Clubul moldovencelor de peste Prut (58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salut fetelor!
Iaca nu pot sa va parasesc asa prosto...cum au facut alte fete!
In primul rand mii de scuze Rodica...

!!!!!LA MULTI ANI PAULA AMELIA!!!!!

Noi suntem bine, crestem si ne facem frumoase pe zi ce trece!
Alincic, va tinem si noi pumnii ca totul sa fie bine, si sa reuseasca operatia din prima!!!!Si Olivia cred ca va avea nevoie de ochelari, cel putin cand am fost la un control cu ea la oftalmolog, i s-au facut toate investigatiile posibile, a reiesit ca are un mic strabism, adica un ochi e mai lenes ca altul, chiar se vede daca te uiti atent in ochisorii ei. Pe timpul acela era cam mica ptr ochelari(7 luni), urmeaza s-o operam i pe ea de chistul acela si vedem pe urma...
In rest il pregatim pe Alex de gradinita, saracu abia asteapta ziua de luni!I-am luat trotineta, si sa vedeti ce de manevre face u ea.
Alex a prins rusa foarte bine, asa ca comunicam in doua limbi. De Olivia nici nu mai zic, cred ca romana nu prea intelege, mai tot timpul vorbesc in rusa cu ea. Mdea....
Am fost si noi we trecut in Bulgaria la mare, a fost super fain, abia astept la anu sa ne ducem pe mai mult timp. In rest deja ne gandim ptr Craciun, vom pleca in Austria(Viena+munte) pe o saptamana sau poate mai mult.
Saptamana viitoare vom pleca spre Ucraina, la socrii, asa ptr 1 zi, vizita scurta, nu ne permitem mai mult deocamdata-timpul nu ne permite.
Gata...ma navalesc clientii...revin

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut,salut!!!
Iata a sosit si mult asteptata vinerea sunt indragostita de aceasta zi

Cred ca Alina (Davina) deja este acasa cu cei dragi......speram ca au avut o calatorie usoara

Crinia,dar voi cred ca nu va mai saturati sa-l ascultati pe Lucian cu toate stirile si impresiile din MD.

Alinka, daca strabismul este mai mic,se indreapta purtind doar ochelari.Asa ca voi poate scapati mai usor.
Dar la noi este nevoie de interventie chirurgicala.Evelina a inceput sa poarte ochelari de la 1 ani si jumate.Era foarte micuta,si avea un nasuc asa mic ca nu puteam sa-i fixam ochelarii
Diana,mi-am adus aminte de harbujii vostri,mmm imi si inchipui ce dulci sunt la vremea asta.

Sper sa aveti un we cit mai frumos toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

La multi ani, Deanna!!! Sa fii sanatoasa, mereu zimbitoare, fericita, multe succese si realizari!!!

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazea spune:

LA MULTI ANI DEANNA !!!
Sa cresti mare,frumoasa si sa aduci parintilor numai bucurii!!!
Pupici si mult noroc!!!

Va citesc,dar nu apuc sa scriu nimic...am inceput scoala si e putin timpul ce a mai ramas si multe de facut.
Am incercat sa scriu pe (odnokl) nu pot trimite mesajul nu imi apare ferestra cu(dobaviti) de jos ca sa pot trimite,scriu si pierd mesajul ca nu-l pot trimite.
Lucia nu am inteles exact ce trebuie sa fac ca sa imi apara imi mai spui odata asa ca pentru"babe".
Va pup pe toate si numai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Buna fwetelor!

IN PRIMUL RAND LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR lunii AUGUST SI SEPTEMBRIE, pe care nu am reusit sa-i felicit la timp
Multa, multa sanatate, liniste, fericire si bucurie in sufletelele voastre sa aveti (stiu ca majoritatea sarbatoritilor sunt pitici ), o copilarie ca-n povesti sa aveti!!!Sorry ca nu prea scriu, nu prea pot sa-mi organizez timpul mai eficient ca sa o fac si pe asta.. uneori timp nu-mi ajunge si uneori lenea e cucoana mare.., de citit insa va citesc, desi recunosc ca nu prea am ce.. s-a cam rarit activitatea pe aici, din pacate.
Eu pe odnoklasniki nu am mai intrat, asa ca nu pot spune ca m-a vrajit cumva, pana una alta nu ma mana curiozitatea sa intru acolo, dar nu se stie nicidata.
Am fost la mare in Bulgaria, va spusesem ca trebuie sa mergem, a fost o adevarata placere pt. noi sa descoperim locuri noi si foarte frumoase. SI intr-adevar e asa cum se spune, Bulgaria e mult peste Romania, la mai multe capitole: servicii, plaja, apa mult mai curata, mancare super buna si cat incape, meniuri variate in fiecare zi.Intr-un cuvant, jos palaria, chiar se merita din plin se mergi la ei. Am ramas cu impresii super bune, mai rar asa vacante, chiar si Chris, imi zicea ca el nu a mai avuse asa o vacanta frumoasa in viata lui ( ca lunga viata mai are )
Alinca, am inteles ca si voi ati fost? unde anume? in ce statiune? v-a placut? fata a facut-o pe ratusca in apa?
V-am pupat si sa aveti o seara minunata!

Mergi la inceput

Buna frumoaselor!!!!
Aliona, dar tu esti inca in vacanta???
Ce sa zic eu,ca am 2 elevi,si trebuie s-o "ugovoresc" pe Evelina sa-si faca temele,caci ei ii cam place joaca,
mai ai clienti la tuns???
pe mine ma bate o idee sa-mi tai parul,vreau o schimbare mai radicala,dar parca ma tem ....... nu stiu de ce???

Oxi, ce bine ca v-a placut Bulgaria. Crde ca Cris a fost incintat de vacanta.

Va doresc la toate un sfirsit de saptamina cit mai frumos.

Mergi la inceput

Salut la toate fetele!!!
Oxi ce bine-i cand iti petreci vacanta asa frumos,eu am uitat parca ce-i aiai mare,cu toate ca-s numai 2 ani de cand nu am fost...poate la anul.
Cum Cris cu scoala?
Alincic,eu deja am mai dat un examen nu numai ca am inceput scoala,dar mai am inca 3 si gata...in 21 noiembrie termin.
Daca vrei sa te tunzi si ti-i frica nu te tunde imediat scurt,te tunzi progresiv(adica sus mai scurt si asa in scari) si ca sa vezi o schimbare incearca nuiste meche ,dar nu tot capul numai cateva de o alta culoare tie ti-ar merge ceva mai deschis unnivel 7 chiar 8.
Si eu cu Amedeo am aceeas problema nu vrea sa faca nimic trebuie sa-l oblig cumva,dupa el sa fie numai desene si joc.
Am inceput si pian si acolo are de repetat si e mai greu...dar pina la urma face ce-i zic.
Sant obosita frinta merg la nani...numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Fetelor dar voi chiar v-ati suparat de nu mai intrati pe aici???
Eu va citesc si dincolo,dar nu stiu de ce nu merge asa bine situl si nu prea pot comunica ...asa ca
Amedeo are Gastro azi noapte a vomat si azi la fel..am inceput scoala si sant probabil alti virusi ...sper sa-i treaca pina luni.
Voi ce mai faceti?
Daca tot nimeni nu scrie aici probabil voi renunta si eu....nu ca nu mi-i draga sa povestesc cu voi,dar asa parca ma simt singura..
Oricum numai bine va doresc tuturor si multa sanatate!!!!

Mergi la inceput

Salut Moldovencelor!!!
vad ca de la pagina 11 nu ne prea miscam
Aliona,las ca si eu sunt pe aici,vorbim una cu alta
Doresc lui Amadeo sa se indrepte mai repejor.
Eu pe 28 sept,am o nunta, si dupa asta as vrea sa incerc un alt look,nu de alta dar nu vreau sa risc.
dar ce inseamna nivelul 7-8,cam cum este??

Evelina a trecut operatia cu bine,miercuri mergem la control sa mai vedem ce si cum??

Va doresc la toate un inceput de saptamina cit mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Buna, fetelor.
Afara ploua, e urat, eu as dormi, dar datoria ma cheama si am tare mult de lucru. Eu nu m-am suparat pe nimeni si am zis ca o sa scriu in ambele parti, dar chiar nu am reusit.

Alincic, imi pare rau ca Evelina a trebuit sa fie operata. Ma bucur ca se simte mai bine. Deci ai doi scoleri, a? :)

Corina, vad ca ne-ai gasit in final si pe odnok. Lucian tot se mai tine de voi, sau deja a intrat in ritmul obisnuit de dupa calatorie? Cum te mai simti?

Diana, ce frumos povestesti de educatoarea Dianei. Sunt si oameni cu suflet.

Aliona, imi pare rau ca Amedeo e bolnavior. Sper sa se faca bine cat mai repede. Amedeo si-a ales pianul? sau voi i-ati ales?
Ma intrebai de ziua Ameliei, probabil o sa o facem la MC Donalds. DIn pacate, zic eu... si asta pentru ca eu sunt contra Mc, dar este unicul accesibil ca pret. Ceilalti au preturi aberante, nejustificate( ca ex, pe cineva i-a costat fara mancare : echivalentul a 350 dolari( aproximativ transform), ceea ce mi se pare enorm penru un spatiu de joaca.

Alinka, imi pare rau ca si Olivia tr sa treaca prin operatie.. nu ai zis cum i-ai sarbatorit ziua.

Cornelia, am vazut pozele din vacanta, superbe! Foarte frumos!

Tania, ma bucur ca ati avut o vacanta frumoasa. De azi flacaul e la gradi, nu?

Si noi suntem la prima zi de gradi. Astept cu nerabdare seara sa vad ce imi spune Amelia ca ii era tare frica ca o sa o bata copiii...
Pupici

Mergi la inceput