Regasiri (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirona

Dodo - nici nu stiu ce sa-ti spun ... sa te felicit sau sa-ti plang de mila? imi pare tare rau ca s-a intamplat asa. dar voi ce va doriti?

iti tin pumnii sa fie bine si sa faci ceea ce e mai bine pentru tine si familia ta.

Noi ne dorim BB2;dar cel mai important e sa fie sanatos,de aceea am zis ca vom vede ce e de facut dupa consultatia dr gineco.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dodo - sper sa aveti vesti bune de la doctor, sa nu aibe medicamentele efecte negative

mirona - spor la bebe2!
nush de ce am mereu senzatia ca pe kara o cheama mirona, probabil pt ca mereu am trait cu impresia ca mirona e nume doar de copil, adica nu am cunoscut nici.o persoana mare care s.o cheme mirona :)
il asociez cu personaj din filme cu si pt copii :)

diana - ce faci acasa, cum te relaxezi? cred ca sunteti la piscina la ora asta

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Dodo speram sa nu fie nevoie de avort...daca stau sa ma gandesc cu Dazni cand am ramas insarcinata am luat de toate(n-am stiut ca eram gravida, si cum am sanferat la implantare am crezut ca-mi vine ciclul si d'aia am luat ibuprofene, bai fierbinti, etc ca eram racita cobza...) si uite Dani are 21 de luni acusi...in schimb cu a 2-a sarcina, m-am ferit si de paracetamol, si sa-l iau in brate pe dani, si d'aia tot n-a fost sa fie...

Intrebare: cine stabileste riscul in cazul tau? sau mai bine zis...ce probabilitati exista de a nu avea o sarcina reusita? Sincer nu cred ca ti se va recomanda avortul...

Miro...eu la bb2 ma gandesc...ma gandesc daca-l mai fac sau nu!cateodata ma gandesc ca in toamna incepem cautarile...apoi imi trece cheful...apoi zic ca vara viitoare...apoi cand ma cert cu paco zic ca nu mai fac prunci...apoi ma intalnesc cu o prietena care are copil cu 4 luni mai mare ca Dani si cauta bb2, si ma gandesc ca n-ar fi bine sa ramana Dani singur...si tot asa...nu ma pot decide!!Eu iti urez spor la treaba!!

Dayanara...ne-am bagat in piscina juma de ora...deja se baga si iese singur, ieri la valencia ne-am dus si la piscina de dimineata, si parca s-a mai dat pe breazda cu apa...
de relaxat...nu stiu cum, ca dani ma calareste toata ziua, am bagat un shopping scurt azi dimineata, cand intram in magazine de haine incepe si striga: amooooos, nu-i place si basta! cu chiu cu vai mai cumpar cate-o zdreanta.
Maine il las co socro, merg sa-mi pregatesc acte pt buletin spaniol. calduri, randuri si dupamasa vrem sa mergem iar 2 ore la balneario cu apa de mare...

Ma pun la strans casa pana mai doarme nitel cupchilu

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

sara buna.
veniram din concediu. am fost cateva zile pe la munte. vreo 2 zile pe la tusnad si vreo 2 la sovata. a fost foarte frumos, mai ales la sovata, a facut baie in lac. la inceput nu prea vroia probabil ca ii era frica, si apoi nu mai puteam sa o scoatem. aer curat, racoare, nu ne mai dadeam dusi, doar ca am venit la bagaje ca sa plecam la mare. asa ca miercuri plecam spre 2 mai. si mie un dor de mare, abia astept sa ajungem.
dodo cand am ramas insarcinata avem o infectie urinara pe care am tratat-o cu nolicin. i-am spus medicului si mi-a spus ca daca am luat in perioada conceptiei nu are efect asupra copilului. e prea mic. sper sa fie bine si la voi.
Desiree cum sunteti acum. a terminat cu vomatul, cum sunt scaunele? eu i-am dat sanzyme si cred ca de la asta s-a reglat mai repede. sunt niste enzime digestive. duminica a facut un kk cam nedigerat si mirositor, m-am speriat si i-am dat un plic de hidrasec, luni a mai facut unul tot asa, si i-am dat din asta iar azi arata bine scaunul. aveti grija.
mama ce ma enervez cand aud medici care iti recomanda sa opresti alaptatul si sa treci pe lapte praf. ce o fi greu de inteles ca unii copii nu accepta laptele ala. si ce sa-i faci, sa-l lasi sa moara de foame...mai ales cand e bolnav si nu poate sa manance. sa faci tot posibilul sa-i fie si mai rau...eu nici n-am incercat sa-i dau fara lactoza, m-am gandit ca ea nu vrea d`asta normal, darmite d`ala nici atat. e adevat ca avem indoieli atunci cand vedeam ca suge si dupa 2 minute il vomita pe tot, dar stomacul era bolnav si nu putea digera.
in fine, imi fac nervi degeaba, probabil ca e greu sa mai pui mana sa te documentezi cand ai experinta n ani ca medic.
va pup pe toate. poate reusesc sa pun niste poze.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Buna dragi regasite,
O zi frumoasa si tot binele din lume vi-l doresc, pentru incurajari.

