Regasiri (22)
Raspunsuri - Pagina 7
danita spune:
P dupa un mega nani de 4\ ore s-a trezit bine. nu i-a mai fost rau si a umblat tot restaurantul, toata piscina ... absolut fiecare coltzisor a fost explorat . pana si azi noaptea m-a intrebat : " unde e piscina mika ? "
maine plecam home !
va pupez
D
dolores spune:
dani, bine ca p e in elementul lui
mayaione, ce faci? cum iti e??
dbunny, in seara asta am trimis pozele
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil
Mirona spune:
salutare fetelor,
Danita - ma bucur ca nu e ceva rau cu Paul - va asteptam acasa. 
Mayaione - cum sunteti? va pupam cu drag.
va pupa Miro pe toate - si pe toti copiii.
noi am incercat ieri alt strandde-al ungurilor - am fost la Gyula. Este mult mai departe - asa ca trezirea fu la 6.30 si pe la 7.15 eram deja in masina. Pe Kara am luat-o direct din pat si in pijama am pus-o in scaunul de masina. Asa de bine a dormit - ca drumul de 130 km - ea l-a dormit aproape pe tot - ultimele 20 de minute s-a trezit si era asa de vesela - imediat si-a dat seama ca mergem la baie si ca o sa inoate si era asa de happy - mai mare dragul sa te uiti la ea cum se bucura.
Strandul IMENS - daca cunoasteti - ganditi-va la parculcopiilor din Timisoara - si mai inmultiti terenul cu 4-5 eventual. Daca doriti ceva poze de pe acolo - luati si priviti www.varfurdo.hu/gallery/index.html" target="_blank">AICI.
La inceput am fost putin dezamagiti - era OK- insa nu aveai oriunde voie cu copilul - asa ca ori sta unul cu copilul si unul isi face de cap - ori stam amandoi cu copilul si unul poa sa faca poze - asa ca sa nu ne certati daca va vom oferi prea putine poze de pe acolo.
Puncte negative cam astea arfi - departarea, locuri putine in care aveai voie cu copilul si deci nu pot spune ca ne-am balacit. Asa ca din acest punct de vedere e mult mai bine la MAko - acolo chiar ca stateai toata ziulicain apa - ca era afara ori inauntru - eram doar in apa.
A dosrmit Kara 3 ore intregi dupaamiaza - deja ma certam cu al meu s-o trezim ca ne va fi mult mai greu seara cu ea - noi rupti de somn si ea fresh - dar n-a fost asa ... am dormit cu totii la 11 - am picat efectiv de somn.
A fost frumos - ne-am distrat, am papat si langosi si clatite - au sarit si pe plasa, am sarit pe valuri in bazinul cu valuri, ne-am jucat la bazinul mic, la tasnitori ... frumos frumos frumos.
Aveti de aici inainte cateva poze sa va delectati - nu toate sunt de la Gyula. ![]()
v-am pupat pe toate 
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Mirona spune:
am uitat sa va scriu cea mai tare faza de ieri.
eram in piscina cu valuri artificiale de la Gyula cu Dani si pe Karina o tineam eu in brate. La o mica distanta de noi era un tatic negru cu o fetita la vre-o 5 anisori si un baietel la vre-o 2 cu colacul. Kara a inmarmurit si se uita cu gura cascata la ei. Am tot incercat sa-i distrag atentia - deja mi-era jena de oameni la cum se uita copila la ei. Nu s-a putut - Kara era fascinata de ei. Si tot ii striga nenea - fetitza, baietelu - etc.
Asa ca ... neavand ce face incep eu cu exlicatiile - mami - si ei sunt la fel ca noi - tot oameni - doar ca ei au o alta culoare de piele, bla bla bla.
la care vine replica Karinei: nenea sticat ( nenea s-a stricat). 

cert e ca ne-am spart amandoi de ras si s-au dus pe apa sambetei incercarile mele de a-i explica fetei cum merge treaba cu culorile pielii unora. 
Dodo-pui spune:
Eu am lipsit motivat,vorba lui Bogdi"mama buba"
;mai exact "lichid in fundul de sac Douglas"-tampa
am crezut ca-s gravida-cand am ajuns la doctor deja se vedea cu ochiul liber ca nu-i in regula.Cand mergeam ma durea burta,nu puteam sta pe scaun.Sunt pe antibiotice .
Acum pare sa fie totul in regula, si-s prezenta la datorie![]()
Poftiti la
si
.
al regasitelor,revin dupa ce citesc.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dbunny spune:
Dolores, am primit pozele, nu stiu cum m-ar sta mie, dar tie iti sta foarte sic...si e ceea ce am eu nevoie acum...sic! si sa se poata da dupa urechi..la nevoie
Lui paco ii plce mult tunsoarea bob...incercarea moarte n-are...si daca iese rau rau...ma rad![]()
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
dolores spune:
multa sanatate dodo, la fel si tie dani..asteptam vesti si sa imi mai ziceti de aveti,din ce cauza si cum va mai simtiti. va pup
dbunny..ba eu cred ca ti-ar sta ff bine..de ce nu?
incearca, dar iti zic sigur ca nu te vei rade. eu ma simt f in elementul meu asa.
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil
dayanara spune:
quote:
citat din mesajul lui Mirona
am uitat sa va scriu cea mai tare faza de ieri.
eram in piscina cu valuri artificiale de la Gyula cu Dani si pe Karina o tineam eu in brate. La o mica distanta de noi era un tatic negru cu o fetita la vre-o 5 anisori si un baietel la vre-o 2 cu colacul. Kara a inmarmurit si se uita cu gura cascata la ei. Am tot incercat sa-i distrag atentia - deja mi-era jena de oameni la cum se uita copila la ei. Nu s-a putut - Kara era fascinata de ei. Si tot ii striga nenea - fetitza, baietelu - etc.
Asa ca ... neavand ce face incep eu cu exlicatiile - mami - si ei sunt la fel ca noi - tot oameni - doar ca ei au o alta culoare de piele, bla bla bla.
la care vine replica Karinei: nenea sticat ( nenea s-a stricat).![]()
cert e ca ne-am spart amandoi de ras si s-au dus pe apa sambetei incercarile mele de a-i explica fetei cum merge treaba cu culorile pielii unora.

ivan si dayanara
Dbunny spune:
azi dimineata am trimis mesajul fara sa-l termin, s-poi n-am mai putut intra
...deci:
Dodo...n-am priceput...ce-ai patit? ce boala ai de iei antibiotic?
Miro am vazut pozele de la Gyula...Ungaria scrie pe voi de vreo luna...eh? chiar ca nu stati locului, eu am crezut ca doar mie nu-mi sta kuru locului, dar vad ca tu ma intreci
, tare fain-ai statiunea...
danita...nu sunteti in parametri?
De angi ce mai stim ?, adinazot, koko, desire?
am de lucru de numi vad tampla...darmite capul...
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu