LMA! Inimioare de iulie - august 2005 ! (20)
Raspunsuri - Pagina 20
lulu75 spune:
Felicitari Andreea!
Luminita si
Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
valcampan spune:
Felicitari Andreea !
Mamici am reusit sa actualizez albumele asa ca la adresa trecuta la semnatura puteti vedea inca 2 albume: David la 2 ani' si 'august2008'.
Ne pregatim sufleteste pentru o nuioa etapa din viata noastra , o etapa numita gradinita, revin cu impresii luni seara.
aaaaaaaffgghuikkkkk9ooitgfr45yjkl;pppppdavid
Rindul de sus e scris de David.
Laura25 spune:
Mult succes tuturor inimioarelor care maine incep gradinitza! Adaptare rapida, sanatate multa si DISTRACTIEE!!! (ca doar gradinita inseamna in primul rand multa joaca). Mamicilor, putere si incredere ca o sa fie bine! (cred ca noua ne e mai greu decat le e lor) 
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
hristina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura25 Mult succes tuturor inimioarelor care maine incep gradinitza! Adaptare rapida, sanatate multa si DISTRACTIEE!!! (ca doar gradinita inseamna in primul rand multa joaca). Mamicilor, putere si incredere ca o sa fie bine! (cred ca noua ne e mai greu decat le e lor) ![]() Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene, Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Am niste emotii,cuscra...insa,le simt si la voi,asa-i?
Pupici si bafta! Avem copii mari!
Tethys spune:
... un piculet pe aici
... ca sa va urez si eu
UN INCEPUT DE GRADINITA SUPER BUN SI SUPER FRUMOS!!! SUCCES TUTURORA
, atat pentru puiuti, cat si pentru mamici
!!!
La noi... nu stiu cum o sa fie acest inceput de gradinita... ca, avem deja o saptamana de lupta cu raceala... nu-i ceva grav... dar, hmmmhhh, hmmmhhh... vom vedea maine ce si cum
... Speram sa incepem si noi cu bine acest nou capitolas din viata de barbatel
!
Valy, vazui pozutele noi, cu David al tau
! Frumoase tare
! Multumim frumos pentru delectare
! I-a placut balaceala de la mare, nu-i asa
?!?
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
marami spune:
Raspund si eu prezent.... al doilea an de gradinita pare promitator, de doua saptamani doar asta aud "Azi mergem la g`adinita?" Acu m-am intors din piata, am fost sa cumparam flori, sa pastram traditia
si tot bombanea la urechea mea.... " Din sufletul meu se umfla picioarele"
cred ca il compatimea pe tac`su ... i s-au umflat gingiile, buzele si acu gatu`.... sper sa nu fie ceva molipsitor. Am terminat de vopsit peretii si pana acu sunt intacti, cu exceptia catorva liniute(retusate si alea), a crezut ca in urma mea trebuie sa vina si ea cu acuarelele
in schimb acu e plastelina peste tot intinsa pe parchet...la facut antiderapant cred, inca n-am reusit sa aflu.
Va urez si eu un inceput de gradinita usor si fara multe smiorcaieli
Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)
pozne-npoze
Albinutzza spune:
Succes in noua faza a piticilor nostrii care au crescut si maine-poimaine, ii vedem la scoala
si multa putere si incredere parintilor ca va fi bine 
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
hristina spune:
Am asa niste emotii in interior; sotul la pranz ma intreba daca merg eu maine cu ea la gradi, ca pe el nu-l tine ![]()
Avem copii mari care au ajuns la o noua etapa din viata; o vor depasi cu succes si vom ajunge la alta si la alta...
mereu mandre de reusitele lor si contributia noastra.
Pupici tuturor gradinarilor mai mici sau mai mari. Sa speram ca adaptarea va fi usoara atat pentru noi, cat mai ales pentru ei!
nicoll_mada spune:
Salutare!!!Sper ca nu ne-ati dat disparute,dar nu a mers netul...halal servicii...
