Regasiri (22)
Raspunsuri - Pagina 19
Dbunny spune:
Miro tare inventiva esti,imi place...n-a fost nici un deranj cu versurile, ca alea mi le stiu pe de rost...si inca 3 cd-uri
dar mi-am adus aminte ca am si versurile scrise, vin in cutia cu cd-urile...asa ca daca mai vrei vruna, cere...
angi eu v-am dat deja la disparuti...uita-te in ziar c-am pus rubrica...pai treaba-i asta? da' te iertam rapid daca bagi niste pozoace cu pletoasa
desire cum de nu merge mama cumnatei la ea? saraca maicata...atata-i de cald in Spania de mori, mama mea moare de dorul lui Daniel, dar pana pe la sf lui septembrie nu vine...tocmai din cauza caldurii insuportabile. am ramas cu un fix cu cumnata ta, nu te superi, daca-ti spun, da? mi-o imaginez vorbind cu un pediatru(nu stiu de unde pana unde o gravida vb cu pediatrul inainte de a naste) despre copilul tau, si cat ii dai tu sa suga...si care ii mai si raspunde tampenii putrezite
O sa vezi ca incetul cu incetul recupereaza el lifestyle-ul personal![]()
dayanara n-a venit la masa cumnata, n-am vb despre colegio, poate o vad deseara la petrecerea unei nepotele...daca merg, ca asa ma doare capul...
Dani n-a dormit bine deloc...tot din 2 in 2 ore se trezea, si scrasneste din dinti deci pun pe seama dintilor ce sa fac? de plans nu plange, sa-i dau nurofen?
Ieri eu am facut cumaraturile,am facut placinta, eu am strans casa, am frecat baia, am gatit, i-am dat papa lui Dani, au venit musafirii care n-au plecat pana noaptea dupa 11, am spalat vase...ei, dar obositul e Paco!!! ca el se rezese la 5 fara ceva in fiecare dimineata si lucreaza...6 ore pe zi! eu lucrez 8...plus casa.
prin urmare...caut femeie sa ma ajute la curatenie!! odata pe saptamana. 4 ore...eu nu mai razbesc...chestii tip spalat faianta in bucatarie si baie, spalat geamuri si jaluzele...nu mai intra in programul meu, nici nu vreau!! m-am suparat!
ma duc sa sui 2 poze cu tunsulica!
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
dayanara spune:
diana zi si mie cum se numesc cd.urile, de unde le.ai luat ? sunt cele de la gradinita sau din carrefour?
ivan si dayanara
dayanara spune:
pana sa pui link am si vazut pozele, e frumos rau de tot, mai frumos e tuns ii scoate ochii in evidenta!!
tu insa nu te.ai tuns cred
ivan si dayanara
Dbunny spune:
dayanara, uite www.fnac.es/dsp/?servlet=extended.HomeExtendedServlet&prodID=719410" target="_blank"> Cantajuegos ultimul volum scos pe piata acu 2 luni...eu le-am luat din carrefour si-am prins oferta 3x2.
www.flickr.com/photos/dbunny/2771173960/in/set-72157601922484976/" target="_blank"> Tunsulica
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
dastefa spune:
seara buna
ieri Daria s-a distrat f bine in piscinuta,au venit si prietenele ei gemenele si au facut o balaceala de ne venea sa intram si noi in ea
.Pe urma a venit la rand hamacul de care a fost desrtul de incantata iar azi i-am luat un topogan ca de mult intentionam
De topogan nu a mai apucat sa se bucure ca am gasit-o acasa cu febra.E moale tare,presupun ca are ceva la gatut.Maine mergem la dr sa ne dea verdictul
miro jos palaria in fata ta dar si a micutei tale innotatoare
dastefa mami de DARIA -16 nov 2006
desiree spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dbunny desire cum de nu merge mama cumnatei la ea? saraca maicata... |
citat din mama"daca la tine am fost, tre sa merg si la el"..adica la frate-meu...adica la mine a fost o saptamana cand am nascut si mai mult m-a enervat da asta e alta poveste....