Poftiti la si

si de la mare.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Intrebare: cine stabileste riscul in cazul tau? sau mai bine zis...ce probabilitati exista de a nu avea o sarcina reusita? Sincer nu cred ca ti se va recomanda avortul...

Ceea ce stiu sigur e ca in urma cu 3 saptamani nu eram insarcinata am facut test;in urma cu doua am facut ecograf si nu se vedea...
Medici,prietene ,farmaciste ,toti cei cu care am vorbit ,pana acum,mi-au spus ca daca am luat antibiotic in primele 3 saptamani de sarcina nu-i nici un pericol ca se aplica "tot sau nimic".

Blogul lui Bogdan-Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

va doresc zile bune cu vesti bune cu copii sanatosi si ganduri curate !
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

cu burtica ok, desi avem caca cam verde, ma gandesc ca e de la sucul natural de afine

a inceoput sa manance cat de cat, dar azi a facut iar febra 39 cu tuse productiva si muci pana la brau..asta in conditiile in care nu a fost scos din casa...oare unde am gresit cu el?

diseara mergem la dr sa-l consulte sa vada daca e grav la gat sau doar putin rosu si sa ne dea trimitere pentru caca...

ma gandesc la un viermisor caci e incercanat, inapetenta in floare si oboseala la greu...

dbunny, dr ne-a recomandat mancarea de regim normal-sarata, ca pt noi, pentru retinerea lichidelor...normal sarata la noi si mult prea sarata pt el...caci eu ii puneam sare doar sa-i dea un pic de gust..
.
ieri a mancat orez cu pui, adica un fel de pilaf cu ceapa si morcov si evident, ca sa o manance am pus si zeama de la o rosie dupa ce am fiert-o bine...nu sunt semne ca i-a cauzat, diareea a disparut, face caca bine legat dar coloritul ma cam irita...

aka, si la noi sunt bucati de mancare nedigerate..si eu i-am dat enzymex o zi sau doua dupa care a refuzat orice medicament pe gura, chiar si ala care e tare bun la gust..ma gandesc ca dupa un episod ca asta stomacelul are nevoie de timp ca sa digere tot...

sanatate si ne auzim cu bine cand scapam de probleme

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Desiree mama - ce mai tragi tu cu Octa mic si drag. Auzi tu? dar oare ce aveti voi acum nu sunt repercursiuni din concediu petrecut prin strainatatzuri?
ce v-o apucat acum? cum de nu ii trece odata?

am si eu niste nelamuriri. cine ma ajuta?

suntem de 2 saptamani fara pampi pe afara (si prin casa - dar asta nu se pune).
si nu face la pom DELOC. si stam pe afara cca 2-3 ore. ce sa ma fac cu ea? cand ajungem acasa ... primul lucru face la olita - sau in vana in picioare ... dar afara ... nici picata cu ceara.
cum sa procedez cu ea?

spanioloaicele!!! am si eu o rugaminte:
cine ma ajuta sipe mine cu versurile si evetual traducerea la El zapatero. plizzzz.
si mai era un cantecel - dar zau ca nu-l mai gasesc acum - ceva de genul - pentru a adormi un elefant ....
plizzz fie-va mila.

pe langa jocurile pe care le frecventam in parc acum avem altele noi:
- alunelu alunelu - jucam o hora mica si apoi sarim in sus.
- zboara zboara - cu care mai invata si copiii ce zboara si ce nu.
- el zapatero - la care ma fac de ras ca nu stiu versurile si doar lalai si dau din maini.

asa ca plizzz ajutati-o si baba sa poata bucura copiii in parc.
merci frumos.

fug la papa si la nani
v-am pupat pe toate.

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

N-a c-am ajuns...pe de-o parte ma simt vinovata, dar pe de alta parte, Doamne fain ii sa pleci cateva ore fara copil, fara scutece, biberoare, babetici, lingurite, abtibilde masinute si alte jocuri si jucarii...

Miro refrenul de la zapatero e:

Envolviendo, Desenvolviendo, estira, estira pam-pam-pam
Zapatero a remendar, los zapatos sin parar

Impachetand, despachetand, intinde, intinde pam-pam-pam
Pantofarul sa coasa, papucii fara oprire...

Si aia cu Elefantul...

Para dormir a un elefante, se necesita un chupete gigante
Un sonajero de coco, y saber cantar un poco
Si se despierta de noche, salir a paser en coche
Si se despierta de madrugada, acomodarle bien la almohada

Ca sa adormi un elefant, ai nevoie de o suzeta gigantica
O sunatoare de cocos, si sa stii sa canti putin
Daca se trezeste noaptea, iesi la plimbare in masina
Daca se trezeste in zorii zilei, acomodeaza-i bine perina...

Mi se pare mie sau asta mai are o strofa...

asta e preferat lui Dani...zilele astea...

Desire sanatate multa lui Octa
dayanara tu nu semnezi condica?
bambo pe unde umbla?

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput