Regasiri (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny, la urechi clapauge ivan e campion :)
apoi tu vroiai bob , dar sa.ti acopere urechile in fata

eu ma duc saptamana viitoare sa.mi faca permanent pe bigudiuri din alea lungi din cauciuc flexibile, bodies cum le zice aici

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
eu ma duc saptamana viitoare sa.mi faca permanent pe bigudiuri din alea lungi din cauciuc flexibile, bodies cum le zice aici

Neaparat sa faci poza sa ne arati ca sunt curioasa de mooor.

Dayanara, Iulia a avut o perioada de cateva luni un fel de alergie (sensibilitate) la lapte. Si cum ii dadeam iaurt se umplea de bubite rosii in jurul gurii. O perioada mare de timp nu i-am mai dat lactate deloc, de fapt ii dadeam doar lapte praf HA (hipo-alergenic parca ii zice). Pana sa faca alergia asta a baut lapte la greu, a mancat iaurt mult timp, a mancat branza, cascaval, si nu facea nimic. Pur si simplu s-a declansat dintr-o data. In poza asta se vad daca faci click pe zoom. Insa aici deja ii oprisem lactatele de mult timp si asteptam sa treaca bubele.
Acum am revenit la iaurt, cascaval si lapte junior normal si nu mai are probleme.
Dermatologul trebuie sa stie mai bine despre asta.

Gataaaa, sunt in concediuuuu
Plec acasa, maine am program de bagaje.
Va pup

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

angi, ivan are facute testele de alergie la toate componentele din lapte, i le.a facut prima data impreuna cu cele de ou, si sunt ok

concediu placut!

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

angi, ivan are facute testele de alergie la toate componentele din lapte, i le.a facut prima data impreuna cu cele de ou, si sunt ok

Da, dar cand ai facut testele?

...stii tu ca exista alergii care se pot dezvolta mai tarziu? adica e alergie temporara dezlantuita din cauza altui aliment...ceva de genul asta am citit...adica banana nu e alergica dar poate dezlantui alergia la alte tipuri de alimente... ma duc sa caut...revin cu link

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

nu reusesc sa scriu prea mult ca am probleme cu netul
va puppe toate si printre picaturi reusesc sa mai citesc

dastefa mami de DARIA -16 nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

seara buna fetele!

sa vad ce-mi mai amintesc....

DBUNNY....hai ma ca eu am luat drept gluma,a fost un fel de a ma exprima referitor la cutia de mg,doar nu crezi ca ti-am zis pe bune sa mi-o trimiti.las-o acolo ca nu stii cand pui mana pe ea,e buna la casa omului,crede-ma.si sa nu crezi ca daca am lipsit nu stiu ca vrei sa te tunzi.iar ti-au intrat prostiile in cap?pune repede poze cu dani sa-l vad tunsulit.lasa parul asa....artisto!

DAYANARA....si mie mi s-a intamplat o chestie de asta cu pascal.sa-ti spun pe scurt,ca e cam asemanator.cum sant eu in fuga calului nebun...ma stii doar...am mers cu copchii la baie sa-i spal pe fata si pe maini ca tocmai ne intorsesem din parc.si cum si copchii sant urcati in sea cu mine pe acelasi cal care e intr-o fuga nebuna,da-ti seama ce-i de noi...unul fuge nu vrea spalat,altul pune mana pe sapun sa-l suga....asa ca dupa ce l-am spalat pe pascal primul,in loc sa-l sterg cu prosopelul lor,l-am sters cu al nostru(clar nici unul din noi nu avem nimic,sau ca era muradr prosopul,doamne fereste!)..insa a doua zi am observat in jurul gurii niste pete rosii care s-au transformat mai apoi ca niste....mai fac unele persoane asa pe piele cand se intorc de la mare,stii ce spun...hai sa ma exprim asa,ca niste picingini,adica niste pete rosiatice dar uscate totusi.nu m-am panicat,m-am gandit ca de la prosopul nostru este si am urmarit evolutia.vad ca la voi a fost mai de rau,dar sa stii ca poate fi si de la rola de bucatarie,nu neaparat de la vreun produs.

Mergi la inceput

imi merge netul ca naiba.am trimis incomplet mesajul sa nu-l pierd

DAYANARA.....sa ne spui si ce spune alergologul,chiar sant curioasa..ca el stie cel mai bine de unde are petele si de ce a reactionat ivan asa.si nu!nu mi-am gasit pantaloni scurti de blugi si fusta.raman u ce am si poate imi gasesc ceva in grecia.nu uita de poze sa ne pui dupa ce iti faci parul.

MIRONA....vazut poze si vreau sa spun ca....da' ce sa mai spun.ma uimesti de fiecare data cu frumuseti,povesti si.....da-mi voie sa-ti spun ca si voi santeti niste umblareti de numa.bravo!si sa stii ca noi santem deja profesionisti la spus pardon dupa fiecare besinutza si ragait,chiar si la sughit...iar cand trecem pe langa oameni si ii atingem,si si atunci spunem pardon.deci,am muncit cu ei,dar i-am auzit spunad pardon,ca mooooor cand aud pe nepoata lu cumnata cum ragaie si partzaie ca o fimeie batrana si nu zice nika,nici macar masa in numele ei....

DOLORES.....iti multumesc foarte tare ca mi-ai raspuns la intrebarea mea,pusa acum...nu mai stiu cate pagini.m-am mai inspirat si eu cum mai fac unii bebei,mamici si tunsulici asa frumosi ca voi doi.esti foarte frumoasa cu noua ta tunsoare,iti vine tare bine.atat de bine incat imi permit sa-ti spun ca mai faina esti acum la par decat cum il aveai inainte...a nu se intelege gresit ca nu era fain,ci doar am vazut la tine si o a doua varianta si-mi place mai mult acum.

fetelor!si mark de ALEXANDRA nu prea e bine.s-au intors cu bine dar noaptea a facut febra si la medic a spus ca are faringita si posibil niste afte.nu mananca,bea putine lichide si sta numai la mami lui in brate.alexandra e cam terminata si de obosita si ca isi vede puiul suferind.of mititeii de ei...multa sanatate!

