Regasiri (22)
Raspunsuri - Pagina 11
dolores spune:
a, da, mai era ceva, am depus dosarul pt cresha. daca il accepta, din 15 sept incepe.
ce bine de voi kokorina ca sunteti asa aproape..eu am niste emotzii si imi fac un milion de griji
aka,tu ce faci?
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil
danita spune:
salutare dragi mamici
va pupacim asa marunt pe fiecare in parte . v-am citit si v-am admirat pe fiecare in parte .
koko: felicitari ptr gradi !
mirona: pupici la fetele de la tm :)
dolores: ce faini suntetiiiiii ma topesc dupa voi !
dayanara si dbunny: voi nu veniti in conced aici ? noi, oricum va asteptam !
dodo: pupilici
angy: pupam pe iuliutza mika si scumpa .
eu facut azi papa , curat asa ca pisika ptr ca de sapt viitoare ne apucam de daramat prin casa .....ma apuca groaza dar ..asta e !
noapte frumoasa va doresc !
D
kokorina spune:
DBUNNY....nu mai cauta in poze,ca eu bobul meu nu mi l-am lasat niciodata liber.adicalea,am prin parul mereu.eu AM FOST un alt fel de bob tunsa...ca si de astia sant mai multe feluri(la bobi,boabe...ma refer)...la spate ceva mai scurtut si colturile din fata mai lungute.dar,repet: nu mi-am lasat parul liber sa mi se vada tunsoarea,plus ca nu a fost o reusita de tunsoare.acum a crescut,nu mai seamana cu nici un fel de bob.am sa-l las sa creasca pana imi pot impleti o codita(coafura care-mi place foarte tare)...si-mi mai pun si vreo 3 flori de musetel in parul negru....deci::::::eu sustin sa nu va taiati nici una parul,dar voi stiti mai bine.eu l-am tuns si mi-a parut rau,da rau,rau....
tort ai?la o felie ma lipesc si eu...astept sa mi-o trimiti prin posta![]()
aaa,ca uitasem.pai piscina e inalta de 1.50.o sa pun niste poze care le-am facut,sau chiar un scurt filmulet....in piscina mare e cu noi,adultii...eu cu sotul sau socrii,unde e halca de pe lume.ii aruncam in sus...ii si prindem,ii vajaim prin apa,ii invatam sa dea din picioare ca la innot..ce mai!veselie mare!apoi ies din piscina si se baga direct in a lor,de parca nu din apa ies.ceva de speriat cu apa asta...si mie imi place dar parca nu pot sa cred ca as putea sta atat in apa...
Dbunny spune:
danita, in conced in Ro am fost si eu si Dayanara...eu la sfarsit de februarie - o saptamana...si as mai veni, dar acum nu sunt zboruri ieftine...poate venim prin noiembrie...sau poate chiar de Craciun...
Koko...in piscina inalta de 1.50 copiii cum stau? cu manecute d'alea gonflabile sau colac? Tort mai am...e intreg inca, din cauza deoarece si pentru ca ieri a fost si ziua vecinului...si mi-a adus vecina din tortul lor...cu alte cuvinte...
...
Dayanara cum e cu polarmine-ul?
Sambata asta mergem la Valencia la fratele meu si la cumnata mea gravida...ii duc niste haine de gravida de-ale mele...la ei incepe fiesta local...asa ca chefuim pana duminica...
Miro mami tu ce mai faci?
Dolores...wow si voi la gradi...
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
dayanara spune:
danita, sper sa ajung la anu din nou in romania, sa.mi vad parintii 
dbunny - la urgente nestiind exact la ce a facut alergie, ne.au dat polarmine asta, care e pt mici alergii, urticarii si rinita alergica, de aici imi dau seama de ce iau trecut brusc mucii, nu avea multi dar era un pic fonfait, cand bea lapte din biberon se oprea de multe ori sa traga aer pe gura, de cand i.am dat polarmine, bea biberonul plin ochi dintr.o suflare, respira foartte bine, doarme neintors, totusi nu da somnolenta, cel putin nu lui ivan, el doarme mai bine nu se mai foieste ca nu.l mai supara nici.un muc, nici.o flecma
kokorina - distractie placuta la mare! 
