Regasiri (22)
Raspunsuri - Pagina 15
danita spune:
n-a adormit ? ca mai vreauuuuuu ......
auziti mai fetelor .....acu ca nu e miro sa va spun o chestie :mi-ar placea sa stau in tm sa ne jucam cu kara si sa o vad pe miro cu toate inventiile ei :))
D
dayanara spune:
miro , ivan cere acasa, dupa ce se joaca ce se joaca in parc fuge la carut si se catara sa intre in el
danita si mie mi.ar placea sa stau pe langa mirona sa invat cum se joaca ea cu copii cum da in mintea lor, recunosc ca stau prost la capitolul asta
diana - cum gasesc momentul voi face poze
mirona, nu m.am ratoi ca bunica repectiva asta e clar sa tip sa sperii copii, dar daca as considera ca e ceva ce.i provoaca alergie nu l.as lasa si nu neaparat pentru ca sunt exagerata, ci pt ca am vazut cum e sa se umfle de la o alergie chiar zilele trecute, apoi am patit 2 faze in parc , una abia ce intorc capul si hop o mamica ii baga lui ivan in gura sticla de suc de portocale a lui fiisa bun, n.am zis nimic, cu toate ca era f f rece si a inceput cu gatul si a doua aceeasi mamica i.a dat fiicei ei un iaurt de capsuni aia nu l.a vrut pe tot si apoi a vrut sa.i dea lui ivan fara sa intrebe fara nimic, drept pentru care m.am abtinut din toate puterile sa nu.i trag una peste mana, i.am zis sa nu.i dea deoarece i.am dat eu acasa si nu i.au cazut bine iaurturile cu capsuni , sau cu biscuiti nu stiu de ce se belesc la mine cand le spun parintilor sa nu.i dea biscuiti pt ca e alergic la ou, si e alergic dovedit in urma analizelor nu ca asa mi s.a parut mie
ivan si dayanara
dayanara spune:
sa vedeti ce nesimtita sunt :))) ieri m.am dus croita in imaginarium sa.i iau lui ivan tricicleta aia evoultiva, m.am invarit eu pe langa ea, ivan s.a urcat 1 minut apoi nici ca s.a mai uitat , asa ca nu prea mi.a venit sa dau 120 de euro, mi.am gasit motive cum ca nu incape bine in masina, mai ales ca si caruciorul tot in masina sta non stop, mi.am luat eu un pulover in schimb :)))
imi pare rau acum o sa ma duc zilele astea sa i.o iau poate ii va fi de folos sa pedaleze ca s.o iau doar sa mearga impins mereu nu vad rostu
poate ma ajuta Dia1609, cum e cu bagatul in masina si daca se lasa manerul in jos sau se scoate si se pune usor
ivan si dayanara
Mirona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danita n-a adormit ? ca mai vreauuuuuu ...... auziti mai fetelor .....acu ca nu e miro sa va spun o chestie :mi-ar placea sa stau in tm sa ne jucam cu kara si sa o vad pe miro cu toate inventiile ei :)) D BeBelusca |
am adormit si eu langa ea - ca valiza in gara.
am dat asa urgentos un scroll peste tot ce s-a scris - tre oricum sa reiau.
va pup petoate - revin io - acum fugim ca avem o invitatie la o prietena cu piscina in curte.

maine poate poate tragem un Mako - asta daca-si ia tati liber.
voiam pe sambata - dar avem un botez.
revin io. pupeeeeezzzzz.