Ne alaturam si noi urarile noastre de succes si adaptare usoara pt puiutii nostri care de azi au inceput o noua etapa!!!
In ceea ce ne priveste,dimineata a fost relativ bine.Adica Coco nu a plans,cred de fapt ca era obosita,in masina deja punea capul pe mine sa doarma.Abia astept sa ajung acasa sa vad ce impresii are ea si cum priveste ziua de maine...Au fost destui copilasi care plangeau,se uita cam mirata la ei si nu prea intelegea de ce plang,doar mami asteapta la poarta...
Sunt curioasa sa vad cum a fost cu mancatul,schimbatul pt nani si chiar cu nani si desigur cum a fost cu mersul la toaleta.Doamna educatoare spunea sa stam linistiti ca se ocupa si ii ajuta...sa vad ce-mi zice zana mea...![]()
Am achitat deja taxa pt luna sept,la noi este in val de 7ron/zi,zic eu ca foarte acceptabil.Gradi arata bine,cu multe jucarii la care fie-mea s-a dus de cum a intrat in clasa.
In ceea ce priveste distractia noastra de saptamana trecuta a fost super,pitica Stefi a ales de pe tava in ordine icoana,cheile de la masina si fardurile.Primele 2 alegeri au fost identice ca si la Codruta.
Sper sa am timp sa pun si ceva poze atat de la turta cat si de la prima zi de gradi.
Marami spor la treaba in continuare,ai ajutoare de nadejde!![]()
Vali vazut pozele,e dulce foc David!
Cryna sanatate si sa treaca repede!Pupam baiatul care stie sa-si spuna punctul lui de vedere indiferent de situatie.Si Coco face cam la fel cand "presteaza" o traznaie : "mami,nu m-am murdarit pe maini"Si era plina de carioca
.
Irda va pupam pe toti!Asa e,nici nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul.
Fetele revin maine cu impresii din prima zi de gradi,va pup pe toate!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
Intru un pic pe fuga
... revin mai tarziu, sau maine
... acum doar va pun ceva de-ale lui Robert si gradinita
... scuze...
1. Ieri seara, ii faceam lui Robert, ultimele "instructiuni" pentru gradinita... ii mai repetam una-alta... Siii... vine vorba si de cerutul la baie, pentru facut pipisor... Ii repet, din nou, ca trebuie sa-i zica doamnei educatoare... bla-bla-bla... ca sa nu faca pe el, ca nu-i frumos sa stea pisat
... siii... face Robert la mine: "Da' t'ebuie sa iau si olita!!!"
. Si... a trebuit sa-i explic, ca nu-i nevoie sa caram olita la gradinita pentru ca, acolo, sunt toalete micute, pentru copilasi ca el
...
2. La gradinita, am iesit un pic pe coluar, sa vad unde-i dulapiorul pentru schimburi... Pe Robert l-am lasat in clasa... era concentrat la joaca cu ceilalti copii... Cand m-am intors, dupa vreo cateva minutele, el deja actionase
... Adicatelea, nu l-am mai gasit in clasa... ci, deja se apucase sa colinde gradinita (cica, nu ma mai gasea
)... si s-o demonteze
!!! Incerca sa intre la oficiu... noroc ca l-am vazut! Dar... avea si un robinet in mana... de la baie
... Am reusit sa-l insurubez la loc... Bine ca n-a observat aproape
nimeni
! Adica, mai era la baie un tatic cu fetita... s-a oferit sa ne ajute el... dar, reusii si singura
... Hmmmhhh, hmmmhhh...
3. Azi dupa-amiaza, discutam cu Robert despre faptul ca, maine nu o sa mai raman si eu cu el la gradinita
... ca o sa stea cu doamna educatoare si cu copii... sa se joace... bla-bla-bla... si ca eu o sa vin sa-l iau la pranz... Siii... vine replica lui Robert: "Ce ma fac eu fa'a (fara adica) tine?!?"
. Si a trebuit sa-i explic, din nou, ca gradinita nu-i pentru parinti
, ci doar pentru copii... bla-bla-bla...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!