Regasiri (22)
Raspunsuri - Pagina 8
dastefa spune:
salutare dragile mele
scurtut pe aici sa va pup sa va spun ca am citit tot dar nu am apucat sa scriu nimic.In week-end am fost la munte cu cortul si a fost SUPER SUPER.Cu detalii poze revin mai tarziu va spun doar ca au fost vreo 50 copii
mayaone sa-ti dea DD putere
pupici pt toata lumea
dastefa mami de DARIA -16 nov 2006
danita spune:
va pupez si va doresc o zi faina de tot !!
sa va pove o faza scurta : la mare am fost intr-o seara la circ . cortul darapanat de ziceam ca va cadea pe noi daca bate vantul . pe jos pamant si talas amestecat. am laut bilet la "loja"(25 ron/pers) ca sa incapa si caruciorul . sa trecem peste faptul ca loja insemna niste scaune puse pe margine si numai a loja nu semana, dar am trait cateva momente de groaza. a fost un moment cuun tip care avea niste animale exotice : sarpe, si 3 crocodili ( unul mare care purta masca , unul intermediar si un pui) . cand dresorul isi executa numarul cu crocodilul numarul 3 si ceilalalti trebuiau sa fie hipnotizati, crocodilul mijlociu care avea in jur de 50 cm sau chiar mai mult a sarit peste postamentul scenei si s-a repezit intr-o "loja" vecina unde erau vreo 4 copii si o mamica cu un bebe in brate. dresorul s-a aruncat si l-a prins la timp dar mi-a stat inima efectiv . mai sarise inca vreo 2 baieti dar nu chiar in timp util. P nu cred ca a realizat pericolul doar ca era cam nedumerit. Asa ca NEVER EVER nu mai mergem la circuri improvizate !!!
D
Dodo-pui spune:
Dodo...n-am priceput...ce-ai patit? ce boala ai de iei antibiotic?
Dbunny -diagnosticul este"lichid in fundul de sac Douglas",zona este intre peritoneu si uter,anexe si ar trebui sa fie liber fara lichid
si nici febra nu mai am(a fost o febra pe care o simteam in interior).

Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
dayanara spune:
dodo multa sanatate,ma bucur ca esti ok
eu ieri am facut 40, am zis ca mor...acu ma doare gatu doar si un pic de febra, nu stiu cat ca mi.e lene sa.mi pun termometrul
kokorina - ai gasit blugi scurti si fuste?
ivan si dayanara
angi_m spune:
Salut fetelor.
Nu am mai trecut de foarte mult timp pe-aici si zau ca v-am dus dorul. Eu am asa un fel de oboseala cronica, trag toti pe mine cat pot...
... parca zilele astea este un pic mai lejer la servici, asa ca imi pot permite sa mai trag cate un ochi (mic) pe la voi.
In continuare sunt in urma cu un capitol jumate, as vrea sa pot sa recuperez pana vineri. Asta pentru ca vineri imi iau liber ca trebuie sa fac bagaje. Duminica plecam pentru o saptamana pe Cheile Sohodolului. De-abia astept sa iau si eu o pauza (chiar si de o saptamana) si sa nu ma mai gandesc la toate grijile astea de zi de zi.
Am fi vrut noi sa mergem la Durau la Marani, insa nu prea avem cum. Drumul este foarte lung... Iulia nu stiu cata rabdare are... si in plus, vom merge cu fratele lui Mircea, care vine sambata din Canada. Ori el nu are masina aici... deci ar fi probleme dpdv al transportului. Asa ca lasam Duraul pentru alta data.
Iuliei i-a iesit deja primul canin, il asteptam pe al 2-lea (deja se vede). Din cauza asta este un pic mai agitata decat de obicei.
In continuare nu vrea sa intre in apa in piscina... a inceput sa planga foarte tare cand o spalam pe cap... atat de tare incat alaltaieri deja ma gandeam sa o tund ca poate nu mai plange asa tare.
Nu ne mai lasa sa o pieptanam... nu ne mai lasa sa ii facem codite... a inceput sa arunce cu tot ce prinde in mana... acu vreo 3 zile era sa il pocneasca pe Mircea in cap cu un borcanel de crema de fatza... am vazut ca cu explicatiile nu merge, cand aude ca nu e voie mai rau face. Deja l-a luat in gura pe "nu e voie". Nici nu trebuie sa mai deschid gura ca ea spune deja un "nu e voie" stalcit.
Cred ca n-am incotro si o sa apelez la pedepse: gata, nu ne mai uitam la desene, du-te la tine in camera... oare o merge de la varsta asta? Ca daca ii zic ca sunt suparata pe ea si nu mai vb. cu ea nu merge...
Cred ca trebuie sa ne mai punem un dush (functional) in baie ca seara cand o spalam nu ne lasa sa ne jucam si noi cu dushul, numai ea.
Nu mai imi amintesc noutati pe care sa vi le spun.
Cand imi amintesc va zic eu...
Pe net am mai pus 2 filmulete: unul cu "motanul incaltat", si altul cu Iulia inainte de nani. Asa face in fiecare seara si eu trebuie sa o conving sa ma lase sa fac patul ![]()
Dayanara, tu de la ce faci febra asa mare? Ai grija ca 40 e cam mare totusi. 
Sper sa mai trec pe la voi zilele astea pana plec.
Va pup 
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
Dodo-pui spune:
daynara
la multi ani ; tot binele din lume si sa fii fericita mereu.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
dayanara spune:
quote:
citat din mesajul lui Dodo-pui
daynarala multi ani ; tot binele din lume si sa fii fericita mereu.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Dumnezeu imposibilul!Doamne ajuta!
multumesc dodo, dar am facut 40 grade febra nu 40 de ani :))))
ivan si dayanara
Dodo-pui spune:
quote:
citat din mesajul lui dayanara
[quote]citat din mesajul lui Dodo-pui
daynarala multi ani ; tot binele din lume si sa fii fericita mereu.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Dumnezeu imposibilul!Doamne ajuta!
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
multumesc dodo, dar am facut 40 grade febra nu 40 de ani :))))
ivan si dayanara

Ma uitam la pozici si-mi spuneam ca nu-mi vine sa cred ca ai 40-eu fac 36 si tot ma uitam -dar pare cu mult mai tanara decat mine-;am citit si de febra...dar n-am priceut se vede ca vin batranetile "n-aude,nu vede,nu -ntelege.."

Blogul lui Bogdan-Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
dayanara spune:
angi , am facut febra asa mare de la gat, ma doare rau, oricum sunt mai bine ca ieri asa ca sper sa treaca cu antitermice ca altceva nu vreau sa iau deocamdata
ai grija sa nu i se incurce parul daca nu sta la pieptanat, o spun din proprie experienta e groaznic de dureros cand incerci sa.l dregi
cu tot cu durerea mea in gat , dodo am ras de m.am spart :)))
ivan si dayanara
angi_m spune:
quote:
citat din mesajul lui dayanara
angi , am facut febra asa mare de la gat, ma doare rau, oricum sunt mai bine ca ieri asa ca sper sa treaca cu antitermice ca altceva nu vreau sa iau deocamdata
ai grija sa nu i se incurce parul daca nu sta la pieptanat, o spun din proprie experienta e groaznic de dureros cand incerci sa.l dregi
Pai tie iti face impresia ca eu o las? Nepieptenata nu scapa. Cu coditele nefacute scapa ea... Si apoi toata lumea mi-o lauda prin parculet ca merge cu pletele in vant
si ca ii sta bine. Dodo
- uite-asa mai rad si eu. 
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal