Regasiri (22)
Raspunsuri - Pagina 9
desiree spune:
dragelor, ne-am intors, cu amintiri foarte frumoase si poze la fel, un soare superb, o apa minunata, ceva dezamagiri pe ici pe colo de bulgaroi...dar in ansamblu o vacanta faina mai ales pentru octavian care a fost in elementul lui cu atata apa in jur..balaceala a fost in floare, se trezea noaptea, se punea in fund si facea scufundari numai de el stiute...
dar ne-am procopsit iarasi cu angina eritematoasa (cu febra, diaree si varsaturi si tot tacamul), chair la plecare, avem o febra foarte mare care nu scade cu nimic, nci cu antitermice nici cu baie rece nici cu prosoape ude....avem antibiotice dar inca nu si-au facut treaba...suntem fierti cu totii, misunam amandoi pe langa el si nu mai stim ce sa-i facem sa-l scoatem din starea de apatie si disconfort data de febra..asa ca nu sunt intr-o dispozitie tocmai buna pentru povesti si poze...astept sa ne revenim din aceasta pagana amigdalita si sa fim in normal
nu prea v-am citit caci abia aseara am ajuns, am vazut ca am scapat ziua lui dbunny, pe care o felicit din toata inima, cu sinceritate...
...sa ne traiesti, diana, si sa ramai aceeasi mamica vesela pe care o stim
revenim cand putem, cand vom da de cap la febra asta si vom putea dormi cu totii cum trebuie
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Mirona spune:
si-s grabita si-s grabita - ca am multe trebi pe cap:
desiree - sanatate si te vrem inapoi! valabil pentru multe dintre fetele absente (de fapt TOATE!!!)
angy - imi fu dor sa te citesc.
Vazut filmuletele. SUPER! Kara inca nu stie sa sara - BRAVO IULIA! si faza cu partz si pardon ... m-a dat pe spate. Si pe Kara o invat la fel - la part si la ragait - poa sa-l faca - da sa spuna un pardon micutz.
stiu ca si Koko gandeste la fel
apropo ... unde esti?
dayanara - radeai tu de greseala lui Dodo
- dar parca nu era rasul tau. Apropo Dodo - am ras cu lacrimi. memorabila!!!
Danita - nasoala faza cu circul - bine ati venit acasa.
Dastefa - ai ramas datoare cu poze si povesti de la excursia cu cortul - sa nu ne uiti! 
Dbunny - asa zici? ca te intreg? Pai daca tot nu mai beneficiem anu acesta de concediu ... asa ne-am propus - sa mergem in fiecare w/e fain la strandurile ungurilor. Mai avem unul de vizitat - ca apoi ne-om stabili si noi cuminti la Mako si numai la Mako - dar e fain sa mai vezi si altele.
gata fetele - fug la trebi ca nima nu le face in locul meu.
V-am pupat
pe toate - sa nu uitati ca va iubesc si va pup pe toate in
.
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Dodo-pui spune:
Apropo Dodo - am ras cu lacrimi. memorabila!!!
Miro

Poftiti la
si
;O zi frumoasa si racoroasa va doresc.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
angi_m spune:
Buna fetelor.
Mirona, apropos de sarit (ca am uitat sa spun asta in mesajul de ieri): Iulia nu stie sa coboare scarile. De urcat stie sa le urce, insa cand vine vorba de coborat, Iulia sare tzop-tzop. Problema este ca nu vrea sa fie ajutata, ori n-am cum sa o las sa sara pe scari, ca de cele mai multe ori cade. Am incercat acu 2 zile sa o invat cum sa coboare scarile, frumos, ca toti copiii, insa nu a avut chef sa ma asculte. Este mai distractiv sa le sara 
Este foarte frumos ca mergeti la strand cu Kara, ma bucur tare mult ca intra in apa, nu ca Iulia. Intr-adevar, este foarte frumos la strandurile din Ungaria. Oare de ce nu putem avea si noi asa ceva?
Dbunny, La multi ani fericiti si sa ramai mereu la fel de vesela si optimista. Multi pupici de la noi 
PS: imi poate spune si mie cineva cand a fost ziua lui Dbunny? Eu n-am fost pe faza 
Danita si Desiree, bine ati venit din concediu.
Danita, v-ati revenit la parametrii normali? Ce vi s-a "dereglat"? Nu stiu de ce, dar mie parca dintotdeauna mi-a fost un pic teama de circ. Insa sunt convinsa ca trebuie sa merg si eu cu Iulia mai tarziu... sper sa nu patesc ca voi... Bine ca nu s-a intamplat mai rau ca vedeam si noi circul vostru la stiri 
Desiree, oare de ce a revenit angina? Eu ma asteptam ca daca ati fost la mare sa fie mai bine. Asteptam sa va faceti bine si sa revii cu povesti multe si cu poze . BTW, la anul vrem si noi sa mergem la mare la bulgari, asa ca sa ne dai toate detaliile ca ma intereseaza, da? Multi pupici de la mine si de la Iulia 
Apropos de poze: Danita, cum facem si noi sa vedem poze cu voi in concediu?
Dastefa, unde ati fost la munte? 50 de copii? Cred ca a fost o larma si o veselie acolo
Hai cu poze 
Dayanara, cum te mai simti? Esti ragusita? 
Dodo, gata tratamentul? A trecut "buba"? 
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
angi_m spune:
Ieri am fost cu Iulia in centru, unde sunt multe fantani arteziene.
Si mai toti copiii isi luasera (cumparasera) mingi de cauciuc de la automate din-alea cu bile. Si bineinteles ca i-am luat si noi Iuliei. Si se duc bilele alea cand dai cu ele... Am alergat dupa bile de mi-a iesit sufletul. Sa ne fi vazut pe toate mamicile cum alergam dupa bile... Eu am luat-o si pe Iulia la alergat, sa nu obosesc doar eu. I-am zis ca trebuie sa prinda ea bila
A fost innebunita ca trebuie sa alerge, in culmea fericirii. La un moment dat o mamica a scos aparatul foto si a pozat-o pe Iulia, ca ii placea cum alearga cu coditele in vant. La sfarsit am vazut ca i-a cam pierit entuziasmul si o intreb: Iulia ai obosit? Ea: Da. Si-asa ne-am potolit si ne-am tras sufletul amandoua.
Seara, pe messenger, fratele lui Mircea care trebuie sa vina din Canada sambata, imi spune ca bilele alea sunt sa te joci in casa, nu pe-afara. I-am comunicat ca Iuliei ii place mai mult sa se joace pe-afara cu bila si ca o sa aiba singur ocazia sa se joace cu ea sa vada cum este
.
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
Dbunny spune:
Unde umblati fetelor?
Desire cum e Octa? pui poze au ba?
Dayanara ti-a trecut febra? ce-ai luat pana la urma?
Angi ziua mea a fost pe 28 Iulie...am facut torturi, am dat cupe de sampanie, Bailey, rom, visinata, de toate...yo ce sa-ti fac daca ai ajuns tarziu? acu, numa' grisine integrale mai am...
L-am tunsulit pe Dani, scurt scurt...are niste urechi clapauge frateeee
de-mi piere cheful de-a ma mai tunde...
Diseara am musafiri...asteapta platori romanesti...eu ajung acasa pe la 6.40 si musafirii ajung la 8-8.30...na ce fac? tortul e gata de aseara, si verdeturile fierte si taiate pt salata de boeuf, fac si oua umplute cu pateu, ce sa mai fac? usor, repede si specific romanesc???...m-ai gandit si la salata de conopida cu maioneza si usturoi, dar nu mi se pare deloc elegant...ce parere aveti, e romaneasca salata asta?
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
angi_m spune:
wooowww, ce liniste pe-aici. Mi-e si frica sa intru.
Dbunny, bune si grisinele integrale, acu ce sa fac.
Buei, ce-mi place de tine... numai in chefuri o tii... musafiri, gateli... nu stiu cum reusesti...
Trebuie sa iti marturisesc ca mie nu-mi place salata aia de conopida cu maioneza si usturoi... si nu stiu cat este de romaneasca...
Eu mai fac la chefuri un fel de salata orientala. Adica o mai prelucrez eu un pic ca sa nu para facuta din topor. Tai cartofii cubulete mici ca la salata beuf, ceapa nu pun multa (doar de gust) si o tai foarte marunt, si pun maioneza, sare si un pic de otzet. Mie imi place si am vazut ca si musafirilor le place. Insa nu stiu cat timp ai tu sa faci toate astea, ca timpul e cam scurt.
Distractie placuta diseara si ai grija cat Bailey bagi, da?

Mirona, sti cum isi spune Iulia? UIA ![]()
Angi poze
Dbunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angi_m Eu mai fac la chefuri un fel de salata orientala. Adica o mai prelucrez eu un pic ca sa nu para facuta din topor. Tai cartofii cubulete mici ca la salata beuf, ceapa nu pun multa (doar de gust) si o tai foarte marunt, si pun maioneza, sare si un pic de otzet. Mie imi place si am vazut ca si musafirilor le place. Insa nu stiu cat timp ai tu sa faci toate astea, ca timpul e cam scurt. Distractie placuta diseara si ai grija cat Bailey bagi, da? ![]() |
In loc de usturoi pisat ceapa? nu mai am in casa...si cartof? ma gandesc ca salata de beouf are deja cartof fiert in ea...
Mai tu-mi italienesti retetele
In Romania am mancat cartofi pana mi-au iesit pe oki...si inca imi mai plac...
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
dayanara spune:
diana, mie mi.a trecut si gatul si febra, am luat doar espidifen de vreo 3-4 ori, trebuia paracetamol dar cum incepusem cu espidifen am zis sa nu le amestec
dar sa vedeti ieri, dupa iaurtul de dupa masa, cand sa.l imbrac sa iesim afara observ cum se umple de pete mari rosii si foarte accentuate pe fata , gat si piept, zic bun, tot ies afara daca e ceva grav direct la urgenta, pana sa ajungem jos incep sa dispara asa ca am ignorat treaba
seara ii dau cina lui din totdeauna, si la cateva minute incepe sa se umple de pete din ce in ce mai tare se scarpina pe fata, la ochi,incepuse sa i se injecteze ochii, sa se umfle, ca m.a luat cu lesin, ne.am urcat in masina si la urgenta, acolo mai erau 3 persoane, si noi am intrat in fata, va dati seama cum arata ivan
i.au dat 2 medicamente cu siringa si m.a pus sa astept sa vada reactia
nu i.a trecut de tot dar s.a ameliorat, a fost urat de tot inca mai are cearcane, ii dau polaramine la 8 ore si maine ma duc la pediatru sa vedem si la alergolog
singura chestia care imi trece prin cap e ca dupa mesele astea doua, l.am sters la gura cu hartie de bucatarie, din aia in sul mare, il stergeam si inainte dar imediat ce l.am sters dupa amiaza au inceput sa apara, apoi seara hartia era pe terminate si a ramas baza aia de carton pe care e infasurata si ivan o ia o duce la gura si tipa in ea ca face ecou deci a venit in contact direct cu gura, altceva nu a atins
ivan si dayanara