Clubul moldovencelor de peste Prut (58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Elena,felicitarile noastre draga,ne bucuram si noi pentru fetita voasra.Sa ai o sarcina usoara si o nastere si mai usoara.

asteptam poze de la intilneala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

salut

Eu nu m-am suparat pe nimeni si nu scriu pe DC deoarece nu e save si fiece poate intra si citi si din experienta constat ca nu e bine... Imi sinteti toate dragi insa asta e cauza de ce nu mai scriu pe aici. Cu toate ca mai citesc din cind in cind. Pe Odnoklassniki e mai private...
Alina, multa sanatate!!! Poate ni te alaturi si tu pe odnoklassniki. Ce mai face Deanna?
Elena, felicitari cu sarcina!!! Sa fiti sanatoase!!! Secretoasa rau ai fost!
Elena si Tania, succese la amenajari!!!
In rest am scris mesaj mai lung pe odn. In general la moment am f putin timp la dispozitie sa stau la pc, Mirelei ii ies maselele de 2 ani si am f mult de lucru prin ograda + alte responsabilitati.
numai bine

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Dragelor,

Karina , Alina si Cornelia, multumesc pentru felicitari si urari! Numai bine si sanatate si voua!

As vrea sa fac o paranteza..
Anuntarea evenimentelor din viata privata, tin exclusiv de decizia fiecaruia in parte. Pe glob sunt aproximativ 6.7 miliarde oameni si fiecare se simte implinit altfel. Personal, consider ca profunzimea unui moment este corelat direct proportional cu intimitatea acestuia. Sunteti fete cu educatie aleasa si bun simt si veti intelege.

Karina - bebe ar trebui sa apara pe lume pe la mijlocul lui februarie, dar mai exact numai bunul Dumnezeu stie. Copiii sa vina cand vor vrea ei si cand vor fi pregatiti. Cat despre mine - ma ia cu fiori citatul de la semnatura Liliei .
In alta ordine de idei, Lena, e un nume cu care nu ma identific .

Am editat, pentru ca remarca Corneliei referitor la "safety", nu face decat sa-mi intareasca convingerile. Multa sanatate Mirelei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Buna fetelor:)

Asta da surpriza placuta Elena.Ma bucur foarte mult pentru tine, cand am citit aveam asa mari emotii de parca as fi eu in locul tau, hehe. Sa fie intr-un ceas bun si cu noroc.Sarcina usoara Sa ne spui cum te-ai simtit in primul trimestru al sarcinii, nu ai avut acele nesuferite greturi?

Sunt convinsa ca la intalnire a fost tare frumos si v-ati relaxat ca de fiecare data. Poze nu ati facut? Din ce am vazut pe sit-ul lor, pare sa fie o locatie destul de selecta cu mancare buna, super

Carina ai intrat dar nu zici nimic de tine, de voi? cum te mai simti, ce mai face LUcian? Stii ce ascunde burtica sau lasi sa fie surpriza pana la sfarsit? Sorry daca ai mai spus, eu parca nu am observat.

Alinca, te-ai intors de la socri? voi ce mai faceti? ce mai fac copiii?

Ca sa ma bag si eu putin in seama.. . fetelor, fiecare face ce vrea si cum i se pare ei mai bine, asta referitor la site. Niciodata nu m-am gandit ca aici e "safety" si dincolo(pe odnoklas.) nu e, sau invers. Poate intru mai rar, dar asta e doar din lipsa de timp, nicidecum ca nu e "safety". Atata timp cat il folosesc ca pe un mijloc de a vorbi cu prietenii, de a-mi face noi prieteni/cunostinte, de a impartasi din experientele proprii, si NU de a dezvalui cine stie ce Secrete de Stat sau de orice alta natura, atunci nu vad, care e problema? Mai plauzibila mi se pare chestiunea de a nu avea chef, timp sau pur si simplu interes de a intra pe DC, decat ca e sau nu e "safety", parerea mea, luati-o ca atare.

Va pup si numai bine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Salut

Oxy spor la amenajeri si pune ceva poze creatiilor tale. Multumesc ca ai intrebat de mine. Am fost la USI si mi-au zis ca va fi fetita. Asa ca sunt nespus de fericita ca vom avea si o bebelushca cu bantucuri. Nu am inceput sa cumpar nimica roz si nu o voi face inaintea de nastere, cred ca voi cumpara doar citeva costumase pentru maternitate de culoare alba. Acuma sunt mult mai bine, au ramas doar greturile si poate o data pe saptamina voma. Ceea ce consider ca e mult mai bine comparativ cu ceea ce a fost. M-am intors la servici si cam sunt obosita spre seara. In rest in sfirsit am obtinut programare la ginecolog pe care o voi avea abia pe 26 Ianuarie (cam cred ca e non-sens, dar asa-i sistemul aicea.)
Ce face Chris? Cum reusesti sa decorezi singura sau te ajuta si Christi?

Karina mamica lui LUCIAN Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Citat:
citat din mesajul lui oxy

Buna fetelor:)

Asta da surpriza placuta Elena.Ma bucur foarte mult pentru tine, cand am citit aveam asa mari emotii de parca as fi eu in locul tau, hehe. Sa fie intr-un ceas bun si cu noroc.Sarcina usoara Sa ne spui cum te-ai simtit in primul trimestru al sarcinii, nu ai avut acele nesuferite greturi?

Hei Tania! Multumesc mult si vezi ca am lasat listuta de deschisa! Cand veti dori voi, sa va ajute Dumnezeu sa mai cresteti un puiut in cuib .
Imi pare rau ca nu ai reusit sa vii la intalnire, chiar a fost foarte cosy localul, dar las` ca n-au intrat zilele in sac, mai organizam .

Primul trimestru a trecut repede, am avut si greturi, dar doar matinale. In schimb, mi-a priit de minune concediul pe care l-am avut chiar in acea perioada si a fost o binecuvantare. Nu sunt pofticioasa, dar sunt prietena cu somnul .

Voi ati gasit ce cautati in week-end? Spor la treaba, sa va iasa asa cum v-ati imaginat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare
Alina( Davina) ma bucur ca te simti mai bine. Sper sa iti revii deplin.

Veronica, ce frumos ai calatorit. Bravo! Ai foarte multa energie!

Alincic, e bine ca va intalniti si voi acolo. Inca nu am recuperat cu cititul pe odnok, dar am zarit faza cu cele 4 fete si baiatul care urmeaza sa vina m-a amuzat reactia fetelor, dar am toata admiratia pentru parintii cu copii multi. Si eu as vrea... daca as avea un pic mai mult curaj.. si spatiu cred
Ma bucur ca finii tai au calatorit frumos.

Tania, poze la intalnire nu s-au facut. Mi se pare ca Lena a facut cateva, dar cu mancarea comandata... o sa o intreb...

Karina, ma bucur ca te simti mai bine. Daca v-ati dorit fetita, atunci felicitari! Daca nu, oricum felicitari, ca important e sa fie sanatos. E ciudat sistemul medical din Canada, nu e prima data cand aud si ma mir..

Elena, merci ca nu ai inchis portita dupa tine , eu deocamdata nu ma asez la coada, mai astept nitel.. cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa le aranjam pe toate pe rand asa cum am planificat...

Cat despre tema discutata: consider ca fiecare alege ce, unde si cand sa scrie/sa spuna/sa intrebe/sa raspunda.
Nu poti critica o persoana pentru ca a scris/intrebat/spus prea multe si nici o alta persoana care nu a facut-o deloc sau a facut-o cu discretie. Suntem diferiti, deci ne manifestam diferit in viata reala si virtuala. Cei din jurul nostru, pot sa aleaga daca vor sau nu sa facem parte din cercul lor... asa cum suntem...
Pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Salut

Davina cum te mai simti?
Davina, Mariana, Alincic si Alionamergeti miine trick or treat? Ce costumase vor avea copiii? Dar voi veti fi costumati?

Karina mamica lui LUCIAN Oare cit avem?

Mergi la inceput

Salut frumoaselor!!
Crinia,noi nu am mers nicaeri cu copiii,dar ei au avut ceva sarbatoare la scoala,si mereu aduc bomboane de acolo
Davina,ce faci cum te simti???

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/photo/2216050840100595596LJdcRt

aici doua poze mai proaspete cu noi

Mergi la inceput