rai/iad....sau nimica....sau???
Raspunsuri - Pagina 6
blackpanterro spune:
Asa mi-a spus si mie vecinul meu(evanghelist american), ca degeaba sunt eu om bun, ca ajut pe cine pot, cum pot, sunt om corect,duc o viata linistita si nu ma iau de nimeni, ca tot ajung in iad cu unul care a omorat 10 oameni tocmai pt ca nu cred ca exista D-zeu.Dar, dar, dar, daca ucigasul se caieste inainte de moarte merge in rai!De unde naiba vine logica asta?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
BeLucci spune:
hallo, scuze deianira am fost sa culc copii si am adormit si eu si acuma cand am venit sa sting comp-ul am zis sa mai intru odata sa vad cine c a mai scris!!nu ma scotpe bune:)!asa, se pare ca nu ne mai intelegem:D:) mie mi se pare ca explic ceva si vad ca voi intelegeti altceva si invers!anyway! dar nimeni nu a spus ca trebuie sa faci fapte bune de frica iadului eu cel putin nu am spus-o cu cuvintele astea! probabil ai interpretat tu asa! ar fi si culmea sa-mi iubesc sotul sa fiu o mama buna sa fiu buna cu cei dinjur sa iert sa nu am vicii etc doar d frica iadului! de obicei daca il ai pe D-zeu in viata ta faci fapte bune si vrei sa te schimbi d ex: ai un viciu fumatul alcoolul, esti criminal, pedofil etc! eu zic ca daca iti schimbi viata nu mai poti sa repeti ce ai facut in trecut! ca sa fi iertat de Dumnezeu trebuie sa duci o viata schimbata! Si daca nu ati vazut nici tu si nici nelia eu am spus" nu ma refer aici la nimeni de pe forum pt ca nu va cunosc si nici nu ar fi treaba mea greselile voastre " dar asta nu ati vazut!:)
neeeeeelia scumpa de tine si tu ma starnesti!recunosc ca nu am reusit sa citesc la rand ce ai zis(ma pregateam sa plec la nani) dar "m-ai starnit"si stau sa-ti scriu!:)):) asa ce vreau sa spun!!!cineva(nu am timp sa caut cine a spus)a spus ca Dumnezeu e bun si iertator si nu a creat iadul pt oameni(corect!dar)ci ca exte exclusiv pt satan si ingerii lui nu si pt oameni care il renega pe D-zeu, si fac fapte urate si nu se poaciesc de faptele lor rele si cred ca e bine si fac in continuare(criminali si toata trupa de raufacatori, iara nu am timp sa-i insirui ca n-am timp dar e clar pt toti banuiesc)! si atunci am spus de UNII arabi care traiesc dupa ideea ucide cati mai multi ca sa ai viata buna dupa(1. culmea cred in viata de dupa 2. probabil e o informatie gresita de-a mea desii nu cred 100%)
si tu (mi se pare ca tu m-ai intrebat daca faci fapte bune mergi in rai...oricum cineva a intrebat iarasi nu am timp sa caut) am vrut sa spunca, tu daca mergi sa dai d mancare (d ex) cuiva eu, vazand doar fapta asta a ta ( eu nu te cunosc pe tine!:) as spune wow ai facut ceva superbun! dar nu e la latitudinea mea sa spun tu meri in rai, tu mergi in iad! Dumnezeu ne cunoaste pe fiecare si El decide dupa intreaga nostra fiinta cine merge in rai/iad!
denizel daca maine ar veni la tine cineva mort din familia ta sau un prieten mort sa-ti spuna ca este rai/iad, l-ai crede??
daca eu am murit si am inviat m-ai crede daca ti-as spune ca este o continuare dincolo??sau ai zice asta e nebuna si ...da-ti-o afara d p DC:) era o idee, nu sunt decat....vie! sccuzati lipsa de virgula, lipsa de litere.noapte buuuuuuuuuuna...sau o zi buna celor cu zi!
BeLucci spune:
panterro tocmai asta e ca noi nu stim cand ne vine sfarsitul nu stim cand e capatul vietii noastre! asa este daca criminalul se pocaieste sincer in fata lui Dumnezeu si peste 10 min moare merge in rai!! asa a fost si cu talharul de pe cruce sa pocait pe cruce si nu la negat pe Dumnezeu, si la fel nu stia de D-umnezeu(decat din auzite) ! si a ajuns sa fie chiar in acea zi cu El in rai! pentru ca sa cait de faptele lui! celalat talhar de pe cruce(ca au fost 2) si-a batut joc de El in fata! deci era Isus martor in fata lui, talharul la fel ca alti oameni auzise de minunile care le facea, si tot il renegas pe Isus! si atunci mai vine un denizel si mai vin altii si altii si cer dovezi ca Isus a existat! oamenii nu sau schimbat sunt la fel! am evoluat doar di anumite puncte de vedere dar la gandire tot indaratnici si vrem dovezi si vrem aia si mare cu sare! Credca Isus a platit un pret destul de mare pt omenire! la platit pt mine care cred in El si la platit pt tine ca sa avem viata vesnica! Moarte Lui Isus pe cruce a fost pretul care la platit ca sa ne scoata din mana lui satan! satan nu a platit nici un pret pt nimeni si de asta oamenii tot nu cred in Isus/Dumnezeu(care sunt una)! daca tot mai intreaba cineva si mai arunca cu ceva de genul" nu cred pt ca nu a venit nimeni de-acolo sa ne spuna"!!!!este o aberatie! Dumnezeu si-a dat SINGURUL FIU pentru noi! pretul rascumpararii noastre la platit chiar Fiul LUi Dumnezeu! cati dintre noi ar lasa sa-i moara unicul copil ca sa traiasca alte sute de oameni??? cu greu spu dar nu cred ca as fi facut-o! ma bucur ca nu am fost pusa in situatie!sper sa nu fim pusi nicicare in situatie!va puuuup si mai vb maine! am stat o ora fata de ce mi-am propus dar ma bucur sa impartasesc pareri cu voi!
