Regasiri (22)
Raspunsuri - Pagina 18
Dbunny spune:
de miro imi place...asa da, poze, inamplari progrese, neprogrese, tucava mama de frumoase
si Dani tot ca si Kara face..imi spune de 5 ori caca sau pipi ca sa-l duc la wc, dar nu face....
Dani s-a ars la degetel...are buba...ne tot intinde degetul sa-l pupam apoi il pupa si el...
am uitat sa iau reductor, Desire nu ita de miere...
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
dayanara spune:
acu m.am intors din alergatura, deja s.au cam dus reducerile asa ca am fost in factory si.am gasit o gramada de lucruri ieftine:)
dbunny - unde s.a ars dani? vai saracutu cred ca.l doare rau , de fapt sunt sigura ca am vazut la ivan atunci cu masina de calcat
in corte ingles n.au garvalin, am cautat anu trecut peste tot aproape
mirona - nasol cu albina, si gandeste.te ca a calcat.o kara din greseala sau a dat de ea , daramite sa stii ca.i da cineva in parc fara sa te intrebe ceva la care ar fi alergica, pe mine ma irita rau si sunt cu ochii in 4, nu mai las sa ia nimic
de tricicleta , nu eram decisa cu aia evolutiva cum are oana, dar acum m.am convins, si am s.o iau poate cand va da la pedale ii va prinde bine
kokorina - eu stiam ca esti la mare in grecia,ati fost sau inca nu?
dastefa - da exact, iti dau dreptate, in sensul ca asta ma chinui eu sa spun, sistemul incepe sa fie la fel cam peste tot, nu spania sau italia, in anglia la fel, se naste doar cu moasa in germania poate gresesc dar am citit intr.o revista ca claudia shiffer a plecat sa nasca in alta tara deorece sistemul nu i.a permis cezariana nici macar la privat, de aici incolo depinde de obtiunea fiecaruia, pentru mine e perfect sistemul din afara romaniei
ivan si dayanara
desiree spune:
miro, o sa faca kara si la pom..numa du-o de cate ori cere ea, daca vine si pisu si-l scapa intre timp...ati mai punctat ceva!
octavian e puturos acum..face la oala, zice inainte, da tre sa stau si eu pe wc cu el, eventual sa-l tin de mana si apoi daca totusi nu sunt langa el cand face vine ma ia de mana si imi arata ce a facut dupa care tre sa i-o golesc ca el singur sa faca asta nu vrea...da mai bine decat sa-mi verse tot pe jos...se alinta si el nitel
naspa faza cu albina, bine ca nu sunteti alergici..ca sa fac si o gluma: acu kara are anticorpi la albine...
...
mai zi-ne de prin peregrinarile tale pe la amice...deci e mai bine sa nu ne bagam intre ei nu? cand se cearta sau au "un diferend" ca sa ma exprim plastic....ma gandesc cum ar fi fost daca nu o scoteam pe fetita aia de sub octavian care intamplator erea si cu mainile infipte in parul ei..probabil s-ar fi plictisit de urletele ei si ar fi lasat-o in pace la urma ![]()
io sunt un pic cam suparata, octavian are cateva zile bune in care nu a mancat aproape deloc, ceva cereale dimineata cu lapte (de vaca), ceva firimituri de paine muiata in mancare...firimituri de-a binelea..si sanul..la cat manca el...este foarte putin..adica sub nevoile lui..clar....il las in pace, ii pun mancare pe masa sa pape cand vrea, se mai cere si in scaun, dar numai ca sa o dea pe jos..sa frece lingura prin ea ..zice "dataaaa"= "gata", se cere jos .... si eu mor cate putin cand vad ca nu vrea nimic, absolutr nimic..e suparat tare pe mancarea asta care i-a creat atatea probleme....plang in mine asa...zilnic....fiindca nu mananca nimic oboseste rfepede, acum doarme de la 7 continuu si cred ca il tine pana dimineata...cred ca voi avea o trezire foarte matinala....
pe dbunny am tinut-o azi noapte de vorba..si cum vad ca nu s-a mai scris mare lucru, ma retrag la plapumioara mea
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
danita spune:
f pe scurt :
azi l-a vazut pe P un ortoped si decizia : trebuie neaparat talonet pe comanda :(. cica prima luna o sa fie groaznic ....nici nu ma pot gandii :((
D
Dbunny spune:
hihi..venira musafirii la masa la ora 2, chiar cand am trimis ultimul mesaj, si-au plecat acum...astia cand vin, vin la masa, la gustarica de la 6, si la cina...na sa ne fie de bine, c-am facut niste pulpe umplute in sos de fructe de mi-am lins toate degetele...inclusiv pe cele de la picioare...musafirilor nu stiu daca le-a placut
ce mai conteaza, daca eu am mancat cat o vaca?
La 4 ne-am dus la o piscina publica fainuta dar era cam innorat si n-am stat decat o ora...Dani s-a crizat rau de tot cand l-am scos din apa, deh..ce sa-i daci?
e ratzoi...apoi pe la 6 ne-am dus laplimbare pe tarm cu amicii, dani a adormit in carut si noi ne-am asezat la lins oinghetata..fain fu, glumiram ca pe timpuri, cu rasete si bancuri picante si uitaturi dupa tzatze si bikini...nu noi fetele, barbatii, noi ne uitam la uitatura lor...
Au facut ei poze cu camera lor, mi-au dat cardul, l-am bagat in laptop si surpriza! n-i marimea adecvata, si-a ramas blocat cardul in PC...sper sa nu ma coste prea mult scoaterea cardului...
