Clubul moldovencelor de peste Prut (58)
Raspunsuri - Pagina 20
lia_c spune:
salut
Noi sintem bine, n-am nici un chef de organizari evenimente , dar trebuie...
Alina, am vazut pozele de la Halloween, tu ca de obicei i-ai ales un costum si gentuta super!!! Dar adevarul e ca si DEanna e tare frumusica si scumpica si i se potriveste totul f bine... Tinem pumnii sa iasa bine analizele. CUm stai la capitolul frunze cazute? Eu deja m-am saturat de strins, azi m-am bucurat cind am iesit afara ca au cazut aproape toate!!!
Veronica, ce bine ca ai putut calatori!!! Cum s-a descurcat tati cu Oliver? Eu deja demult am vazut pozele pe facebook
Sint superbe si se vede ca te-ai simtit super bine!
Lilia, merci de reteta, am scris-o si eu in caz daca da inspiratia peste mine si este si sotu acasa
Va dorim sa se schimbe bucatarul sau cei ce fac meniul si mincarea la gradi a Ameliei!!!
alegrutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lia_c Veronica, ce bine ca ai putut calatori!!! Cum s-a descurcat tati cu Oliver? Eu deja demult am vazut pozele pe facebook |
Lilia,ai mare dreptate, fiecare e liber sa faca ceea ce considera de cuviinta.
De Oliver n-am povestit pentru ca nu am f multe vesti proaspete, doar ce aflu la telefon, dar cred ca o sa am o adevarata surpriza cand il aud la telefon cul ryde, cand imi povesteste mama ce nazdravanii face...off parca simt ca am capat asa de multe, am castigat intr=o parte si am pierdut clipe ireversibile din viata lui

Cornelia, tati nu s-a descurcat cu el, ca nici el nu e acasa. Neam de ushernici suntem. Radu din septembrie e plecat la master in Paris;
Asa ca pe Oliver l-am dus la mama, cu bona la pachet:D, nu puteam sa-l las doar cu bona asa perioada lunga, pt ca dupa K am mai stat o saptamana la birou (am ajuns sa ma relaxez la birou dupa calatorie) si dupa am plecat in alta scurta calatorie de o saptamana, pt ca Radu a avut o saptamana de vacanta de la scoala si am vrut sa profitam sa mai vizitam Franta si imprejurimile.
Iar maine dimineata mergem impreuna sa ne aducem acasa comorica, vine si Radu acasa pt 4 zile, ca pe 11 noie au francezii nu stiu ce sarbatoare.Mor de dor, nu l_am vazut de aproape o luna!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
www.facebook.com/album.php?aid=40383&l=f9dd7&id=564320406" target="_blank">poze noi
www.facebook.com/album.php?aid=43130&l=b9f9c&id=564320406" target="_blank">poze noi2
Crinia spune:
Salut la moldovence!
Veronica am vazut pozele. V-ati distrat pe cinste si in acelasi timp am vazut ca ati avut si un program plin. Super ca ai avut posibilitatea sa vezi si alta tara si sa faci cunostinta cu persoane din diferite colturi ai lumii. In ce domeniu lucrezi ca imi dau seama ca la forum ai folosit limba franceza (probabil o folosesti si la servici.)?
Bine ca sunteti plimbareti, ca la urma urmei prin aceasta te imbogatesti spiritul si te si relaxezi.
Davina Multumesc de felicitari, sper sa treaca sarcina si mai departe fara mari complicatii. Ma bucur mult ca te simti mult mai bine. Bine ca intr-o luna ai vazut ginecologul (apropo cit costa vizita la dinsul?), dar eu il voi vedea pe ginecologul/obstreticianul abia pe 26 ianuarie, dar pina atuncea merg la medic de familie in fiecare luna (nu m-a vazut niciodata moasa), de fapt luna aceasta ma va vedea sora medicala caci medicul e in concediu toata luna.
Am fost cu Lucian trick or treat, era imbracat in costum de luptator din secolele trecute,insa cind lumea il intreba ce costum ai el zicea ca sunt race-car...ce sa-i faci daca nu sunt costume de masini de cursa. Insa i-a placut foarte mult sa mearga pe la case, caci cum ii dadeau bomboane la o casa el din pragul casei striga "Mami hai si la urmatoarea casa." I-a placut foarte mult. Sincer, si mie mi-a placut caci era foarte multa lume pe strazi si toti erau imbracati in costume foarte interesante si unele chiar foarte strasnice.
Lilia iti multumesc mult pentru receta de supa cu perisoare. Cum o faci pare a fi foarte usoara si gustoasa. MI-am notat-o.
Alincic imi place cum iti sta culoarea ta naturala. Si parul pare a fi mult mai lucitor. Folosesti careva produse speciale pentru par? Am vazut poza unde-s toti copii tai, sunt asa de dulci.
Lucia ce se aude la tine? Pe cind trebuie sa nasti? Cum te mai simti? Esti gata ?
In rest ce sa zic, burtica creste, bb bate, dar si am racit acuma si imi curge nasu si ochii. Nu stiu ce voi face la servici ca ma simt cam epuizata dar asta e. Lucian e gradi, mai intii el s-a imbolnavit si acuma eu, deci a trecut de la dinsul....
Karina
mamica lui
LUCIAN Oare cit avem?
alinkav spune:
Neata!
Fetelor, o mare rugaminte la voi, va rog treceti si pe aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129136
daca nu va este greu, faceti o fapta buna ptr micuta Sonia!Are mare nevoie de noi toti!
Multumesc!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alegrutza spune:
| citat din mesajul lui alinkav Neata! ![]() Fetelor, o mare rugaminte la voi, va rog treceti si pe aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129136 daca nu va este greu, faceti o fapta buna ptr micuta Sonia!Are mare nevoie de noi toti! Multumesc! ![]() Alina, Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Merci Alinkav, ma bucur ca Sonia are o sansa reala de a se recupera in totalitate, sper sa se stranga banutii necesari pana in 22 decembrie, ar fi cel mai bun cadou pt mamica ei, sa stie ca de Craciun va avea o fetita sanatoasa.
Nu vrei sa deschizi tu capitolul? Daca stii cum se face...
Iata-l pe
www.facebook.com/album.php?aid=40383&l=f9dd7&id=564320406" target="_blank">poze noi
www.facebook.com/album.php?aid=43130&l=b9f9c&id=564320406" target="_blank">poze noi2
alegrutza spune:
| citat din mesajul lui Crinia Salut la moldovence! Veronica am vazut pozele. V-ati distrat pe cinste si in acelasi timp am vazut ca ati avut si un program plin. Super ca ai avut posibilitatea sa vezi si alta tara si sa faci cunostinta cu persoane din diferite colturi ai lumii. In ce domeniu lucrezi ca imi dau seama ca la forum ai folosit limba franceza (probabil o folosesti si la servici.)? Bine ca sunteti plimbareti, ca la urma urmei prin aceasta te imbogatesti spiritul si te si relaxezi. |
Salut, Crinia, da folosesc fr si la lucru,lucrez in logistica la un cabinet fr care are filiala in Ro. De fapt doar cand vine seful in Ro am ocazia sa vorbesc franceza, ca in rest mai mult in scris,dar nu e acelasi lucru...la tv parca nu reusesc sa ma impun sa ma uit la programe franzuzeshti.
Dupa liceu chiar a fost o perioada cand nici nu vroiam sa vorbesc in fr,nu-mi ajungeau parca cuvintele:)) daca nu practici, uiti; apoi am facut un master in franceza si de voie de nevoie a trebuit sa vb, ca alta limba comuna nu exista:)
Voi ce mai faceti?Sper ca ti-a trecut raceala. Lucian constientizeaza ca e un bebe in burtica ? Nu-mi amintesc daca ai spus cand e data prevazuta a nasterii
Acum am aflat ca o ruda de-a mea e din nou insarcinata, ma bucur asa de mult...si parca ma face si pe mine sa ma gandesc la un bebe mic...
Eh, inca nu-i in plan dar cine stie...
Iata-l pe
alincic spune:
Salut fetelor confetelor 
Eu nu ma pricep la deschidere de capitole noi,
dar va doresc la toate o zi buna si frumoasa.
SAnatate la copilasi si mai putine greturi la gravidute.
Lucia,asteptam noutati