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
dastefa spune:
salutare fete dragi
nu mi-a mers netul mai bine de o saptamana sau mai bine zis imi pica dupa 5 min asa ca nu m-am incumetat sa va scriu doar am mai citit pe apucate,mai recuperez dupa ce va scriu
va mai aduceti aminte ca va promiteam niste povesti despre iesirea din Ceahlau cu cortul?iata-ma gata de povestit
in studentie am mers mult la munte,si nu numai, cu cortul.Am facut parte dintr-un club de turism montan si ecologie-TURISTOR-Iasi.In tara sunt multe astfel de cluburi si ne intalneam la diferite concursuri.Turistorul a organizat aproape in fiecare an astfel de concursuri iar de cativa ani aripa "batrana"a cluburilor cu care am fost mai apropiati ne revedem la trofeul "MICUL CARPATIN "adica o intalnire la care nebunaticii de alta data vin la munte cu masina si cu copii din dotare.Ideea e de a-i molipsi si pe cei mici de microbul mersului pe munte.Deocamdata nu sunt rezultate spectaculoase pt ca cei mai multi copilasi au sub 6 ani dar sunt semne ca in cativa ani cei mai maricei vor fi apti cu adevarat sa mearga in trasee.Deocamdata am facut un traseu usurel in care cel putin pe Daria a dus-o taicasu doar in spate,abia la vale a mai acceptat sa mearga pe jos
Am venit din iesirea asta cu o stare de bine extraordinara.M-am intalnit cu oameni de care nu mai stiam nimic de 10 ani
Vremea a fost grozava iar Daria acum cand vede un calendar pe care il am cu imagini de la munte spune-mute...copii,adica ea a fost la munte cu copii
Dumineca dimineata au primit toti copii,adica va spuneam ca vreo 50,cate o diploma de participare iar apoi pt cei mai maricei au organizat o tiroliana-adica o coarda intre doi brazi,legati in ham li se dadea drumul din primul brad si alunecau pe coarda pana la al doilea.A prins grozav la cei mai mari jocul asta,stateau la coada sa se dea de mai multe ori.
Ce sa va mai zic?Ca seara am stat la foc de tabara cu copii dormind,sau nu ,in brate?ca la premierea pustilor cantam cu totii cantecele cu mac-mac si oac-oac?ca cea mai tanara participanta avea 4-5 luni si a urcat cu ea pana la Dochia?ca noatea inceta unul maraiala si incepea altul?
si acum cateva poze
dastefa mami de DARIA -16 nov 2006
dayanara spune:
dastefa, superbe pozele si tu slaba rau 
cu albumul ceahlau2008 ii faci concurenta lui marani :)
ivan si dayanara
desiree spune:
cumnata mea din spania mai are 2 saptamani pana naste, au descoperit ca e cu picioarele in jos, deci nu e pozitionat cum trebuie si medicii refuza sa faca cezariana, cica SUNT SANSE (
) sa se nasca bine si asa
i-am zis sa impuna ea cezariana caca e vorba de viata copilului sau dar mi-a zis ca acolo (datorita civilizatiei avansate probabil
) mamicile nu au nici un cuvant de spus in acest sens
sunt eu nebuna sau inapoiata?
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Dbunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui desiree cumnata mea din spania mai are 2 saptamani pana naste, au descoperit ca e cu picioarele in jos, deci nu e pozitionat cum trebuie si medicii refuza sa faca cezariana, cica SUNT SANSE ( ) sa se nasca bine si asai-am zis sa impuna ea cezariana caca e vorba de viata copilului sau dar mi-a zis ca acolo (datorita civilizatiei avansate probabil ) mamicile nu au nici un cuvant de spus in acest senssunt eu nebuna sau inapoiata? |
desire mami a inceput nasterea? care-i graba? in momentul nasterii s-o vedea ce se face, ca doar nu-ti inchipui c-o lasa sa se rupa in doua?...eu te credeam mai 'conservatoare'... adica mai'casera' traducere libera..mai naturala...prin urmare aici e de dorit INTOTDEAUNA o nastere naturala. Bineinteles ca in momentul nasterii mama poate cere cezariana, dar daca medicul nu recomanda, dupa ce? dupa cezariana refacerea e mai complicata...
si am auzit si cazuri cand cupilul s-a intors chiar in ziua nasterii..
verisoara lui Paco era programata pt cezariana pe 7 Iulie, pt ca fata nu era intoarsa...cu o zi inainte de cezariana fata s-a intors...si bineinteles ca nu i-au facut cezariana...au lasat-o sa nasca natural. Si totul a iesit perfect.
dastefa pe vremuri umblam si eu pe coclauri cu un frup numit 'veniti cu noi' mi se pare...era fun, umblam pana nu mai puteam...ne cazam la cabane eftine de lemn, si iar umblam si umblam...da' ce fain era...pozele sunt superbe, si Daria la fel

Bambooooooo
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
desiree spune:
dbunny, pe mine m-a frapat cel mai mult conceptia medicilor (prezentata de ea) cum ca ea nu are cuvant de spus, indiferent de riscuri...si in momentul in care i se spune ca sunt sanse sa nasca bine (adica sunt sanse si sa aiba probleme)..automat m-as fi sesizat si as fi cerut ceza..naturala sau nu, eu am facut ceza la cerere fiindca asa am vrut eu, pe vremuri nu eram asa de naturala
..dar oricum la placenta previa, riscurile stiu ca sunt mai mari decat la o nastere cu capul in jos de aia i-am recomandat sa mai consulte cativa...si la ceza 100% sigur pt copil..sper sa fie bine pana la urma..cica nu e intors, e foarte mare..3500 gr la 8 luni si ceva si nu mai are loc..speram cu totii sa se intoarca singurel, o masoara si o monitorizeaza saptamanal dar mie tot mi-ar fi frica daca mi s-ar spune ca SUNT SANSE BUNE sa fie bine..intelegi ideea?
desiree spune:
intrucat de cateva zile octavian ma innebuneste cu bunicile ca vrea sa le vada si tot imi cere sa le sun si sa vorbeasca cu ele la telefon..azi am jucat un joc....am luat un spiderman si i-am zis ca e tataie..o papusica era mamaie...am pus catei,rate, soricei, ursuleti, pisici, cal si toate animalele din raft in jurul lor si ne-am prefacut ca suntem la mamaie la curte si hranim si ne jucam cu animalutele si cu tataie si imitam activitatile pe care le faceam noi acolo cu bunicile..vai asa a fost de incantat si surescitat incat nu a dormit pana la ora 5 dupa-amiaza deloc, era preocupat sa-l plimbe pe tataie prin casa cu carutul de papusi, sa-i dea tzatza, sa dea de mancare la catel, sa plimbe soarecele cu masina..imaginatia lui a lucrat singurica la un moment dat incat nu a mai fost nevoie de povestile mele...si le crea singur pe ale lui....
apoi am luat o papusa pe post de bebe si i-am aratat povestea nasterii lui, cum bebe a stat in burtica, cum a iesit de acolo, cum i-am dat san, cum facea el nani in patutz, cum oracaia..s-a distrat copios la faza cu oracaitul...
se pare ca e atat de usor sa-i facem fericiti..trebuie numai sa vrem..nu avem cu adevarat nevoie de carti, baby einsteinuri si materiale didactice...![]()