LMA! Inimioare de iulie - august 2005 ! (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Emaaimee, bine ati revenit din vacanta ! Asteptam pozutele ...

Nicoll, nu stiu daca s-a mirat sau nu ... El a zis ca, nu prea a inteles, mai nimic, din "bolboroseala" lui Robert ... si ca, a auzit, doar, cand i-a cantat Robert poezia "catelusului cu par cret" ... De-o fi asa sau nu... nu ma mai intereseaza ...
Mititica Codruta ... Bine, ca a reusit sa vorbeasca cu tatal ei . Ce pacat ca, tot copii, sufera de pe urma actiunilor adultilor ... Speram, ca de acum, lucrurile vor sta mai bine pentru Codruta .
-am si pe Stefi pentru noua maseluta!

la toate fetele... pe mai tarziu...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

LA MULTI ANI,SA CRESTI MARE,SANATOASA SI SA-TI BUCURI PARINTII PENTRU DARIA-ALEXANDRA a lui Oriadam!!!

Feteleee unde sunteti?Stiu ca mai e putin si vine week-endul,dar hai mai spuneti 2 vorbe.Eu la munci trag de mine sa imi fac treaba,sunt cam obosita...
Cryna asa e fata e mai linistita,pregatesc terenul pt a ii spune ca e plecat din tara.Tie iti multumim toate 3 cat esti de draguta si atenta cu toata lumea!
va pup si daca nu reusesc sa mai intru va doresc week-end placut!!!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

"LA MULTI ANI!"

- pentru ieri:

DARIA-ALEXANDRA (28.08) - Oriadam .

- pentru maine:

MARA-KARINA (30.08) - claujro .

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Hmmmhhh ... se pare ca, de acum, terminaram de sarbatorit inimioarele ! Cine-i la rand oare? Cumva noi ? Hmmmhhh...

la toate fetele... pe mai tarziu...

Mergi la inceput

Tot eu... revin ... uitasei sa va zic si voua ceva... Adica... nu am reusit sa-mi definitivez hotararea judecatoreasca ... din cauza concediilor de vara... Adicatelea, joi am fost degeaba la tribunal, pentru ca, posta italiana nu a trimis inca, inapoi, confirmarea de primire a comunicarii de catre "ex"... Cica, fara aia, nu se poate face nimic ... sa ma intorc dupa 10 septembrie... poate vine chestia aia pana atunci... La italieni, luna august e o luna "moarta"... e perioada concediilor... offf, offf, offf... Tre'sa nu ma dau de gol in fata "ex-ului" cand vine... ca sa nu iste alte discutii ... Asa ca, trebuie sa-mi tin gura ... Hmmmhhh, hmmmhhh... sper ca nu l-o roade vreo curiozitate , ceva...

Mergi la inceput

Maaaiii... iar flutura vantul pe la noi?!? Nici un semnulet de viata... de la niciuna ... Hmmmhhh, hmmmhhh... . Ntzzz, ntzzz, ntzzz ... Se vede ca-i weekend ...

Hai sa va pun... tot eu ... din nou eu ... o noua perluta de-a lui Robert... de azi...

Deci, are bunica-su un calculator micut... pentru socotit... si nu prea il lasa pe mana lui Robert, ca i-l strica ... Si... pe la pranz... i-l sterpeleste Robert din sertar ... iar, cand vede ca se uita bubu la el, cam insistent, sa vada ce face (Robert se culcase cu burta pe calculator, sa-l ascunda cica )... exclama Robert, afisandu-si moaca lui de strengar dulce: "Bubu! Tu acum, ai mainile 'cupate (ocupate adica) cu fufu'eti (pufuleti adica - manca bunica-su niste pufuleti...)! 'chiu eu acum (scriu adica)! 'chiu eu!" . Si asa, a scapat smecherul de cearta .

O duminica placuta la toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Hai salut!
Ma bucur ca m-am intors si m-as fi bucurat si mai mult daca mai dadeati si voi un semn de viata in aceasta vara tarzie.... sau o fi doar un inceput de toamna? Am venit de la mare si pentru ca dupa briza marii casa mea mirosea a gunoi m-am apucat sa fac pe zugravu` inceptor ce-i drept... facui pana acu un sfert de perete, cand o sa-mi mai trag sufletul o sa pun si poze.

Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Helloooo... so terminat vara, s-or terminat si chefurile, voi unde ati disparut? Mno, foarte bine

Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Helloooo!Suntem pe aici,dar avem tare multa treaba zilele astea.Plus ca duminica rupem turta la pitica!Am alergat dupa cumparaturi,de maine trecem sa mai aranjam prin casa si ce o mai apare pe ultima suta de metri.
Plus ca maine mergem si la analizele pt gradi.Va pup si fug la treaba,maine trag chiulul la serv si trebuie sa le las in ordine...

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ehe noi de abia peste o saptamana plecam in concediu

Mergi la inceput