Dani s-a ars punand mana undeva la cuptor, dimineata la 9 am copt placinta cu branza, dar cuptorul meu e pozitionat sus si usa exterioara nu se incalzeste...am deschis usa si cumva a varat el un degetel...are o besica mica, n-a urlat, s-a ascuns in mine, si de-atunci cand trece pe langa cuptor se incrunta la el, zice quema - mano (arde-mana)si vine sa-l pup...nu i-am pus nimic pe besica...nu pare sa-l doara...n-a plans...am sa tai o frunza de aloe maine si-i pun ...
Miro sa stii ca-i adevarat...Dani cum are atatea verioare de varsta apropiata tot mereu se cearta intre ei pe jucarii..si la inceput eu 'il aparam', dar apoi am renuntat, am zis ca-s copii, se descurca ei...si a invatat sa puna piciorul in prag, sa aprecieze jucariile, sa nu planga din orice...nu-s sigura, dar cred ca ne freca mama cu o buruiana cand ne intepa vreo albina, nu stiu daca nu cu patrunjel.
dayanara pai daca gasesc ceva, iaca fac poze si-ti trimit colet...
danita cum ati ajuns la ortoped? ce te-a facut sa-l duci?
desire i-ai luat miere? mi-am adus aminte ca bunicul meu are stupi, si tot timpul avea...doamne buni is fagurii de miere...
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
Dbunny spune:
Am uitat sa intrb daca stim ceva de dodo?
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
dayanara spune:
dbunny, multumesc mult esti foarte draguta, dar iti dai seama ca ma misc eu pana la magazinul ala de prin centru, ar fi mai mare deranjul sa cauti sa faci poze si sa trimiti
azi la chicco outlet, am vazut cateva modele dragute pe la 21 euro, stiu ca nu toti de la chicco sunt buni, comozi, dar astia pareau moi, inca nu ma grabesc cei de la pablosky de anul trecut sunt marimea 23 si ii vor veni inca bine in toamna
bine ca dani n.a plans, totusi eu nu.mi amintesc cand m.am ars ultima oara, dupa ce se sparge besica, doare, ustura?
asa face ivan si cand topoganul arde de la soare eu zic quema si el face arshh arshh :)
si sa stii ca ai dreptate cu jucariile luate cel putin asa am observat si eu, doar ca eu nu.l lasam sa ia jucariile altora fara voia lor , si nici pe ale lui daca el nu vroia, dar in general le da la schimb, oricum cum ziceai si tu a inceput sa se descurce singur:)
numai ce ma gandesc la colegiu, si ma apuca emotiile, trening de.un fel cum au toti la colegiu respectiv, uniforma :) abia astept
oricum cand incepe ivan cu colegiu eu vreau alt batranel neaparat
ivan si dayanara
angi_m spune:
Buna dimineata fetelor
Am venit aseara de la munte.
Am fost pe Cheile Sohodolului. A fost frumos, exact ce ne trebuia noua. Insa am terminat cam repede obiectivele turistice pe-acolo.
Iulia a fost foarte cuminte, iar pe drum nu a facut nici o problema... cel mai cuminte copil, ce sa mai... S-a jucat cu cateii si cu oaia (aveau aia acolo o oaie intr-o cusca si era tare fericita, saracuta, cand ne vedea ca stia ca ii dam iarba sa pape, ca ea nu primea asa ceva de la stapani)
Iulia si-a dat si mai mult drumul la vorbit, a facut maaari mofturi la mancare...
Am facut multe poze si o sa le pun cand oi mai avea un pic de timp.
Acum preocuparea noastra e sa umplem frigiderul ca e gol-golut.
Am fugit ca trebuie sa golesc valizele.
Va pup.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
Mirona spune:
rapid ca ma duc sa ma intind langa copil:
Desiree - lasa-l mami - o fi de la caldura - vezi hidrateaza-l bine si bagati fructe la greu.
Danita - pupa mama picioarele lui Paul mic sa se faca rapid bine.
Dbunny - un mare merci pentru cantecele - ca uitai sa-ti multumesc. 
Angy - bine ati revenit - deja imi faceam griji ca nu avem vesti de la voi. Hai cu pozele.
DODOOOOOOO!!!!!
pup toata gasca de regasite.

povestiri de azi din parc:
a aparut azi in parc Ami cu un pantalon trei-sferturi si cu o banderola pe cap asortata cu pantalonul. Si o tinea mandra nevoie mare. Kara se uita cu invidie la ea. Jucandu-ne pe acolo -ii tot cadea banderola. In gluma i-am asezat-o pe cap gen banderolele indienilor. Pe loc mi-a traznit in cap un altfel de joc pentru ele. Asa ca am inceput sa cautam pe jos pene de porumbel si le puneam la banderola - apoi le-am invatat sa faca ca indienii -(sa strige aaaaa si sa se bata usurel cu manuta peste gurita - stiti voi cum, nu?
).
Am dat fuga la buticul din colt si i-am cumparat rapid si Karei o banderola - asa ca am fost trei indience meseriase azi in parc.
Super joc - o sa-l mai repetam. 
v-am pupat pe toate
fug la nani.
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
desiree spune:
ca sa fiu si eu scurta si expedititva...![]()
miro, bravo pt ideea jocului
azi curatenie ca nu am mai facut de o luna jumate
..fiind tot timpul pe drumuri si apoi cupilu bolnav..a fost tati cu el la auchan a facut si niste cumparaturi si l-a bagat la spatiul de joaca..au venit dupa 3 ore franti dar eu aveam curatenia gata
mancare..ca tre sa vina maine mama la mine ca miercuri are avion in spania la cumnata care sta sa nasca acusilea...
dbunny, nu i-am luat inca miere o sa-i iau..sa gasesc naturala-naturala..ceva ceva a papat dimineata, totusi...
angi, bine ai revenit chiar ma intrebam ce e cu tine de nu mai apari...
fug la ciorba si pilaf ![]()
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic