Clubul moldovencelor de peste Prut (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Eu voi incerca sa depasesc pagina 11...
Aliona,deci vii la apel??

Lilia,da,am deja 3 scoleri,caci vineri sotul incepe lectiile si el,a intrat in sfirsit la colegiu.
Acuma asteptam momentul sa pot si eu sa merg la studii...

Dar acuma ma duc in atelierul meu preferat..bucataria
am facut niste ardei umpluti si vre-o doua sarmale printre,vreau sa pun in cuptor. .Abia astept sa-mi miroase toata casa a ceva gustos.
Ah,da,vreau sa fac si o tocanita din ciuperci,deci care este mai aproape de mine,va invit cu cea mai mare placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazea spune:

Saluti,ei ha ca s-a mai miscat un pic...pagina
Alincic,hai sa te lamuresc cu vopseaua,nivelele incep de la 1 la 10 sau chiar unele marci au si 12,
1-e negru si in crestere se deschide nuanta deci niv 7 e deschis,dar nu blond.
Apoi urmeaza si nuanta poate fi calda sau rece(cald e spre galben)
(rece e spre gri,fumuriu)
Toamna asta se poarta culori calde... asa ca daca te hotarasti la un nou look,tu poti sa-i spui coafezei ca vrei un 7 sau chiar 8 cu nuanta calda(ea trebuie sa iti arate cum arata culoarea).
Vrei sa si te tunzi?
Ma bucur ca ai deja 3 scoleri ,dar te inteleg perfect cat e de greu,si noi anul trecut eram scoleri,sotul a terminat eu mai am un pic...dar sant fericita de pe 3 octombrie merg la practica aici: www.kaaz.ca ,nu-i asa ca-i frumos??? abia astept.
Pupici Evelinei sa se faca bine. Cum a suportat operatia? ce-a zis,off asa mi-i mila cand aud de copii ce trebuie oparati...
Tu ce studii vrei sa faci?
Lilia,vai ca scump mai este acolo locurile de joaca pentru copii sa inteleg ca se fac bani din asta,ce chestie sa profiti de pe urma copiilor ??? Aici toate locurile de joaca sant destinate copiilor si sant gratuite,la Mc platesti numai meniul atat.
un meniu pt copil cu jucarie inclus e 5$. Nici mie nu imi place Mc,dar recunosc ca-l mai duc pe Amedeo iarna sa se joace acolo. E incantat de ju8carie ca mincarea mi-a plaseaza mie...
asta este de multe ori mai facem si ce nu ne convine suta la suta.
Cum a fost proba de la gradinita azi?
M-am amuzat auzi acolo " mi-i frica sa nu ma bata copii" de unde oare le mai scot atatea motive pot sa nascociasca...sant de-a dreptul draguti!
Va pupacesc pe toate si astept pina mai am timp sa mai povestim
Sanatate multa la toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salut fetelor!
Ma bucur ca sunteti cu toate bine, dar ma intristez ca subiectul nostru se cam duce la vale....
Noi suntem foarte bine, sambata seara am tras o fuga pana in Ucraina, iar duminica inapoi, si desi am stat nici 24 de ore, ne-am simtit excelent, i-am vazut pe toti.
Olivia si Alex sunt bine, Alex a inceput si el gradi, dar de o saptamana deja, fericire mare, i s-au schimbat educatoarele, si i-au mutat pe toti la alta grupa.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutare fetelor,
usor, usor am ajuns si la pag. 12
Noi suntem binisor, ceea va uram si voua.
Aliona, ma intrebai de Chris daca a inceput scoala, el abia la anul viitor o sa mearga in clasa 1, acum e grupa pregatitoare. Aici se vede e putin diferit sistemul de invatamant, copii in general sunt dati de 7 ani la scoala, sigur sunt si de 6 ani, dar care i-au implinit cu cateva luni inainte de a incepe scoala.
Chris a facut 6 cam pe la sfarsitul verii, asa ca nu ne-am grabit sa-l inscriem anul asta, asa o sa fie mult mai pregatit si mai responsabil cu ce il asteapta ..
Sper ca frumuselul de Amedeo e mai bine, si i-a trecut boala, sanatate va doresc!
Lilia, ce mai face domniisorica ta? spune-ne cum a fost prima zi de gradi? I-a placut Ameliei noua colectivitate, acum merge in alta parte sau tot e pe langa cresa la care ati fost? Apropo, am vazut pozele din calatoria la munte, unde ai fost cu mama ta si cu fiica, sunt intradevar superbe, locuri frumoase ati vizitata, si o placere mare i-ai facut mamei tale, bravo tie!
Alincic, wow, 3 scoleri in casa, eu le urez la toti un an foarte bun, si plin de succese, sunt convinsa ca copii tai vor fi la inaltime! tu ce cursuri ai vrea sa urmezi?
Ii doresc Evelinei sanatate multa, si slava Domnului ca a scapat cu bine de operatiia la ochisori.
Alinca, sper ca nu te superi, dar te mai intreb odata cu, in ce statiune ati fost
in Bulgaria? le-a placut copiilor? a fost si fata in apa? i-a placut?
In vreo saptamana tre sa ne vie si mobila din living, ca pana acum am stat cu ea goala si nemobilata.Am fost acum o saptamana la un targ de mobila aici in Bucuresti si am vazut mobilier exact pe gustul nostru, alegerea era f. mare, pe toate gusturile.

va las si va doresc o saptamana cat mai productiva!

Mergi la inceput

Tanea, scuze ca nu ti-am raspuns, dar mi-a scapat...
Am fost in statiunea Russalka, la 50 km de vama.
Felicitari ptr noul mobilier, sper sa fie pe gustul tau!
Si noua trebuie sa ne vina baietii sa ne monteze in debarale dulapuri, in sfarsit ca sa zic asa!

Alina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazea spune:

Saluti!
Oxi,eram sigura ca deja Cris a inceput scoala,ca e mai mare ca Amedeo,dar ce bine ca mai poate copilari.Amedeo e ca si cum ar fi la scoala e in cadrul scolii si are program ca si cei ce merg la scoala si e asa obosit bietul...ai dreptate ca e bine sa mearga mai tarziu.
Il intreb cate ceva si zice ca nu stie...deja a uitat,nu prea stiu mare lucru ce fac acolo,vad ca stie deja multe cantece,dar in rest nu stiu.
Alincav,,ce mai face Olivia? Ce v-a spus la medic referitor la ochisori?
Alex e fericit ca a scapat de vechile educatoare???
Ce bine ca ati reusit sa va intalniti cu rudele.
Lilia,ma bucur ca Amelia a trecut cu bine peste prima zi...Si Amedeo cand nu are chef de scoala imi zice ca este cineva acolo care-l enerveza ...el asa zice..
Pai e normal sa mai apara unele ciocneli intre ei...ca au toti caracter nu gluma!
referitor la pian,Amedeo a vazut pe un coleg dea lui la gradinita ca adus un pian(jucarie0,dar canta ca la unul normal a venit acasa si ne-a facut capul calendar ca vrea si el,dar nu numai pian ci si tobe si ghitara...ei am stat si am cugetat si ne-am htarat sa-l dam la ore dupa 3 ore de pian am vazut ca-i place si i-am cumparat,dar eu nu insist sa faca face numai daca are chef,cu toate ca pe mine are de repetat vre-o 3 cantece si inca nu s-a apucat...are acum desene de vazut..Program incarcat nu gluma cu desenele astea.
Alincic,dar voi va dinstrati acolo nu gluma...aveti tot nunti...eu am uitat ce-a aia nunta de vre-o 3 ani nu am mai fost ola o nunta,toti prietenii nostri de aici sant dejja casatoriti,avem 3 necasatoriti,dar cred ca asa vor si ramane...asa ca nu am sanse sa merg la o nunta,dar mi-ar placea.
Cam atat pe azi,hai mai scriti si voi ca de nu eu umpul pagina! Va pupacesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut dragelor!
Multumesc la toate pentru sustinere.
Evelina a suportat cu bine operatia,miine mergem la control cu ea,vedem ce mai zic medicii.
Samuel si Loredana au febra astazi,asa ca am reusit sa vizitam si doctorul,la 5 minute inainte de a se inchide cabinetul.

Eu pina ce vreau sa invat engleza,caci ceea ce stiu eu,e numai de conversatie.Dar as vrea s-o si scriu si s-o vorbesc corect.Si atunci pe parcurs vad la ce sa ma decid.

Aliona,as vrea sa ma si tund,dar sa vad daca am curajul necesar
multumesc de explicatii. nu stiu de ce dar la mine nu se deschide saitul,voi incerca mai tirziu.

Oxi, deci abia asteptati sa va primiti mobila noua,mmmm .
Dupa cum ziceai tu,si mie mi-ar placea sa mearga ei la 7 ani in cl 1.
Dar dupa regulile lor aici e la 6 ani,si uneori mii jale de ei.

Va las cu bine,
P.S. nu am primit nici un raspuns,cine vine la cina cu mine??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Vanda, LA MULTI ANI printesa mica, sa fii mereu inconjurata de cei dragi, sa le aduci bucurii parintilor si fratiorului, sa ai o copilarie luminoasa si fara griji!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
www.facebook.com/album.php?aid=40383&l=f9dd7&id=564320406" target="_blank">poze noi
www.facebook.com/album.php?aid=43130&l=b9f9c&id=564320406" target="_blank">poze noi2

Mergi la inceput

http://family.webshots.com/photo/2744121720061996643rzNsWF

poze cu Olivia

Alina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Buna
Ia sa mai misc si eu subiectul pe-aici.

La multi ani pentru finuta Vanda, sa fie mereu o fetita sanatoasa, norocoasa, sa bucure in fiecare zi parintii si sa aiba o copilarie linistita si fericita!

Alincic, cum sunt cei trei scolari? Constiinciosi?
Mneam, ce mancare buna faci tu acolo.
Ce v-a spus la controlul Evelinei?

Aliona, cum merge practica la noul loc? Dupa poze, arata super salonul.
referitor la locurile de joaca si aici sunt in unele locuri, gratuite, afara. Dar in interior nu stui daca am vazut gratuit.
Meniul la Mec este ca si 4,5 dolari aproximativ( cu jucarie) si cu tot cu taxa care trebuie platita daca ii faci ziua costa vreo 6,5 dolari de copil cred.
Cum mai e Amedeo? Mai face pian?
Si eu am facut vreo cateva luni si pe urma am renuntat... de fapt eu am incercat de toate in scoala. Macar ma bucur ca parintii ma lasau sa incerc.. bine nici preturile nu erau asa mari inainte..

Alinka, ma bucur ca Alex e fericita la gradi. Am vazut si pozele cu Olivia. Ce cocheta sta la pozat, e tare simpatica!
Poze de cand ati fost nasi asa si nu ai?

Tania, sa inteleg ca l-ai inscris deja pe Chris la scoala? asa se face, cu un an inainte?
Amelia e la o gradinita care nu tine de cresa, tot in zona Tineretului dar in alta parte.
A venit mobila pentru living?

Noi suntem bine. Mergem la gradi in continuare. Pare sa fie ok, desi eu mai am unele nelamuriri, dar sper sa le clarific la sedinta cu parintii care se anunta saptamana asta.
Puteti vedea niste poze de la o nunta din august aici: http://entertainment.webshots.com/photo/2854821910101669468aWDYjH

Mergi la inceput