eu sunt tare curioasa cum le va fi la gradinita si eu la inceput tot o ora il voi duce
am fost la pediatru si e foarte posibil ca alergia sa fi fost din cauza hartiei de bucatarie, adica putea avea pe ea ceva substante sau chiar lipiciul de la sfarsit, asa ca nu are rost si nici eu nu sunt de acord sa.l duc pt o groaza de teste inutile, asa ceva se poate intampla din orice oricui, oricum e exclus vreun aliment, mai ales ca ce i.am dat atunci i.am dat mereu, si ieri , bea chiar dupa ce a baut lapte in seara cand am venit de la urgenta au inceput sa.i treaca, coincidenta nah, nu ca i.a trecut de la lapte dar oricum rau nu.i face sigur
stiu ca e posibil cum spunea dbunny, un aliment sa dea alergie brusc sau dupa un timp, dar nu asa de puternica, ii pot iesi pete etc la el a fost ca o intoxicatie, alergie puternica de tot
kokorina, exact cum spui tu de prosopul vostru asa am patit cu ivan cand l.am sters la gura cu prosopul de bucatarie, in ideea ca abia il scosesem din sertar deci nu apucasem sa.l folosesc si tot asa i.au aparut cateva pete rosii, oricum de data asta cu hartia a fost raud e tot, s.a umflat
dbunny - sa nu uit! distractie placuta si voua, in valencia!
dolores multumesc 
am fost sa.mi fac programare la coafor pt joia care vine,si coafeza pleaca in concediu pana pe 25 august, acu ramane sa vad daca poate leo sa stea miercuri acasa cu ivan!!! chiar asa nu apuc niciodata sa ma fac, asa rau ma oftic, apoi pe 25 cand vine aia parca vad ca ma ia ciclu
ivan si dayanara
Dbunny spune:
Rusia invadeaza Georgia....
News
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
marani spune:
nimic nou, net cu tzaraita, ocupati...pe drumuri...innebuniti dupa bubamara...
va pupam, clatitzi-va ochii cu verde mult...si albastrul cerului...
http://picasaweb.google.co.uk/2mcazacu/AnyaCeahlauAug2008
kokorina spune:
DBUNNY....nu vor manecutze gonflabile,iar colac nici atat.noi ii tinem,ii vajaim prin apa,ii invatam sa innoate,tacsu ii arunca pe fiecare pe rand in sus,cat mai sus ca halca sa fie mai mare ...si apoi ii baga in apa pana la gat....am sa filmez asta cu aruncatul,ca e chiar de pomina.am un filmulet de ieri de la piscina,o sa-l rog pe-al meu sa-l puna ca eu una chiar nu ma pricep
...da invat eu si asta.si scuze,piscina nu e inalta de 1.50,am scris gresit...cred ca e cam de 1.20 si o circumferinta
...habar nu am.dar ce mai conteaza,cand e atat de cald in oras si noi ne refugiem la gradina de vara,apoi ne bagam in apa aia care ne racoreste....e o minune pt noi piscina asta,iar pt copchii nu mai spun.
DAYANARA....
MARANI.....frumoasa familie,frumoase peisaje,frumos caine,mult verde si cer senin...bravo!santeti frumosi!!!!!
azi de dimineata a plecat al meu cu copchii sa-i duca la socrii,eu trebuia sa fac curat si andi avea ceva treaba la birou.ne propusesem sa dormim in dupa amiaza asta ca si asa se anuntase o vreme ploioasa(cum de altfel s-a si adeverit....si un frig pe deasupra).dupa vreo ora dupa ce plecase andi cu copchii,suna si spune ca vine cu copchii acasa inapoi.cazuse socro pe ultima treapta inainte de a intra in casa si uite asa si-a zdrobit o bucatica de muschiulet care i-a dat dureri cumplite si nu putea nici macar sa se aseze.a stat andi pana a venit tacsu lui acasa(ca era plecat),andi a venit acasa cu copchii si pe socro a dus-o la klinica.e ok nu-i nimic grav....bine ca nu si-a rupt ceva.asa ca ne-am "luptat" toti 4 in casa,ca pe ploaie nu am avut unde sa mergem,la mall-uri nu aveam chef....mergem maine ca sa nu zicem ca nu am iesit...
DESIREE....voi cum mai santeti?
ALEXANDRA.....voi?
kokorina spune:
n-ati dat una azi o cafea,nimic.bine,atunci va invit eu la o cafea de dupa amiaza....
sa aveti un week-end frumos!
kokorina spune:
azi iesim in oras,desi e cam recisor afara,asfaltul ud...ignoram si iesim la plimbare.eu astept sa fie gata masa,sotul gateste,copchii dorm si eu am o foameeeee de-mi vine sa plang.cred si eu ca mi-e foame dupa ce ca am smotruit casa,am facut luna in casa de curatenie,mi-am pus si bigudiuri...am fost harnica.acu stau cocotata in pat cu laptopul in brate,cu un coc de dus la opera cu el,imbracata....astept sa fiu strigata la masa,sa hranesc apoi copchii si o tulim....
da' voi pe unde umblati,de n-a intrat una pana la ora asta pe aici?cu ce va ocupati?