| Citat: |
am ramas cu un fix cu cumnata ta, nu te superi, daca-ti spun, da? mi-o imaginez vorbind cu un pediatru(nu stiu de unde pana unde o gravida vb cu pediatrul inainte de a naste) despre copilul tau, si cat ii dai tu sa suga...si care ii mai si raspunde tampenii putrezite ![]() |
nu ma supar, ca si eu gandesc la fel cum adica ginecologii si pediatrii isi permit sa dea sfaturi mamelor sa nu-si neglijeze viata personala si sa trimita copiii repede de acasa sa le dea tzatza cat mai putin, pan la 6 luni ca apoi nu mai are efect...o politica de dezradacinare a copilului si de incurajare acerba a acestei idei...are cursuri frecvente de mamicitie..si alea le indoctrineaza inainte de a naste..pune botu doar cine nu gandeste strict din punct de vedere a copilului, oare lui i-o fi bine..pe el nu il intreaba nimeni....e doar un robot ce trebuie intarcat, independizat, lasat singur atunci cand li se scoala pediatrilor, scuzati expresia..doar daca esti ca ei ii asculti..duc lupte gre;le cu ea crede-ma..si cred ca am muiat-o un pic da nu prea mult..vreau ca micul alexandru sa aiba parte de mama lui atat cat are nevoie de ea, e ceva rau in asta?
nu-i da nurofen daca nu ai semne de febra sau agitatie acerba..il simti tu...
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
aka spune:
salutare.
ne-am intors si de la mare. n-am mai apucat sa intru sa va spun ca plecam, din cauza de spalat, calcat, bagat iar in rucsaci. am fost bine in general, ne-a placut. doar ca mititica Cristinuta nu prea a facut baie in mare. in seara dinante de plecare am iesit in parculet sa ne intalnim cu prietenii cu care am fost sa mai vorbim una, alta si acolo un copilas bolnav care tusea de nu se mai oprea. am plecat dar se pare ca tot a luat ceva, pe drum a stranutat continuu, iar cand am ajuns a inceput sa-i curga nasul. asa ca doua zile nu am bagat-o decat cu piciorusele in apa, dar n-a facut prea urat din cauza asta. ne-am jucat la nisip, ne-am plimbat mult pe malul marii si nu s-a plictisit. abia in ultima zi a facut baita, asa de incantata ce era, mi-a parut rau ca s-a intamplat sa fie racita. acum tuseste cand doarme de cateva ori. ii dau plantusin si panadol.
maine e prima zi de gradi, am asa o strangere de inima cum nu va imaginati. sper din tot sufletul sa nu planga mult, sa-i placa la copii, sa-i placa educatoarea. va sta pana la 12 in prima perioada pana se mai obisnuieste. parca mie teama sa o las, n-am stat niciodata fara ea mai mult de 3 ore. am inceput sa o pregatesc de vreo luna, in fiecare zi i-am povestit de gradi, ce frumos va fi, ca vor fi multi copii, jucarii, si de fiecare data imi spune ca o sa-i placa, ca o sa stea fara mine. vom vedea maine cum va fi de fapt.
dolores, miro voi cum mai stati cu pregatirea pentru gradinita? v-ati hotarat la care ii duceti?
va pup pe toate. n-am nici un elan in seara asta, cred ca ma paste un pui de depresie.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
dolores spune:
buna seara..
alex si dbunny, multumesc pt ganduri
aka, noi incepem pe 15 sept. voi de ce asa devreme?astept sa-mi zici cum a fost. o lashi tot programul din prima zi?
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil
Dodo-pui spune:
Buna dragi regasite,
poftiti la
si
.
Eu tot cu musafiri,o sa revin cu vesti maine dupa controlul la gineco,dupa ora 18
sper sa-mi reintru in ritm sa fiu aici cu voi.
copii cu mamicile din dotare
.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dbunny spune:
Dodo sa vi cu vesti bune!
Eu pe baricade, mi s-a terminat saptamana de concediu...dar mai am eu vreo 7-8 zile pe care mai vedem cand le iau...intre timp mi se descarga 1988 de emails...
Dani canta intruna aaa -to to to...aaaa ti ti ti...(debajo un boton ton ton, muy muy chiquitin tin tin) atata-i de dulce...s-apoi le combina cu zapatero...ara lara la-pam pam pam...megastar il fac...
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)