Regasiri (22)
Raspunsuri - Pagina 6
Mirona spune:
danita - pupici la Paul si ma rog sa nu fie chiar atat de rau.
in rest - nema chef, nema stare - va pup pe toate si ne mai auzim/vedem. 
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
dolores spune:
tine-l sub observatie..circula multi virusi, multe viroze..care se manifesta prin voma, febra (sau nu) si diaree.aveti grija de voi. nepotica mea tocmai a facut puroi in gat asa tam-nesam...pupici
[quote]citat din mesajul lui danita
P nust daca e bolnavior sau ba dar cert este ca nu e ok . a vomitat laptele de dimineata apoi a halit din breakfast-ul nostru si lucruri interzise si a vomitat iar . plans , urlat chiar si nimika nu ii intra in voie . a baut putin lapte ( 150 ml) si apoi dupa alt circ a adormit in brate la mine . nu are febra , nu se vede nika dubios in gat . am o inima mikaaaa, duminica tre sa plecam acasa ,,,
D
BeBelusca
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil
aka spune:
Maya imi pare rau ca nu e bine mami a ta. multa putere sa treci peste ce va urma, iti va fi tare greu dar trebuie sa fi puternica pentru Ana. te imbratisam cu drag. si daca ai nevoie de ceva suntem langa tine.
am fost azi si am dat avansul la gradi. am asteptat-o putin pe dna directoare ca nu era in sediu, s-a jucat prin curtea gradinitei dar tot timpul cu ochii la mine. am stat putin de vorba cand a venit si am intrat in gradinita sa imi scrie o chitanta pt. bani. nici 5 minute n-am stat si a venit o alta directoare cu ea in brate cu lacrimile innodate in barba. ce ma fac...ma doare sufletul. mai sunt 2 saptamani si tre sa o duc. asa in parc se joaca cu copii, e sociabila, dar tot timpul trebuie sa fiu langa ea. plus ca mi-a recomandat sa o intarc. si ea nu vrea, daca nu vreau sa-i dau se supara rau.
Danita multa sanatate. sper ca e bine P.
pupam restul gastii.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
dolores spune:
sa revin la mesajul pt kokorina...dupa somnul de pranz ii dau iar ceai (ceaiul este in top pt el ca aerul) ii dau creioanele sa deseneze sau ne jucam impreuna diverse joculetze...sau el cu cuburile, mingea etc etc..ii dau sa manance ciorbitza, mai stam putin si iesim afara...cand ne intoarcem, spalat, schimbat, dat sa manance, jucat, baie, giugiulit, bibe cu lapte si nani..
cam asa decurge o zi la noi cu plus, minus...unele le facem din ce am scris, altele nu . oricum aproximativ seamana zilele intre ele. mesele i le dau cam la 4 ore distantza
sper ca am fost clara si ai inteles ceva din programul nostru.
pupici la toate si inca un pup special pt mayaione, te imbratisez cu mult drag
dolores si
dolores spune:
aka, greu cu intarcatul dar si cu gradi.
eu deja m-am bazait numai gandindu-ma ca incep munca si treb sa ma despart de puiul meu, suntem atat de legati unul de altul ca numai gandul ca sunt departe de el ma omoara.
si eu vreau sa-l inscriu la cresha luni, caci prefer sa stea ziua fara mine decat la soacra mea, noaptea fara mine :(((
dbunny, nu stiu de ce ma doare asa rau stomacul..cert e ca azi am dus urina, mi-au luat sange si sapt viitoare voi face eco la stomac...ieri nu m-am dat jos din pat decat sa-i dau lui david sa pape..el tot imi aducea papucii sa ma incaltz..papucii mami, papucii...aducea si adidashii lui sa-l incaltz...adashii mami, adashii...si se duce la usa de la intrare si tzipa: apalaaaaa, apalaaa (afara)..ofof
dolores si
Dbunny spune:
danita...sa fi papat prea mult?
Dolores unde ai trimis pozele? ceva nu-i in regula cu stomacul tau daca chiar asa rau esti...sa nu fie altecav tip apendicita
Koko trimite-mi un pm cu adresa unde sa-ti trimit pastilele, le bag intr-un plic d'ala cu bule in interior...si ajung in 2 zile..tu bei apa destula? idem pt dayanara...mancati bine, ok, dar cu likidele si cu calciul cum stati?
dayanara vezi ca eu am fost cu Dani un weekend intreg cu febra si la urgenta dupa ce-au verificat ca n-are infectie de urina m-au trimis acasa cu paracetamol si ibuprofen...dupa 2 zile cand l-a vazut pediatrul lui i-a gasit buba: plachete de muci in gat!! tratament: antibiotic![]()
aka..cu intarcatul nu stiu cum trebe facut...n-o intarca daca nu vrei, ii vei da doar dimineata si seara la culcare...cu lasatl la gradinita, vesti proaste...prima zi vei plange si tu si ea...sau poate nu! Dani n-a plans in prima saptamana,(merge la cresa de la 11 luni), in schimb de cate ori eram in plop cu maselele si prin urmare el mai iritat, suparat, marait, plangea la lasare...nu mult, ca-l iau educatoarele la joaca si uita repede, dar na...e un prag dificil de trecut, dar se trece...
