Clubul moldovencelor de peste Prut (58)
Raspunsuri - Pagina 14
gazea spune:
Salut la toate fetele!!!
Sant in perioada cea mai grea a scolii acum am xamenele cele mai grele,dar unul l-am luat cu f. bine,asa m-a laudat profa ca m-a facut sa pling de emotii parca.Aici dupa ce faci examenul intri numai tu cu profa in laborator si iti vorbeste cum a fost...
Mai am coloration creative si ultimul "metamorfoza" pe 10 noiembrie si gata.
Lilia,santeti f. frumosi toti trei,dar Amelia e super...e ca o printesa dintr-o poveste,a admirat-o si Amedeo
Eu nu am nimic de ascuns,daca stai mai bine cu timpul poti copia mesajele mele si aici si dincolo,eu scriu acolo mai rar ca imi face figuri situl ala si nu pot trimite mesajul..si ma enervez si cedez,dar si lisa timpului,dar va citesc cu placere.
Amedeo mai merge inca la pian,dar acasa nu prea exerseaza ca eu acum nu prea am timp sa ma ocup de el,s-apoi mai usor e sa se joace cu masinile si robotii decat sa cante...dar eu nu-l fortez sa faca numai daca are placere,e adevarat ca ma cam costa orele,dar asta este..
Oxy Pai si Amedeo tot masinile le prefera,dar am ales sa faca si altceva,ca dupa el s-ar juca toata ziua si toata noaptea...cu masinile si robotii. Vrem poze cu salonul tau frumos...
am comandat si eu ceva mobila la Ikeia,astept sa mi-o aduca,dar nu ceva sofisticat ca oricum ar fi trebuit sa ne mutam,dar nu am gasit nimic mai bun deocamdata.
Alincav,Dar ce domnisorica aveti voi deja..sa creasca mare si frumoasa,de cand nu am mai vazut poze mi se pare ca asa mare si repede a crescut
e adevarat ca cresc repede copii altora Nu?![]()
Am observat ca baietilor de varsta 5-6 le place mult Lego ala cu piese mici si Amedeo are unul mie mi-a luat 2 ore sa asamblez o macara ,dar eu am facut-o ca pe instructiuni,el face fel de fel de inventii si de roboti,e atat de placut cand calci pe o piesa din aiai mica...
Am admirat pozele sinteti frumosi!!!
Alincic,cum ati sarbatorit?
Pupici inca odata Loredanei 

Nu am timp sa scriu si dincolo,dar salut toate fetele !!!
Maine am examen...
gazea spune:
Amelia,iti uram tot binele din lume,multa fericire,sanatate . Un pupic calduros din partea lui Amedeo.
LA MULTI ANI!!!
Mami si tati sa fie mindri ca au asa o printesa frumoasa!!! 

oxy spune:
La multi ani micuta LOREDANA! Sa cresi mare si cuminte, sa ai parte numai de lucruri frumoase in viata si alaturi de fratiorii tai sa fii bucuria parintilor

oxy spune:
La multi ani scumpica Amelia!
Iti doresc multa, multa sanatate, bucurii si o copilarie lipsita de griji. Sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lume!

oxy spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2440043230099830805rWbrxW
am pus niste pozici de la mare, sper sa mearga![]()
alincic spune:
Salut fetelor!!!
Multumim de urarile pentru Loredana
Am petrecut in familie,de fapt am suflat in luminarele cintat HB'day si am mers cu totii la Mall,unde mami si-a facut manichiura,pedichiura iar copiii s-au distrat cu tati. Apoi seara ajunsi acasa tirziu si drept in pat(copiii).
Caci eu am avut de pregatit bagaje si calcat haine.
Dimineata devreme zburam spre Washimgton,sa ne bucuram si noi cu prietenii nostri la nunta lor
.
Alinka,vazut pozele..... frumoooosi ati fost cu totii
Oxi, da Chris s-a facut baiat mare de tot,si e foarte dragut,sper sa nu-ti faca prea multa bataie de cap cu fetele suspinind dupa el ![]()
si tu ca de obicei sexi si frumoasa 
Acuma ma duc sa-mi termin treburile casnice,sa scald copiii caci ii trimit si pe ei in deplasare
vor sta pina luni la Mariana,asa ca avem muuulte bagaje de impachetat.
Va pup pe toate,pa.
alinkav spune:
In primul rand, LA MULTI ANI AMELIA!!!!!
Tania, super poze, tu ca de obicei arati extraordinar
, bravo!!!!Cris ce mare s-a facut, si ce blondut e, ai grija de acum de el, ca sa nu ti-l fura fetele!!!
Alincic, drum bun, si sa va distrati cum trebuie!!!!!!
La noi ba e frig si ploua, uite ca azi e un pic mai cald, sper sa se incalzeasca un picut macar....ca altfel..........mdea.............m-am uitat pe geam si a inceput sa ploua..............

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alinkav spune:
Salut fetelor!!
Nu mai trece nimeni pe aici???
Noi suntem bine, lucram...
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
oxy spune:
Buna la moldevence!
chiar liniste e pe aici, mai iesiti fetelor, mai impartasiti cu noi ce mai faceti, cum o mai duceti?![]()
Si noi suntem bine, lucram si toate alea..
Sotul plecat in deplasare, pe 2 zile, spre seara se intoarce, asa ca noi am fost singurei, dar bucuria lui Chris ca a dormit cu mami![]()
Alincic te-ai intors de la nunta? povesteste-ne si noua cum a fost? ceva pozici? arata-ne daca ai facut please.
Alinca, tu cat esti plecata la munca cu cine sta bebelina Olivia? are mama ta grija de ea sau o luati cu voi la servici de ajutor?![]()
Va las, numai bine
p.s. multumim de aprecieri la adresa noastra