LMA! Inimioare de iulie - august 2005 ! (20)
Raspunsuri - Pagina 19
andre_ea spune:
Salutare!
Am trecut rapid sa va spun ca de data aceasta voi fi mamica de fetita. 
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
21+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
nicoll_mada spune:

Andre_ea felicitari!!!Sa creasca mare si sanatoasa,sa stae cuminte in burtica pana la termen si sa va bucurati unii de altii!!!Uite ca Doamne Doamne te-a ascultat si ti-a indeplinit dorinta!Va pupam pe toti!

nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
un pic pe aici
... in caz de nu v-ati saturat deja de mine
...
Marami, bine ai revenit din vacanta
si... spor la "redecoratul" casei
. Asteptam pozutele!!!
Nicoll, bafta si spor la tot ce aveti de facut (analize pentru gradi, curatenie, cumparaturi, etc.) si... distractie placuta duminica, la ruptul turtei
.
Monica-Elena, vacanta placuta
saptamana viitoare!
Andre_ea,
felicitari
pentru fetita din burtica!!! Ti s-a indeplinit dorinta
!!!
la toate fetele... pe mai tarziu... pa...
...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Irda spune:
Salutare fetele!
Felicitari, Andreea pentru fetitza....tot ti-o doreai asa de tare......v-ati gandit la nume?
Crina, vad ca esti pe pozitii aici cu poznele Robertzelului.....pupicei!
Nicoll ai niste minunatii de fetitze....si Stefi e maricicaaaa.....of ce-a trecut vremea...parca mai ieri ne anuntai ca o sa mai vina o fetitza!
Monica.....concediu placut!
Noi plecam maine cu avionul in Italia la mama mea....o sa fiu singura cu fetele si sper sa ma descurc....o sa fie foaaarte interesant!
Pupicei tuturor!
emaaimee spune:
Andreea, felicitati
am inceput si noi gradi part time-program Montessori(http://en.wikipedia.org/wiki/Montessori) de o sapt. ii place la nebunie Oanei. in fiecare zi intreaba cand mergem la gradi sa ma joc
e singura straina, restul sunt irlandezi. engleza e aprox ca a celorlalti copii. ne-au felicitat educatoarele pt ca nu trebuie sa ii dea atentie speciala.
nu am timp ca d obicei, ma culc. lucram un pic cica de acasa, dar m-a luat somnul.
va pup
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
marami spune:
Andreea, felicitari
si sarcina usoara!
Nicoll mama, ce faci, ati petrecut toata noaptea, mai dormi?
Cryna???? Defineste .... pe mai tarziu![]()
Emma, esti o fericita... si Oanei ia placut la gradinita in primele doua saptamani dupa care a inceput taraboiul... acu iar asteapta sa inceapa gradinita si eu sper sa nu mai fie la fel de plangaciosi piticii... adevarata sursa de inspiratie![]()
Irda, cum e, cum te descurci? Sper ca mai bine decat am facut-o eu, mi-am promis sa nu mai merg doar cu fetele, musai va trebui sa avem un barbat cu noi,
sau sa ne cazam pe plaja.... am stat undeva pe la Acapulco si faecam plaja in capatul celalalt al statiunii.
Iar nu mai stiu sa pun poze.
Pana una alta hai sa va povestesc de ce a fost in stare fiemea a `mica sa faca cat am stat acolo. Deja ajunsesm la disperare.... In prima seara ies la o tigara pe terasa (terasa comuna) si o vad pe Oana ca se lasa in vine si zice ca vrea sa faca kk... o iau pe sus o duc la baie, ma intorc sa-mi termin tigara si cat pe ce sa calc in "dansa"... am crezut ca-mi crapa obrazul.... dimineata se opreste in fata baii si "Fac pishu`" si face...pe hol binenteles.... la autoservire, mami fac kk.... secunda urmatoare Diana... mama a facut pe ea.... eu nu si nu ca doar de abia ce a zis...no, a avut dreptate si uite asa m-a tinut pana la plecare, cand imi era lumea mai draga facea ceva, incepusem sa-mi fac griji... degeaba, acasa a revenit la sentimente mai bune![]()

Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)
pozne-npoze
andre_ea spune:
Multumesc fetelor pentru felicitari!
Sunt foarte fericita!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
22+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
Tethys spune:
un pic pe aici
...
Noi, incercam sa ne pregatim de gradinita... dar, nu prea reusim
... Adicatelea, azi, imi propusesem sa dau o fuga pe la gradinita... sa intreb educatoarele de rechizite (am eu ceva idee despre... dar, mai bine imi zic ele ce si cum
), una-alta... dar, nu reusii
... Voi vedea maine...
Hmmmhhh... ex-ul inca nu si-a facut aparitia... zisese ceva de luni-marti al saptamanii trecute... dar, n-a mai dat nici un semn de viata
... Fiica-sa, mi-a zis pe messenger ca, totusi, vor veni dar, nu stie cand
... Sper ca n-o sa-si faca aparitia cand incepe baiatul gradinita
... hmmhhh, hmmhhh...
Irda, acum esti deja in Italia
. Speram ca totu-i bine
. Bafta
si vacanta placuta!
Emaaimee, spor la lucru... atat tie, cat si lui Oani
! Ca, si ea-i "la munca" acum, nu?!?
.
Woow Marami, prin ce-ai trecut
... Bine ca si-a reintrat Oana in normal acum
. Succes la gradinita
.
Nicoll, asteptam vesti... despre cum ati petrecut ieri
!
la toate fetele!
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Tethys spune:
Iar, daca mai doriti si de-ale lui Robert
... o sa va pun acum, cate ceva
...
* Cum ne pune Robert la punct
...
1. Deci, saptamana trecuta, se ciondaneau bunicii intre ei... isi vorbeau cam uratel un pic
... Siii... cand vede Robert, ca bunica se amaraste, incepe sa-l certe pe bunica-su, la modul cel mai serios, zicandu-i: "Ia mai taci din gu'a (gura adica) , bubule! Iar ai inceput cu p'ostii (prostii adica) din astea, de-ale tale?!? Ii 'usine (rusine adica) sa vo'besti u'at (urat adica) !"
. Si, vazand, ca bunicul nu-l baga in seama, se ratoieste si mai tare la el, zicandu-i: " Tu n-auzi?!? Esti su'd (surd adica)?!? Ce nu-nte'egi (nu intelegi adica)?!? Taci din gu'a! N-o mai necaji pe bunica! Eeeee...".
.
2. Vineri, bunica-su, nu se prea grabea sa-l scoata afara
, la plimbarea de dupa-amiaza... siii... face Robert, dintr-odata, suparat: "Daca nu ma duci afa'a (afara adica) , nu mai esti bubul meu!!! O sa-mi caut eu, a'tu' (altul adica) !".
.
** Cum se da Robert de gol
...
Sambata, pe la pranz, eu eram in camera la bunica-sa, iar Robert... prin casa
... Aud eu, ceva zgomote... si-l strig pe copilut: "Robert! Ce faci? Unde esti?"... Siii... apare el, zicandu-mi smecher: "Nu fac nimic! Nici n-am luat scaunul!!!"
. Si-mi dau repede seama, dupa replica cu scaunul
, ca pune ceva la cale... Si ma duc sa vad ce face... Copilutul meu, isi trasese scaunul la usa de la intrare... si, urcat pe scaun, incerca s-o deschida
!!! Era inchisa cu yala de sus... dar, ma asteptam de la el sa faca si chestia asta
... numai ca s-o zbugheasca afara...
.
*** Cum ne face Robert de "mancare"
...
Ieri, pentru pranz, aveam punga cu faina de porumb pe masa din bucatarie... ca sa fac mamaliguta, bineinteles... Siii... ma apuca "treburile" de dus la baie
... Cand ma intorc in bucatarie, observ punga de faina, mai mult goala decat plina
... iar, langa masa unde este cafetiera, ceva faina pe jos... Robert, face smecher catre mine: "Am facut mancare..."
. Cand ma uit la cafetiera... "cosuletul" unde se pune cafeaua, era plin varf, cu faina
!!! Mde... ne facea Robert si mamaliguta si cafea...
.
la toate fetele! Pe mai tarziu... sau altadata
...
.