Regasiri (22)
Raspunsuri - Pagina 17
desiree spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dbunny Am uitat, noi cred ca trecem direct la wc-ul mare, ii atrage atentia mai mult decat olita, zice pipi si se aseaza pe wc, sau cel putin incearca, ii dau jos scutecul si-l pun, dar nu face nimic... e, dar e interesant sa tragen apa de 5 aori dup'aia [coo |
semn tare bun..cumpara repede un reductor...

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
dayanara spune:
diana, ca ma tot tin sa te intreb si uit, la toamna tot garvalin ii iei? care e pretul si in ce magazine gasesc, eu sincer am cautat aici nu e chip, am citit pe o pagina ca s.ar gasi nu stiu unde prin centru madridului, dar nu e magazin cunoscut, mare si mi.e greu sa ma duc sa caut
ah si la colegiu am inteles ca inscrierile se fac in ianuarie februarie, asa.i? sau difera de la comunitate la comunitate?
ivan si dayanara
Dbunny spune:
Bai ce fain fu ziua de azi, am un copil...i s-a dat premiul de cel mai cuminte copil(erau doar 3
, tot asa mici ca el), s-a balacit practic toata ziua, nu accepta nici colac nici manecute, noroc ca piscina avea ceva trepte ca de nu sfarseam fara brate...eu m-am ars, ca nu m-am dat cu crema macar pe umeri, si pe Dani l-am dat de cel putin 4 ori...
ne-am distrat pe cinste, am papat, am baut, iar ne-am balacit...de la 1 pana acum...n-am poze c-am uitat camera, sper sa-mi paseze amicii cateva poze cu noi la piscina...Dani are slipi mortali, parca-i motoristul fantoma...cu slipi inflacarati![]()
dayanara adevarul e ca garvalín am luat din intamplare, dar sunt foarte multumita! 2 perechi a avut! Daca gasesc la pret rezonabil iau iarasi. Eu i-am luat de la un magazin specializat in incaltaminte de copii, asa mai pijo, dar nu mare. De obicei unde se vinde marca Chicco, Crios, Clarks, daca intrebi in Corte Ingles precis au...oricum ghetele m-au costat 40. a doua pereche era redusa de la 40 la 28...scumpi...
ai, cu colegiul nu ma panica, ca habar n-am...intreb eu pe cumnata ca si ea o inscrie pe fiie-sa in acelasi an, chiar daca este diferenta intre copii de 6 luni...asa ca daca nu uit te lamuresc duminica seara(duminica mancam impreuna). oricum poti inscrie copilul la mai multe colegii, s-apoi unde il accepta alegi...de obicei nu-l refuza la cel mai apropiat de domiciliul parintilor(vezi ca-ti trebe certificat de empatronamiento)
alexandra, bravo...va incadrati in grafic, adica intre 1 si 2 ani copiii ar trebui sa vb intre 10 si 20 de cuvinte...
desire bulionul e 'rau'? nu de alta dar eu mai gatesc cu pasta de rosii din comert(macaroaneeeeee)...Dani se linge pe botic...acu ceva conservant are, dar coloranti si alte mizerii nu stiu...
Dolores sanatate multa lui David, ce-a patit? sa nu-mi spui ca si voi cu gastroenterita ![]()
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
kokorina spune:
seara buna fetelor!
nu ma dati disparuta,va iubesc ca-n prima zi...insa eu sant extrem de obosita.la mine e foc continuu,si nu mai apuc sa ma vad si eu "calda".veniti de ma vedetoi cum alerg in parc dupa doi copchii si in directii diferite....
va pup si va iubesc!jur ca nu va uit o clipa
Dbunny spune:
| citat din mesajul lui kokorina seara buna fetelor! nu ma dati disparuta,va iubesc ca-n prima zi...insa eu sant extrem de obosita.la mine e foc continuu,si nu mai apuc sa ma vad si eu "calda".veniti de ma vedetoi cum alerg in parc dupa doi copchii si in directii diferite.... va pup si va iubesc!jur ca nu va uit o clipa |
Ai cazut la examenul asta!!!
Timp sa ne arati o poza n-ai? nu cred
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
desiree spune:
| citat din mesajul lui kokorina seara buna fetelor! .....va iubesc ca-n prima zi... |
...sa mori tu!!!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
dastefa spune:
vedeti ce harnicuta sunt?M-am trezit la 6 si nu din cauza Dariei,ci pt ca mi-am propus sa fac o gramada de treaba (sper sa nu ma paraseasca entuziasmul cand da caldura mare)
Am avut un moment in sarcina cu Daria in care am multumit ca sunt in Romaniasi ca pot aborda medicul oricand.E drept ca nu cunosc situatia din prea multe tari dar am comparat cu ce-mi povestea prietena mea din Canada.Eu la 6 saptamani de sarcina aveam toate simptomele unui avort(contractii f puternice si sangerari masive).Era 8 seara.Inaintea ac sarcini mai avusesem 3 oprite in evolutie pana la 10 saptamani.Eram disperata si convinsa ca stiu care e sfarsitul.Sotul meu a insistat f mult sa o sun pe dr iar eu ii dadeam inainte ca ce rost are sa merg in spital ca oricum nu-mi fac nimic pana a2a zi..In cele din urma am sunat-o mi-a spus sa merg imediat la medicul de garda si sa o sune ac dupa ce ma vede.La ecografie se vedeau bataile inimii asa ca am intrat imediat pe perfuzii de care am stat legata pana la 12 sapt.Imi scapa acuma diagnosticul pus dar babeste -era vorba de o dezlipire a embrionului care ar fi fost eliminat daca nu incetau contractiile.Va spuneam ca in Canada prietena mea a avut 2 sarcini pierdute pana la 8 saptamani si acolo nimeni nu te baga in seama la varste asa mici a sarcinii indiferent ce simptome ai avea
A nu se intelege ca ridic in slavi sistemul din Romania.In atatea saptamani de stat in maternitate am vazut atatea lucruri care m-au dezgustat/revoltat pana in maduva oaselor!
Acum va pup si va las ca ma cheama datoria
dastefa mami de DARIA -16 nov 2006
Mirona spune:
salutare fetele,
incerc si eu intai cateva raspunsuri - ca de mult nu mi-am mai permis sa stau sa vacitesc in liniste:
| citat din mesajul lui desiree mirona, de ce vrei tu neaparat sa faca la pom kara? (apropo,aveti un progres super cu olita fata de ultima data cand ne-ai zis ca nu sta deloc pe ea)...nu e obligatoriu sa vrea sa faca afara daca nu are si alte manifestari ca ar vrea sa faca afara sau ca se tine prea mult...io zic ca fata se controleaza foarte bine si nu vra sa faca decat acasa in mediul ei, asa e ea...io zic ca e foarte bine..de ce sa o ovbligi sa faca la pom, ca si ceilalti copii fac la pom? copiii sunt foarte diferiti..kara ta vrea numai la oala ei, probleme gogule? |
Desiree - ai tu dreptate intr-un fel - Kara nu da semne de disconfort si ca ar vrea sa faca pisu si nu poate - dar nici nu o oblig. Ea ma cheama la pisu la pom - ca asa vede la alte fetite - si mergem pana acolo - se aseaza in pozitie - si IOC - nu face nimic - se ridica si zice GATA. Deci ea o ia ca pe o joaca - fiindca ma duce la pom de cca 10 ori pe toata perioada cat stam afara. Dar de facut nu face.
Daca e goala (vezi la strand) atunci face la pom -dar din-picioarelea si se da toata pe picioare in jos.
nu stiu- om mai vedea cum decurg lucrurile. Oricum doar pisu face la olita - de kk nici nu se pune discutia.
Imi pare rau ca nu fu vacanta tocmai pe roze pentru voi.

am pus pozele la bookmark sa le vad cand doarme fata - ca timp altcandva ... - IOC. dar nu pot vedea decat ultimele 6 - restul? ce-i cu ele - le-ai trecut pe privat?
Mi-au placut povestile cu papusi in loc de bunici.

Dbunny si noua ne-a atras un nene atentia la Gyula sa-i luam slip la fata - ca suntem in Uniunea Europeana - tocmai ce iesisem din apa - si normal i-am dat pampi de apa jos si o duceam la patura. Asa ca i-am cumparat un slip rapid si am scapat de belea.
DA. eu ii dau mancare de adulti de mult - cand nu ii place revenim la papa ei din congelator - legume cu carne - dar intai o incerc cu a noastra (cam facuta pentru ea - adica putina sare si putina prajea - aproape deloc, fara porc si alte cele).
Suc a baut si decumparat - dar nu-i prea place - in rest APA si din cand in cand portocala stoarsa.
Dayanara sa-ti fie de folos puloverul - nu stiuce sa-ti zic de trici - si noi i-am luat una Karei - si sta degeaba - cand o intreb cu ce sa mergem afara - zice carutu - asa ca ... mai rar luam trici si atunci FORTAT.
Dodo ceva vesti despre burtica nu ne dai?
dastefa faine poze. SUPER!!!
Alex felicitari pentru marele vorbaretz.

Koko si noi te iubim la fel ca in prima zi. Mai odihneste si tu mami - te pupam gras.
danita
- ce-mi faci tu mami - poate te trezesti intr-o zi cu mine lapoarta cum ca am venit sa ma joc cu tine si cu Paul. 

va pup pe toatesi revin cu povesti din ultimele 2 zile.

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Mirona spune:
salutare again:
va spuneam ca am avut o invitatie la o prietena cu piscina in curte.
SUPER - dar apa era putin mai rece decat stia Kara de la MAko - asa ca nu a intrat cu bucurie - si a vrut rapid afara. Plus ca avea si topogan si casuta in curte - asa ca mai mult pe acolo am stat.
Prietena mea are doi baieti - unul Vlad de 10 ani si unul Radu de 4. Kara era innebunita dupa cel mare - pe cel mic nu-l baga deloc in seama - doar cat i-a adus niste jucarele - in rest tot dupa "Bad" era. "Dadu" era prea mic pentru ea, da? 
Si o cara Vlad pe unde voiau muschii ei - si la topogan si apoi el in piscina si ea ii arunca mingea in apa si el i-o aducea si radeau si se distrau impreuna.
Asta micu suferea. Noi doua statea la taclale si asta micu misuna pe langa cei doi care nici nu-l bagau in seama.
Fu o faza tare nasoala - mie mi se rupea sufletul. Ba a si venit la mama-sa si i-a spus ca Vlad nu se joaca cu el.
Le-am atras nitel atentia si l-au luat si pe el in bazin si s-au jucat si cu el - insa asta micu suferea tare - ca el il voia pe frate-su doar pentru el -deci sa nu se mai joace deloc cu Kara - doar cu el.
Mama-sa - psiholog de meserie nu m-a mai lasat sa intervin prea des - sa-i lasam pe ei sa se descurce si asta micu sa aprecieze altadata joaca cu frate-su si mai ales pe el ca frate - ca cica in rest - mult tre sa lase asta mare de la el - si se cearta zilnic.
Mai tarziu am papat fructe, s-au mai jucat ei in curte cu pisica, catelul - apoi asta micu vroia iar in piscina. Ne-am oferit sa mergem noi doua cu el - dar nu - el voia cu Vlad - doar cu el.
Era si nostima faza, dar si mila mi-era de el.
Asa fericit a fost cand am plecat ... cand l-a recapatat pe frate-su doar pentru el ... 

vom mai merge pe la ei - si vom mailucra larelatia amandorura cu Kara.
ieri am fost la Mako. din nou - numai cuvinte de lauda. nefiind w/e a fost super lejer si super fain - ne-a suparat nitel un vant ... dar asta e.
Nu mai avem colac - l-am uitat la Gyula - asa ca i-am luat Karei aripioarele - si m-am felicitat de mii de ori. de ce? Kara a invatat sa inoate -si nu mai tre sa fim noi in jurul ei - o face singurica.
Mama mama ce misto e acum - sa inoti far' de copil la gat. 

La inceput a mai luat si cateva guri de apa - le tot inghitea - dar in timp a invatat sa scuipe afara apa si sa mai stea si cu gurita inchisa.
Pun niste poze si filmulete. Oricum - de la film la film se vede cat de expreta a devenit numai in cateva ore. Se invarte in apa ca un titirez - si atat e de mandra de ceea ce poate ... ca nici nu ne mai baga in seama prin apa.
O sa vedeti.
Ziua de ieri ne-a fost umbrita de o intamplare. Cand sa ne strangem sa plecam acasa - Kara misuna printre paturi si cearceafuri si a calcat pe ceva in iarba. A inceput sa urle de durere si sa planga. Am luat-o rapid in brate si am vazutin talpa un ac de albina. I l-am scos si am mai linistit-o. Am pus rapid apa rece, gheata - nu prea stiam cum sa reactionez.
E prima ei intepatura - deci habar n-aveam daca e sau nu alergica la intepatura albinei (NA CA MI S-A DA SI MIE O LECTIE vis avis de ALERGII).
Cand m-am uitat iar la picior de la intepatura se ducea o dira alba spre marginea talpii - deci se vedea cum se imprastie veninul.
Am albit. Am luat-o in brate si am fugit la salvamar. Am uitat ca nu stiu ungureste - nici engleza ... dar am inceput intr-o engleza cum stiam eu - vorbiti engleza?
el - nu. Engleza NU. Problem?
si ii spun ca avem o problema - ii arat piciorul fetei si ma cheama la trusa lui medicala.
Intre timp ajunge si Dani langa noi si il vede ce face. Asta lua din trusa un plasture. Ma uitam cu ochi rugatori la Dani sa-i zica ceva - ca avem venin acolo - nu avem nevoie de plasture.
Si zice Dani pe roamneste - asta vrea sa-ti puna un plasture - asta e egal cu zero.
Si incepe ungurul pe o romaneasca stalcita - aaaa pai si eu stiu romaneste - nu e nevoie de engleza ...
si uite asa am reusit sa ne intelegem cu el.
I-am spus ca e vb de albina, de venin, a chemat o asistenta si s-au uitat impreuna la piciorul Karei - care urla ca din gura de sarpe.
Mi-au spus ca nu e alergie, ca daca vreau neaparat sa ma duc la spital sa-i dea o injectie cu calciu - dar nu e nevoie - sa-i pun comprese cu apa rece si otet - si ii va trece.
Am plecat home - pe drum s-a dezumflat de tot si am intrat doar la o farmacie si am mai cerut lamuriri.
Fenistil, nurofen si comprese.
daca era vb de alergie - se umfla rapid si la fata si la picior, eventual probleme de respiratie, febra etc. Si drumul spre casa a durat o ora jumate - era prea mult pentru un alergic.
Doamne ajuta ca nu fu asa. Deci nu e alergica fata mea. Doamne ajuta!
fug sa pun poze si filmulete si revin daca mai pot - ca in ultimul timp tre sa-ti faci programare la calcu asta ... asa de ocupat a devenit.
v-am pupat pe toate toate. 
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006