Despre noi(despre mine, mai bine zis) am primit cadoul de ziua mea: 3 ore la balneariu

L-am lasat pe Dani cu soacra toata dupamasa..si ne-am dus: acolo am gasit jacuzii, jeturi, bule, cascade, si tot feluri de piscini cu apa de mare,(toate acoperite cu exceptia uneia) am bule in toate orificiile
s-apoi un masaj cu namol sub minijet de apa de mare...un tip aratos si finut mi-a masat slaninurile, de la degetelul mic de la picior, pana la degetelul mare de la mana...superinteresant...
seara a 8 am iesit, am halit o inghetata la cofetaria din colt si ne-am dus dupa Dani, am ajund la socro pe la 9.30...
Am promis ca mai repetam figura(iarna e si mai fain) dar fara masaj...doar 2 ore de piscina...
Am facut si vreo 3 poze, maine le pun, nu-s mare lucru...am nevoie de o camera mai buna![]()
v-am pupacit...merg la nani...
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
dayanara spune:
dbunny, bine ca te.ai relaxat, esti mai bine cu raceala cred :)
nu m.am dus la urgenta, eu care eram prima acolo pt fiecare muc, si asta pt ca ii curg bale din gura cum nu i.au curs niciodata la nici.un dinte sau masea, eu cred ca apar canini, ma duc maine daca continuam in halul asta
diana eu stau bine cu calciu si fierul, chiar sunt peste medie, de la tiroida post partum mi s.au tras toate, lichide beau acum vrand nevrand, daca nu beau ma umflu, de exemplu ma cantaresc si vad 54 beau 2 zile apa in nestire si brusc cobor la 52 fara sa schimb nimic in mancare
i.a trecut iritatia lui dani? tunsoarea in ce stadiu e?
in weekendul asta mi.am propus sa nu cumpar mai mult de.o bluza , ceva de la zara super ieftin, majoritatea de vara la zara sunt pana in 10 euro acum cu reducerile
ivan si dayanara
dayanara spune:
aka, si eu cred ca poti continua sa.i dai dimineata si seara linistita, nu vad cu ce.i afecteaza pe ei la gradinita
toti care au copii la gradinita mi.au spus ca in primele zile/saptamani plang si ei si copiii:)
abia astept sa ne spui cum a fost, e ceva inevitabil pentru mine, o sa trecem si noi prin asta si sunt foarte curioasa
ivan si dayanara
Dbunny spune:
quote:
citat din mesajul lui dayanara
dbunny, bine ca te.ai relaxat, esti mai bine cu raceala cred :)
i.a trecut iritatia lui dani? tunsoarea in ce stadiu e?
in weekendul asta mi.am propus sa nu cumpar mai mult de.o bluza , ceva de la zara super ieftin, majoritatea de vara la zara sunt pana in 10 euro acum cu reducerile
Sunt nitel mai bine, adica nu mai fac febra si nu ma mai doare capul. dar behai in momentul in care se raceste in casa...sau la eerul conditionat din masina...si ragnesc ca o motoreta stricata...
Dani... l-am dat si cu crema antimicotica(in caz ca era ciuperca) si nu i-a trecut, am fost pe punctul de a cere ora iar la pediatru. Am uitat sa-l dam cu crema timp de 2 ture, dimineata si seara si stupoare...i-a trecut!
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
roana spune:
salutare fetelor,
in primul rand la multi ani pentru Dbunny cu mii de scuze dar pana azi nu am avut net.
suntem in concediu la baile 1 mai si e super dar maine se gata. va povestesc mai multe cand ajung acasa.
Imi par rau de mama lui mayaione si sunt alaturi de ea cu gandul. si mie mi-a murit tatal in urma unui accident de masina si-a rupt coloana si am asteptat sa moara cum s-ar zice. stiu cum e sa nu poti face nimic. e crunt dar trebuie sa fii tare pentru Ana. ma gandesc la voi.
nu am citit decat ultimele pagini ca nu am timp. o sa mai citesc din urma de acasa.
vreau doar sa va pup si sa stiti ca nu v-am uitat.