care nici sa respir bine nu am avut timp! Nati, te pupam si sa aveti parte numai de bucurii si impliniri!

Sa nu va mirati daca ceva nu e clar, unele comentarii se refera la ce s-a scris pe odnok...

Karina, eu cred ca daca era ceva de rau, iti spunea, doar nu te lasau asa, dar oricum de fiecare data cand aud, mi se pare ciudat sistemul lo

Mariana, esti in mutari?

Alincic, am vazut pozele cele noi( tocmai doua ), imi place la nebunie poza cu cei trei copii, incat vreau si eu... trei... Cum au iesit analizele de sange? Sper ca bine.

Cornelia, pupici( ptr tine comentariile sunt pe odnok ) M-a amuzat cum ziceai ce ii trebuie unei femei sa fie fericica. Ai mare dreptate.

Diana, cum va merge? Sper ca ti-au mai trecut din greturi. Lenutza stie de bb2?

Lucia, cum va mai simtiti?

Natalia, te-a tinut harnicia la scris numai o zi?

Elena, pupam burtica( daca e voie)

Veronica, ai avut o experienta super, felicitari!!! Poze? Oliver ce mai face? Tu cu cine il lasi cand pleci de obicei?

La noi e ok, Amelia e la gradi, nu ii place prea tare, ca nu ii place mancarea... dar mergem inainte... invata multe lucruri intreresante si macar asta ii place.

In ultimul timp toate we sunt ocupate: la circ, la teatru cu ea, la zi de nastere, etc. Dar Amelia este foarte incantata.

Eu suuuuper ocupata la serviciu, innebunesc deja... sper sa imi revin cat de curand...

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Salutare moldovencelor!
Ce mai faceti ?
Imi pare si mie rau ca nu prea se scrie pe aici dar asta e .Am fost si eu ocupata cu vizite la medic si altele.Plus cred ca am fost la 8 zile de nastere intr-o luma jumatate huh .
Multumesc de urarile de sanatate ,eu sint mult mai bine.Mai astept analizele de la testul pap si gata.
Deanna e bine ,i-a placut mult la Halloween ca ma intreaba zilnic daca o mai duc prin vecini la bomboane hehe.
Elena felicitari pentru bebe ,sa ai o sarcina si o nastere usoara.Pe unde mai planuiesti sa calatoresti ?
Veronica super calatorie chiar daca a fost fulger,mi-ar placea si mie sa vizitez fratii canadieni si sa vad locuri noi.Ce-ti mai face flacaul ?
Lilia succese la servici .Ce piesa ati vazut la teatru ?
Karina felicitari pentru fetita si sarcina usoara in continuare.Mie mi-a luat o luna de asteptat la ginecolog si mi se pare mult..controalele lunare le faci cu moasa ? Luci a mers la trick or treat ?
Alincic superbi copii ai si tu arati f.bine cu coafura noua.Ti-ai vopsit parul mai inchis asa ?nu mai tin minte daca am scris,felicitari pentru operatia reusita a Evelinei.Ce mai face Marianca?
MamaNati la multi ani si numai bucurii din partea celor dragi.
Aliona ai terminat cu scoala ?Ce mai face Amedeo ?
Tania tot ocupata cu serviciul ?mai povesteste de Chris.
Alinka ce-ti mai fac copilasii ? Cum a fost la Ukraina ?
Diana ce mai face Natalitza ? v-ati mutat la casa noua?

Fetelor ce activitati mai faceti cu copii sau ce mai invata pe la gradinita ? ca vreau s-o pregatesc incet incet pe Deanna de kindergarten.
Pupici si sa aveti o saptamina frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut dragelor!!!!!!