DESIREE.....sanatate si sa va faceti repede bine va doresc si voua!aveti grija de voi si intra sa spui cum mai santeti.

ANGI....esti belea cu mingile.de alea avem si noi acasa,doua...dar cand sar am senzatia ca sant mai multe....cine m-o fi pus sa le cumpar.si arunca copchii cu ele prin toti peretii,ricoseaza in alti pereti si rad de se inneaca,ca eu cam sar sa le prind sa nu-mi darame vreo vaza,tablou....asa ca iti doresc distractie placuta!nu iuliei,ca ea sigur se amuza,tie iti doresc!

DANITA.....mare curaj ai avut la circul ala.mie cred ca-mi ingheta sangele in vine si nici nu ma miscam...sau nu stiu cum as fi reactionat,poate sa-mi apar copchii,saream eu la gatul animalului....dar oricum,o asa experienta...nu mersi!voi cum santeti?

DODO....multa sanatate iti doresc!si acu ce tre sa faci in continuare?nu ma pricep la diagnosticul tau,dar va trebui sa-l scoti sau cum a ramasa?ce ma face bodo?

cam asta e tot ce-mi amintesc...daca pe parcurs mai imi aduc aminte,intru aci sa spun,scriu,intreb....

noi santem bine,ne balacim de dimineata pana seara la piscina de la gradina de vara a bunicilor.stua copchii in apa efectiv de pe la ora 1 pana la 6,e ceva de groaza cu ei,scandal cand ii scot(ca tre sa mai si manance,bea apa sau incalzeasca)...pauzele sant scurte si de altfel iar in apa.ii aduc acasa TER-MI-NATI.numai cat ii hranesc,ii schimb si cad lati in pat,sant veniti ca de pe front...de mancat nu se da nici unul in vant cu mancarea,frunzaresc toata ziua cate ceva si asa ii pun nervii lu' macsa lor pe moatze.la obraznicii,sophia e prima si il atzatza si pe pascal,ca nu cumva numai ea sa fie "vinovata".pe pascal il amuza sophia ceva de speriat,rad mult impreuna,ii apuca dragostea si se pupa,imbratiseaza si danseaza dimpreuna.se mai si caftesc,imping unul pe altul.pe sophia,tot cacal o cheama,nu vrea sa spuna numele ei....vorbesc din ce in ce mai mult si pe germana si in romaneste.santem sanatosi cu totii,slava cerului si cam atat....

Mergi la inceput

........mai e ceva...

am inscris copchii la gradi.din 29 septembrie vom merge cate o ora asa sa ne obisnuim,si contractul l-am incheiat din octombrie.deci din octombrie pascal si sophia merg la gradinita

o sa fie nevoie de cateva zile cand voi merge si eu cu ei,dar voi pleca in momentul in care ei deja sant prinsi in actiuni.si in fecare zi scurtez sederea mea acolo cu ei cu cate 5-10 min,ca apoi ei sa inteleaga ca mami pleaca,ei raman la copii si mami se intoarce mai tarziu sa-i ia acasa.vor merge numai doua zile pe saptamana,martea si joia...e cum nu se poate mai bine pt toti.e la parterul blocului,nici nu ies din scara.direct de la parter intru pe o usa care e gradinita,pot cobora in papuci de casa,nu ne trebuie haine iarna sa ne imbracam,coboram doar cele 12 etaje.tare ma bucur pt ei dar si pt mine!dupa ce ne intoarcem din concediu de la mare,intram in paine...iuhuhu!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

koko sandokanilor le-o fi mult mai usor la gradi ca se au unul pe altul...stii, n-or sa aibe sentimentul ala de lasati, vai mami, aici nu cunosc pe nimeni...
cat e apa de inalta de stau singuri in piscina? Dani singur intra doar in lighean...asa un fel de castronel mai mare...
ah! stai ca scot biciul la tine...cum adica? lui Dolores ii sta super tunsa bob, si eu sa nu indraznesc sa tai?...sa mor daca am vazut poze cu tine tunsa bob...mai ma uit odata...

va intrebati ce naiba caut pe net? n-au venit musafirii, m-au sunat la 6...baiatul lor are gastroenterita si au ramas acasa...asa ca poftiti la satala de boeuf, tort de vanilie cu ananas, oua umplute si cam atat...dar na, d'astea am pe 3 zile, sau 3 forumuri...depinde cum masuram

Alexandra sa se faca puiul repede bine
de marani si dianarus nu mai stim nimic?

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dayanara,multa sanatate lui ivan

alexandra, multa sanatate puiului de moroshan..stii de la ce a facut asa ceva?ce tratament luati?

koko, am inteles ce ai vrut sa zici si sa stii ca si eu ma simt muuult mai bine asa cu el scurt..bine, parerile sunt impartitze ca si in privintza culorii, dar na...momentan imi place asa :))

dbunny, ce gospodinaesti?dar cam des plina casa de musafiri. nu ti s-a luat?vii pe la mine sa-mi faci si mie ceva bun?si sa-i fie de bine lui dani cel tunsulici

danita, dodo, voi cum sunteti?

dianarus, tare dor imi e de tine?

de lorym chiar nimic nu stiu..stie cineva ceva??

roana, dastefa, angi, pupici si voua..care mai era, care mai era??

va pup pe toate fara exceptie.. si pe voi miro si desiree

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil

Mergi la inceput