Regasiri (22)
Raspunsuri - Pagina 12
alexandra_25 spune:
Back again...mi-am revenit....dupa cum v-am spus in ultimul mesaj inainte de a pleca in concediu....am ramas acasa fara apa...asa ca dupa super concediul pe care l-am avut ne-am intors acasa....nu aveam apa de nici un fel...Mark a facut in noaptea in care am sosit febra mare...gemea saracul si era atata de blegut...niciodata nu l-am mai vazut asa....mi se rupea sufletul...nu vroia nici sa stea in picioare...numai la mine in brate...nu am putut sa inchid nici un ochi...am stat si l-am vegheat cu Marius 2 nopti....imi era atata de teama...dar uite ca d-zeu ne-a ajutat si am scapat...de ieri a redevenit Mark al meu...Duracell...!
O sa revin cand am timp cu detalii...povesti si impresii din concediu...va multumesc tuturor pentru gandurile bune!
Korinutza....
si multumesc pentru sms si gandurile bune~!
Mi-a fost dor de toata gasca...!
Am pus poze din concediu...dar le puteti viziona aici...
Vacanta 2008
Va iubesc!!!!!!!!!!
kokorina spune:
ALEXANDRA....bine ca santeti ok acum.imi dau seama prin ce ati trecut...am trecut si eu prin faze de astea.asa ca stiu ce-a fost in sufletul tau,al vostru.sa mor si sa pic jos uitandu-ma la poze,sa vad o asemanare intre mark si pascal...izbitoare.mai ales in poza unde e in casuta.iar poza in care esti tu cu mark luati indeaproape,tu cu ochii inchisi,pur si simplu topita de ceea ce tii in brate,iar mark se uita undeva...topit si el de bratele lu' mami....e superba poza.eu as face-o tablou.

feteleeee!!!!aloooo!!!!unde santeti?????
Mirona spune:
in ultima saptamana netul si-a cam facut de cap pe la noi.
cand a reinceput sa mearga netu s-a stricat compu - acum l-a refacut Dani - windows nou - etc si alea alea - acum iar nu merge netu - imi vine sa-mi tai venele. 
pana nu pica iar netu - va pup pe toate si sa nu ne uitati - va iubim si va urmarim - cat de des putem
. 

si 

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
desiree spune:

am avut probleme mari cu octavian, diaree urata, febra si varsaturi, lipsa poftei de mancare sau mai bine zis frica de mancare sa nu vomite...azi dimineata a facut primul caca mai frumos, mai legat si a si papat un pic de supa de radacinoase super-sarata asa ca am si eu moralul mai sus...
a trebuit sa oprim la un moment dat antibioticul din cauza ca ii mentinea starea diareica si ii ravasea stomacul, fapt care s-a soldat cu febra mare...am avut un nou tratament pt stomacel cu debridat, pe care l-a luat o zi dupa care a inceput sa-l vomite, fapt pt care l-am oprit din proprie initiativa....nu manca absolut nimic, ii era foame dar frica sa nu vomite si nu se atingea de mancare..iata ca pana azi dimneata am avut 5 zile in care el a papat doar san si intr-o zi niste orez cu banana...atat..in rest a supravietuit cu tzatza, glucoza in apa si atat..a slabit, s-a ascutit, nu mai are fund, burtica, falci...acu pot sa-l trimit la olimpiada de gimnastica..se scurgea din picioare, se ofilea, incercanat, nemancat, statea aproape numai in fund sau pe pat..obosea repede datorita faptului ca nu avea de unde sa-si traga energia....
azi e prima zi cu soare pentru noi, aratam ca dracu toti 3, nu am mancat niciunul dintre noi zilele astea ca sa nu ne vada copilul si sa vomite!
nenea doctorul la care am mers a doua oara si ne-a oprit antibioticul mi-a spus foarte clar sa opresc sanul zilele astea si sa-i dau lapte praf NAN fara lactoza..ca oricate medicamente i-am da noi, atata timp cat suge nu se va repara..imi venea sa-l trag de mustata aia deasa
..evident ca nu am crezut si nu am procedat in consecinta fiindca sanul a fost 5 zile singura lui sursa de hrana..si iata ca azi pot sa-l contrazic pe nenea doctorul..caci incepe sa se repare..am luat totusi laptele NAN caci am citit ca cel fara lactoza e bun la diaree...nu l-a atras deloc pe octavian care a luat fix 2 guri din el ieri si fix una azi..sa0i dau cu cacao data viitoare poate il accepta asa...daca nu, pa si la revedere NAN fara lactoza!
ce sa va mai zic? cu toata diareea lui, mi-am dat seama ca am un copil super..nici macar o data nu s-a scapat pe el...ma tragea de mana la 4 dimineata spunand ca face caca..mregeam amandoi chiauni la wc si umplea juma de oala cu apa colorata...extraordinar...si in toata aceasta perioada de vacanta si plimbari pe la bunici si curte si mare, a invatat sa faca diferenta inte curte, nisip si casa..asa ca la mare facea la nisip pe unde il apuca (pipi), la curte la fel..dar in casa niciodata..de cand ne-am intors, cu toata boala lui, mereu a spus cand face si am mers la olita, chiar daca abia se putea tine pe picioare..dragul meu drag!

