Clubul moldovencelor de peste Prut (58)
Raspunsuri - Pagina 13
alincic spune:
Salut fetili!!!
Alinka, ce draguta este Olivia,am vazut si pansamentul de la minuta
.Cum se mai simte ea,a trecut cu bine buba??
Oxi, sa ne faci niste poze cu mobila si casuta,tre sa fie draguta
asta daca ti-ai mai luat alt aparat foto
.Desi stiu ca sunt multe altele mai importante cheltueli acuma .
lilia, pai scolerii mei sunt foarte constiinciosi,in special cel mai batrin
eu incerc sa scriu aici pe DC,dar el isi face temele si ma implica si pe mine foarte activ,imi tot lamureste ce si cum ![]()
Samuel acuma este in saptamina testelor,am primit scrisoare de la scoala,sa-i culcam la timp,sa-i hranim bine dimineata si sa le dam snack dublu la scoala.
Deci asteptam rezultatele saptamina viitoare.
Evelina este si ea bine, isi face temele sirguincios,nu se lasa de mine pina nu isi face tema pe ziua urmatoare.
Medicul ne-a spus ca rezultatele sunt bune, acuma ramine de vazut cit de bine se corecteaza.
Sotiunea mea,dupa atitea teme facute,imi zice ca astazi inca nu a mincat nimica. Si eu care le-am dat la cina pireu de cartofi cu friptura de ficat(maiura) si legume coapte.
Deci la ora 11:30 mai facem o cina![]()
Aliona,tu ziceai de nunti,pai in 2 ani aceasta este a doua nunta
,si nici nu este la noi in stat,zburam in Washington.
Asa ca si noi ducem lipsa de asa ceva ![]()
Ceea ce nu poti sa zici de cumatra Lilia,ian sa ne zica ea la cite nunti a fost in anul acesta si cumatrii 
apropo,Lilia imi place cum arati in aceste poze,si rochita si coafura sunt foarte potrivite.Esti o mamica foarte frumoasa.
Am plecat,va doresc o zi frumoasa la toate.
oxy spune:
Buna la toate fetele,
La multi ani si din partea mea piticutei Vanda! Sa creasca sanatoasa, frumoasa desteapta si norocoasa!
Alincic am sa pun poze cu casa si cu mobila, promit. Mobila abia la sfarstul saptamanii ne-o aduc, s-au intarziat si ei din diverse motive
. Bravo elevilor sirguinciosi!
Lilia, intr-adevar cum zicea si Alincic te prinde bine rochita si-ti sta bine parul, de Amelia ce sa mai zic.. o adevarata domnisorica
Ce bine ca mai ai pe la cine merge la nunti si la petreceri, eu cam rar ajung pe la astfel de festivitati din pacate, desi mi-ar placea ceva mai des. Privitor la scoala,ca ma intrebai, inca nu l-am inscris pe Chris, dar cu scoala nu sunt asa probleme ca si la gradi, si oricum e prea devreme inca, abia a inceput anul scolar, plus ca inca nu stiu la ce scoala sa-l dau, am 2 scoli langa mine, la aceeasi distanta de casa, dar inca nu stiu care e mai buna, tre sa le inspectez pe ambele si dupa aceea ma decid la care ramanem.
Alinca, ptiu-ptiu ce mai creste pitica ta, parca mai daunazi era un ghemulet de om, si acum e o frumusete in toata regula.
si cocheta pe deasupra, are cu-i semana
Pupic manuta sa-i treaca buba
Aliona ce mai face micutul Motzart?
tot e pasionat de pian? la mine nu am vazut Chris sa aiba inclinatii din astea muzicale, el e mai mult cu partea asta practica, tehnica, ii place sa construiasca si sa faca orice, dar sa fie masini pe acolo, nu am mai vazut un copil asa pasionat de masini, masinute, masinele, intelegi ce vreau sa spun
. Tin minte ca inca nu stia sa vorbeasca bine, dar numele si marcile masinilor le stia pe toate, chiar si cele mai complicate(nume) sau mai rare, asa obsedat de masini este
v-am lasat si va doresc numai bine!
alincic spune:
SaluuuuT !!
Fetelor stie cineva ceva despre Alina (Davina) poate v-a sunat sa va zica cum au ajuns si ce mai fac.
Oxi,oau ce bravo e Chris
,stiu si eu un baiat al carui tata are atelier de masini (reparatie). Pai copilul acela iti va spune mai bine ca unul mare ce si cum sa faci la o masina. Ce sa zici de denumiri,ca le stie cum ziceai si tu,pe cele mai intortochiate![]()
Bravo pentru baietei![]()
alinkav spune:
Salut fetelor!
Tania, gand la gand u tine, zici ca povestesti de Alex al meu. Ieri seara s-a pus baiatul meu pe construit Lego(din piese mici de tot), si nu mai vroia sa se culcea, avea de construit un avion, am culcat-o pe Olivia, deja cadeam jos de somn, iar el nimic. Sasa era plecat la cineva, si eu m-am culcat, cand s-a intors Sasa pe la 10.30 el tot statea la construit. Deja tati l-a fortat sa se duca la somn o data. Dimineata s-a trezit, si primul gand era la constructii. De masini nu zic nimic, ca ma ia deja cu durere de cap!
In rest Olivia e foarte bine, numai ca a inceput sa-si arate personalitate, tipa cand vrea ceva, tipa cand nu ii convine ceva, etc. Il copiaza pe Alex mai la tot!
Apropos, Tania, tu pe cand te apuci de al 2 bb????![]()
Eu sincer mai citesc si pe la odnok, dar nu-mi vine sa scriu acolo, chiar nu stiu de ce, nu-mi place formatul de acolo, e greu de urmarit ce au mai scris fetele, ca e pus invers totul, nici nu stiu unde am terminat de citit ultima data. Si oricum, mi-a ramas sufletul aici, de unde a inceput toata odiseea noastra, a lui Alex si a Oliviei!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alinkav spune:
Alincic, am uitat sa-ti spun, ca ma bucur mult ca se rezolva totul la voi spre bine!!!!Ii doresc multa sanatate Evelinei!
Si desigur scolarilor tai!!!!!!
Alina,
LiliaToma spune:
La multi ani pentru Loredana! Pui mic si frumos, sa iai de la viata doar ce e mai bun, sa fii mereu sanatoasa si norocoasa, sa ai cea mai frumoasa copilarie si sa ii bucuri mereu pe parintii tai cu realizarile tale. Sa fiti impreuna aceeasi familie frumoasa pe care o stim! Pupici!
alinkav spune:
LA MULTI ANISORI, LOREDANA!!!!
Alincic, sa-ti traiasca fetita, sa va bucurati de ea!!!!
Alina,
alinkav spune:
Fetelor-cucuietelor, noroc de Lilia, care m-a batut la cap 
, si am pus niste pozici de la nunta!!!
Poftiti la vizionat......
http://family.webshots.com/photo/2175873670061996643xwBdNa
Alina,
oxy spune:
Buna fetelor!
Hey se pare ca mai sunt baietasi obsedati
de masinute,construcii, si alte alea de-ale lor.
Alinca, sunt convinsa ca daca s-ar intalni baietii nostri tare multe si-ar avea de aratat unul altuia
, avand aceeasi pasiune nu s-ar plictisi deloc!
Despre al 2-lea bebe, nu stiu ce sa-ti spun.. chiar zilele astea ma gandeam asa la subiectul asta.. eu de dorit, imi doresc MULT, MULT, dar nu prea stiu cand, cum.. mai ales ca eu sint acum intr-un moment de tranzitie ca sa zic asa..
pe plan profesional, vreau sa fac altceva, sa fac o schimbare in acest sens. Cand as sti ca mi-am gasit cumva drumul cel bun, nu mai astept nici un minut, ma apuc de al doilea, ca sincer ff. mult imi doresc.
va pup si numai bine..
ahh.. era sa uit, am vazut pozele de la nasit, Alinca iti sta foarte bine in rochita si machiata cum erai, imi place poza unde sunteti asezati si lipiti unul de altul ca doi indragostiti, va sta f. bine si formati o familie tare reusita![]()
byeeeeeeeeee
gazea spune:
LA MULTI ANI LOREDANEI!!!!
SA CRESTI MARE,FRUMOASA SA BUCURI PARINTII CU REUSITELE SI SUCCESELE TALE!!!