LMA! Inimioare de iulie - august 2005 ! (20)
Raspunsuri - Pagina 17
nicoll_mada spune:
'Neata la toata lumea!Haideti la cafea,e fierbinte si tare!!!![]()
Mai dragelor dar se cam termina perioada de concediu,la noi nu apar din fetele aflate in plimbari?Sau din cele care nu au mai intrat de mult sa ne spuna ce mai fac.Cum se descurca mami de BB2?Dar gravidutele ce mai fac?
Cryna ![]()
![]()
super tare Robertelul tau!Deci de mic atrage atentia asupra "pericolului" pt "mand'utza"...
pe mami si pe smecheras!
Ieri a fost mama la vaccin cu Stefi.E bine,are 12.5kg,nu a plans rau dar azi noapte mi-a facut febra.Si dimineata era in picioare la 6.
.Iar Codrutei mi-a dat sa-i fac o cura de 30 zile cu Imuno Royal si una de 30 zile cu Septilin.
In rest nu prea am chef de nimic.Ieri dupa serv am avut "deosebita placere" de a ma "juca" cu 50kg de rosii sa le fac suc,iar azi cu siguranta ca voi repeta figura.
Acum fug la treaba si intru mai tarziu sa vedem cine a venit la cafea!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Albinutzza spune:
TEO (Acusor) sa fii sanatos, sa cresti mare si frumos,norok cu caru' iti doresc si sa ai parte numai de impliniri in viata 
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Tethys spune:
"LA MULTI ANI!"
MATEI - ankak ;
TEO - acusor ;
ANDREI AYAN - giayan .
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Tethys spune:
Ica 1975, multumim frumos pentru urari
. Si eu imi doresc sa fiu tare
... atunci cand va fi nevoie... sper sa reusesc...
Nicoll, multumim frumos pentru
! Tare buuuna
. Yami-yam.
-am gagicile ca sa se faca bine... iar tie, iti uram spor la "distractie"
...
Maaiii... se termina sarbatoritii
... inca doi si gata... avem flacai si domnisoare mari
!
la toate fetele... pe mai tarziu...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
acusor spune:
Albinutzza, Cryna, Nicoll, va multumim frumos de urari! 
Teo si-a cantat pe strada La Multi Ani, cand mergeam spre cresa. Mai intai ne-am dus la "cotefarie" sa luam un tort sa tratam copiii la cresa. Cand am ajuns acolo a inceput sa planga. Copiii erau la joaca afara si el vroia inauntru. L-am dus pana la urma si l-am lasat cu doamna care l-a potolit. S-au dus la bucatarie sa bage tortul la frigider. Astazi ne serbam in familie. I-a comandat bunica un tortulet mic. Vineri facem petrecerea cu copii.
Tethys spune:
Mai fetelor dar, iar ati cam disparut
...
Hai, sa readuc
subiectul pe prima pagina... punandu-va o noua "perluta" de-a lui Robert
...
Deci... noi, cateodata, cand mai intalneste vreo fetita pe afara (face cunostinta cu ea, se joaca impreuna)... il mai intrebam pe Robert (in gluma), daca "si-a facut gagica... daca are vreo fetita?"
... Cum el, nu ne-a dat nici un fel de raspuns pana acum, am ramas cu impresia ca, poate nu intelege ce-l intrebam
...
Hmmmhhh... sa vedeti, ca totusi a bagat el la cap ceva
...
Adica, aseara, suna taica-su sa vorbeasca cu el... ca-i e dor de baiat, bla-bla-bla... I-l dau pe Robert la telefon, care incepe conversatia asa: " Alooooo... tata... alooooo... Tu ai gagica?!? Ai fetita?!? Alooooo..."
.
Ete na! Numai noi sa-l "iscodim" pe Robert, daca are sau nu gagica?!? Eeeee... El pe altii de ce sa nu-i intrebe?!?
.
emaaimee spune:
la multi ani retroactiv tuturor.
noi azi noapte am venit din concediu. f.frumos pt ca am fost cu Oani peste tot. am fost nedespartiti. Oani a fost cea mai fericita pt ca am fost aproape in fiecare dupa amiaza la plaja. cand o sa am timp va pun poze.
mai am de pus cateva haine la loc.
de maine iar la munca. si sunt trista ca ma invatasem cu Oani tot timpul.
va pup
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
nicoll_mada spune:
Salutare!!!Gata am venit la raport!Totul bine si frumos in ceea ce ne priveste.Ieri a vorbit Codruta pt prima data cu tatal ei dupa mai bine de cateva luni.Asa cum scriam si la un subiect de la "clubul mamicilor si taticilor singuri" fata imi cerea de cateva zile bune sa-l sun sa vb cu el.Cum plecase din tara nu aveam cum sa o fac.Dar aseara a binevoit sa intre la net si sa vb cu fata.A fost super fericita,ii cerea sa vina acasa sau sa meaga si ea cu mami la el...
E micuta,dar il stie si-i lipseste...Inca nu i-am spus ca noi ne-am despartit,nu cred ca inca poate intelege nici macar ca mami si tati nu se mai inteleg si au hotarat sa nu mai stea impreuna.Asa ca i-am spus ca a plecat sa stea cu bunicul care e f bolnav.Dar cum dl a plecat din tara si nu mai puteam sa-l sun cand vroia Codri sa vb cu el,a trebuit sa inventez ba ca nu are frecventa,ba ca nu are baterie.Saracuta imi zicea ca atunci cand nu va mai ploua la tati(scuza ca nu are frecv) sa mergem noi la el...
Mi-am schimbat optica si-i voi spune ca a plecat in strainatate asa cum e plecata si sora mea si alte rude.Ce va decurge de aici vom vedea si vom incerca sa-i explica pe masura puterii ei de intelegere.Acum conteaza multumirea ei ca au vb.Eu nu ma voi opune unei rel a lui cu fetele,stiu ca le iubeste dar ca este incapabil sa faca prea multe pt ele.
Si Stefi are a doua masea.Cea care a chinuit-o chiar inainte de a iesi prima.Cam atat despre noi.
Cryna 

super tare Robert!!!Ce s-o fi mirat dl la aceasta intrebare....Ha,ha,ha!!!Va pupam dulce!!!
Ema ne bucuram ca v-a priit concediul,ca v-a fost bine.Asteptam poze si pupam fetele!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Albinutzza spune:
Emma, bine ati revenit! Cred ca deja esti la job
Imi pare rau ca n-am apukat sa ne vedem, eu nici nr de tel n-am mai apukat sa-l notez. Am primit mes in ziua in care am plekat,a sa ca l-am vazut cand m-am intors
Abia astept sa va vad in poze
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)