dupa ce se repara o sa-i fac o analiza de caca caci e a doua oara in 2 luni cand imi face enterocolita si cred ca are o bacterie ceva! sa-i punem capat pentru totdeauna!
o sa vad cum imi fac timp sa va arat pozele de la mare ca vine iarna acus si eu nu v-am pus poze cu octavian in colac...
va multumesc pentru gandurile bune si grija!
mai revin io
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
adinazot spune:
DESIREE,off,imi pare tare rau ca ati trecut prin asa ceva,dragul de O,va pup cu drag si sa va reveniti rapid!
MARANi,f faine pozele,sunteti frumosi toti 3!!!
ALEXANDRA,nu pot vedea pozele,desi imi doresc,poate nu fac eu ceva bine!
va pupic pe toate !
Mirona spune:
m-a lasat si pe mine netu sa vizionez poze.
Alex - te pup - sunteti niste frumosi - la ultimele 2 poze mi-au dat lacrimile. un pup mare si gras la morosanul mic si drag. 
marani - intotdeauna vizionez cu mare placere pozele vostre - o minune de fetita Anya a voastra - sa va traiasca micuta fetita a muntilor.
pupam familie fericita. 
desiree - doamne doamne prin ce ati trecut si voi. un
mare la Octavianul tau drag.
si unul si tie. ![]()
pup tot
-ul de regasite. 
Dbunny spune:
Poftiti la cafea...
Eu sunt libera saptamana asta. Ieri am venit de la valencia, a fost o pauza foarte frumoasa dar foarte scurta. Dani s-a purtat exemplar, a dormit cate 3 ore la pranz si noi am putut manca in restaurant select, cu muzica de fond....haaa! aveam eu privizii puternice de pufuleti si abtibilde cu Mickey, ultima pasiune: ne lipim abtidilde cu Mickey pe picioare de sus pana jos...si are ocupatie cel putin 25 de minute...
Ieri mi-a facut un caca tare in sufragerie...tare, s-a scurs pe langa picior...am adunat bucatelele s-apoi am sters cu servetel umed...si l-am lasat tot fara scutec...si-amai facut un caca...in garaj...dar asta era moale...s-poi a calcat in el...a-poi a luat-o la fuga peste sculele lu' tac'su
...riscu' meseriei...
Fetele pe care va vad pe messenger...ma scuzati ca nu intotdeuna salut/vorbesc, dar buni din ro ne acapareaza total...
Am vazut poze de Anya si Marc, niste scumpi amandoi
Desire, acum s-a imbunatatit starea? tot n-am priceput faza cu glucoza....dar daca zici ca va merge bine...si care-i faza cu mancarea sarata?
koko trimite frigul la noi, ca noi la valencia am patimit 41 de grade...fara aer conditionat
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dodo-pui spune:
Buna noi am avut musafiri in WK.
Da care au plecat azi.
A fost placut,Bogdi a avut parte de ffff multa atentie si dragalasenie,i s-a implinit un mare vis sa ceara si sa i sa dea
(doar de aceea sunt mamaie si tataie nu?!)
Am iesit in fiecare seara pe plaja,la restaurant[Florin(fratele vitreg a facut cinste)]Am pozici si am voie sa le postez
ceea ce o sa si fac,dar mai tarziu sau maine-cand o sa putin timp.
Nu am primit decat 100 ron ,pe care-i voi folosi la gineco pt ca azi mi-a iesit testul de sarcina pozitiv.Nu stiu exact cand am ramas,ceea ce stiu sigur e ca am luat antibiotice
-prescrise de dr de fam ,care mi-a facut si un eco la care nu s-a vazut sarcina.In functie de ceea ce-mi va spune dr gineco voi vedea ce e de facut(nu vreau sa fac avort,DAR daca e cea mai mica sansa sa fie afectata sarcina de la medicanentele luate-o voi face)

Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Mirona spune:
Dbunny - sa te odihnesti saptamana asta - sa-ti priasca maica. 
Dodo - nici nu stiu ce sa-ti spun ... sa te felicit sau sa-ti plang de mila? imi pare tare rau ca s-a intamplat asa. dar voi ce va doriti?
iti tin pumnii sa fie bine si sa faci ceea ce e mai bine pentru tine si familia ta. 
apropo de teste pozitive ...
si noi incercam de prin decembrie sa raman iar insarcinata - si nika.
Laura - mamica lui Ami nici ca se mai gandea la bebe - ca ei ii ajunge unul si bun si ca nu mai vrea si basta. Ei bine - au revenit de la mare cu o veste in cioc - e iarasi gravi.
Se resimte zilnic - e mai rau decat cu Ami - dar s-a obisnuit deja cu gandul ca va fi mamica de 2.
E oveste super - parca retraiesc si eu clipele alea faine si avem grija de ea - si acum adunam hainutele Karei si ale lui Ami si le pregatim - ne gandim la carutz la nume ... biata Laura parca mai are o soacra in plus (pe mine). hi hi hi - da ce fain e.
va pup pe toate - care mai iesiti din gaoace si mai ziceti ceva?
pupam