Davina,ma bucur ca te simti mai bine . Stiu cum e cu umblatul pe la medici,dar macar imi place ca se poarta frumos cu tine si nu te intreaba unde lucreaza sotul
Culoarea parului este mai inchisa,da,caci este culoarea mea naturala.Eu de obicei il vopseam o nuanta mai deschisa.
Pentru Deana poti sa cumperi carti speciale pentru pregatirea de K. Ele sunt mari cu desene si litere,unde ei pot practica sa scrie si sa invete literele.Noua ne-a placut.
Veronica, asta da,calatorie fulger ,bravo pentru curaj si initiativa.
Mie mereu imi placeau mesajele tale,cind citeam aveam toata ziua dispozitie vesela.
Diana,tu cum te mai simti??
Elena,Lucia,Carina,sarcina usoara voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna fetelor.
Sper ca nu va suparati ca nu scriu aici, dar sincer netul mii cam aiurea si dupa cum spuneam si in cealalta parte mii mai greu sa scriu pe DC ca trebuie sa se incarce paginile astea si am de asteptat cite jumate de ora.
Elena felicitari cu sarcina, sa ai o micuta sanatoasa si sa iaca la timp.
Eu ma simt asa si asa, am descoperit ca daca rontai ceva imi trec greturile, dar nici nu vreau sa ma ingras, sa vedem.
Nuta e superfericita la gradi, si noi multumiti, vine de acolo cu cintecele, poezii, diferite de cele ce o invatam noi, dar e prea cuminte acolo, asa ca energia si-o varsa acasa, si ne culcam in toata seara aproape cu scandal. De cind a avut varicela s-a deprins sa doarma pe mine, si acum incerc s-o dezvat, in primul rind ma doare pieptul, iar in al doilea acus incepe sa creasca burta si ea anume acolo se culca, mai si sare din cind in cind, of.
Fetele la care nu le place odnoclasniki, nu va suparati pe mine, dar uite ca eu cred ca daca o sa intrati zilnic pe acolo o sa va deprideti, asa cum v-ati deprins cu DC, sa nu credeti ca va impun ceva, nu, doar ca asta e parerea mea, si mie nu-mi placea la inceput, dar cind am vazut ca se incarca mai repede ca DC, si credetima ca e asa, la mine se observa tare lucrul asta, m-am obisnuit cu el. Ar fi bine sa ne intilnim toate in acelasi loc, sincer va zic, mie imi sunteti dragi toate, dar daca o sa considerati ca asa e mai bine, o sa ma conform si eu, doar ca e mai greu cu DC, plus ca eu mai astept sa se incarce la mamici, mis dragi si ele, dar doua ferestre concomitent nu pot incarca. Plus ca eu sunt deacord si cu Cornelia despre confidentialitate, nu va suparati pe mine.
Va doresc o zo cit mai frumoasa si va pup pe toate.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doroti_5

Buna fetelor.
Sper ca nu va suparati ca nu scriu aici, dar sincer netul mii cam aiurea si dupa cum spuneam si in cealalta parte mii mai greu sa scriu pe DC ca trebuie sa se incarce paginile astea si am de asteptat cite jumate de ora.
Elena felicitari cu sarcina, sa ai o micuta sanatoasa si sa iaca la timp.
Eu ma simt asa si asa, am descoperit ca daca rontai ceva imi trec greturile, dar nici nu vreau sa ma ingras, sa vedem.
Nuta e superfericita la gradi, si noi multumiti, vine de acolo cu cintecele, poezii, diferite de cele ce o invatam noi, dar e prea cuminte acolo, asa ca energia si-o varsa acasa, si ne culcam in toata seara aproape cu scandal. De cind a avut varicela s-a deprins sa doarma pe mine, si acum incerc s-o dezvat, in primul rind ma doare pieptul, iar in al doilea acus incepe sa creasca burta si ea anume acolo se culca, mai si sare din cind in cind, of.
Fetele la care nu le place odnoclasniki, nu va suparati pe mine, dar uite ca eu cred ca daca o sa intrati zilnic pe acolo o sa va deprideti, asa cum v-ati deprins cu DC, sa nu credeti ca va impun ceva, nu, doar ca asta e parerea mea, si mie nu-mi placea la inceput, dar cind am vazut ca se incarca mai repede ca DC, si credetima ca e asa, la mine se observa tare lucrul asta, m-am obisnuit cu el. Ar fi bine sa ne intilnim toate in acelasi loc, sincer va zic, mie imi sunteti dragi toate, dar daca o sa considerati ca asa e mai bine, o sa ma conform si eu, doar ca e mai greu cu DC, plus ca eu mai astept sa se incarce la mamici, mis dragi si ele, dar doua ferestre concomitent nu pot incarca. Plus ca eu sunt deacord si cu Cornelia despre confidentialitate, nu va suparati pe mine.
Va doresc o zo cit mai frumoasa si va pup pe toate.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

:)) Saracutza de Diana, dupa ultimele intepaturi de pe forum, te inteleg perfect, parca ti-e si frica sa scrii ceva ca amush se supara cineva...sigur ca nu poate fi vorba de nici o suparare atata timp cat cineva isi exprima o alta parere, dar de-o maniera amicala,cum o faci tu
Sarcina usoara in continuare, si pupici Lenutei
PS:cum e la noul job, sper ca nu e prea stresant...Nu au strambat din nas ca degraba vor pierde un lucrator pretios?:D temporar bine-nteles...

Iata-l pe

Mergi la inceput

Iata si pozele din Canada, daca vreti sa le vedeti:
http://www.facebook.com/album.php?aid=68180&l=881d7&id=564320406 e doar cu cladiri si peisaje.
Si restul pe orashe, dar sunt poze cu mine si colegii de acolo, poate n-o sa va para prea interesant:
http://www.facebook.com/album.php?aid=64480&l=891b6&id=564320406
http://www.facebook.com/album.php?aid=64956&l=15721&id=564320406
http://www.facebook.com/album.php?aid=67983&l=4e05c&id=564320406
Va urez un weekend placut si va pup

Iata-l pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Mai fetelor, de ce atatea discutii si explicatii eu nu pricep.

Am mai spus si am sa copiez: consider ca fiecare alege ce, unde si cand sa scrie/sa spuna/sa intrebe/sa raspunda.
Nu poti critica o persoana pentru ca a scris/intrebat/spus prea multe si nici o alta persoana care nu a facut-o deloc sau a facut-o cu discretie. Suntem diferiti, deci ne manifestam diferit in viata reala si virtuala. Cei din jurul nostru, pot sa aleaga daca vor sau nu sa facem parte din cercul lor... asa cum suntem...
Nu va mai cereti scuze atata si nu mai cereti explicatii altora de ce nu au scris... fiecare face ce vrea si ce simte..

Alina( Davina), ma bucur ca esti mai bine. Deanna ca intotdeauna e nastrusnica rau, nu stii ce perluta mai iese din gura ei 8 zile de nastere? hohoho. Ai avut atata inspiratie la cadouri? Asa si nu ne-ai aratat poze din Moldova... daca se poate...

Veronica, acus o sa ma uit la pozele din Canada. Daca imi da voie Diana, o sa iti spun, ca nu mai e la job de ceva timp. Detalii pe odnoklasniki. Nu ne-ai zis de Oliver..

Diana, multa putere si succes in ce vreti sa faceti.
Supa de perisoare, fac eu, dar din cate am inteles nu e reteta facuta de toata lumea... cred ca e una adaptata de mine, care ne place la toata familia:
eu pun apa la fiert, pun acolo zarzavat:
rosii
morcov
pastarnac
ardei
ceapa
etc. dupa gust si dupa forma dorita.
Perisoarele le fac din piept de pui( de obicei folosesc o jumatate dintr-un piept mare) : il toc la robot, adaug un pic de orez( cam a 10 parte din cata carne am) si pun un ou. Amestec bine si cand pun cartofii, iau cu lingura din amestecul respectiv si ii dau drumul in apa clocotinda, cand se ridica perisoarele la suprafata, sting, pun capacul si mai las o perioada inainte sa mananc.
Dupa 5 min de la stingere, pun patrunjelul( mi se pare sa se pastreaza mai bine mirosul daca pun asa)
Asa fac eu..

Va puuup

Mergi la inceput