BeLucci spune:
http://www.youtube.com/watch?v=fzrzqP0uZrk, ceva de genul a facut Dumnezeu, si-a dat Fiul ca sa moara pt noi! dar fiecare vom afla intr-o zi adevarul, eu aici nu-mi spun decat parerea si nu vreau sa pocaiesc pe nimeni!
hannen spune:
quote:
citat din mesajul lui ladyJ
Poate ca DD e mult prea inteligent decat credem noi sau diavolul.Adica nu poate,cu siguranta!
Acum,stau si ma intreb, o entitate atat de inteligenta,se poate lasa pacalita si santajata de una din creatiile sale,anume lucifer?
Nu e ideea asta o ofensa adusa Divinitatii?
Nimeni nu s-a intors de dincolo sa ne confirme sau infirme nimic.
V-ati gandit ca ´´acolo jos´´ unde l-a trimis DD pe lucifer este pamantul?Si el e printre noi si ne chinuie prin diferite calamitati?(si noi,deci ne chinuim)
Nu de aceia i-a spus DD oare ´´iti dau ragaz pana la judecata de apoi´´ adica pana va exista omenirea asa cum e ea acum?
Sa nu uitam ca DD are simtul umorului:-) Si sta si priveste cum incearca satan sa-i distruga intreaga opera,subestimand puterea si inteligenta divinitatii....
Daca toti pacatosii s-ar duce in Iad,doamne,pai i-ar depasi numeric pe cei drepti,deci DD isi face competitie singur?Atunci,ce sens ar mai avea opera lui DD? e doar un experiment?
Ce ne facem cu cei care chiar nu ii cunosc pe DD.EI nu stiu cum ar trebui sa fie,pt a primi raiul.Pentru ca nu te nasti cu legile in brate.Ei se vor duce direct la satan? Adica DD e atat de ignorant?
Nu prea cred...
Poate ca DD il iarta si pe cel mai pacatos.Si nu ii va da satisfactie lui satan.
Poate fi considerata asta un alt punct de vedere in cazul credinciosilor?Se poate oare interpreta Biblia astfel?
Lady,normal ca Dumnezeu este incomparabil cu noi(in privinta inteligentei).Asa cum am zis,ne-a daruit noua cit a crezut de cuviinta ,cit putem duce si uite cite am reusit pina in momentl de fata?Si avansam,stiinta nu stagneaza.
Nu inteleg de unde reiese ideea ca Dumnezeu ar fi pacalit sau santajat de diavol?
Diavolul a fost trufas ,ingimfat ,s-a considerat mai presus de Adam si a refuzat sa i se "inchine" atunci cind Dumnezeu le-a poruncit ingerilor sa se prosterneze un fata lui Adam.
A fost alungat si tot din trufie si-a propus sa ne aduca pe cit mai multi cu el,in locul care i-a fost promis pt. nesupunere .
Dumnezeu daca ar vrea l-ar impiedica,la fel si daca ar vrea sa ne faca pe toti sa credem...Dar nu o face pt. ca El ne-a creat si ne-a daruit libertatea de alegere.
Si asta este un este pt. noi,credem sau nu,il urmam pe diavol sau nu...E doar alegerea noastra!
Dumnezeu i-a dat "ragaz" in ceea ce priveste pedeapsa.Nu l-a alungat direct in iad,l-a lasat liber ca si pe noi pina in ziua judecatii.
Cit despre cei care nu-L cunosc pe Dumnezeu eu zic sa nu ne facem griji!Dumnezeu va judeca cu dreptate,cu masura Lui,nu a noastra,acestea fiind zise,da,Dumnezeu il poate ierta si pe cel mai pacatos ,dar il poate pedepsi si pe cel mai pios care si-a pierdut credinta in ultimul moment al vietii.
Acest lucru nu este al nostru ,nu sta in puterea noastra sa ne intrebam pt. ca dumnezeu a zis despre sine,ca este Cel Milostiv!Ca El nu face nedreptate si ca cel care a facut un bine cit un fir de colb il va vedea,asa cum si cel care a facut un rau cit un fir de colb il va vedea!
Denizel,Lady,daca ar veni cineva si-ar zice ca a inviat din morti spuneti sincer,ati crede?
N-au fost crezuti atitia Profeti care au facut miracole.au fost batuti cu pietre,alungati,blestemati,luati in ris,considerati nebuni ,omoriti!
Ce-ar zice omul sec.21 care a luat stiinta in brate despre o asa "aparitite" din "valea mortii"?Adu dovada stiintifica!(in cel mai fericit caz)
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
hannen spune:
Acesta este un mail stiintific pe care l-am primit azi!
Il pun asa cum este in engleza,cu milioane de scuze,dar nici sa ma bata careva si n-am timp sa-l traduc!
The Most Merciful Gave Us Clues
A sliced Carrot looks like the human eye The pupil, iris and radiating lines look just like the human eye...and YES science now shows that carrots greatly enhance blood flow to and function of the eyes.
A Tomato has four chambers and is red. The heart is red and has four chambers. All of the research shows tomatoes are indeed pure heart and blood food..
Grapes hang in a cluster that has the shape of the heart. Each grape looks like a blood cell and all of the research today shows that grapes are also profound heart and blood vitalizing food.
A Walnut looks like a little brain, a left and right hemisphere, upper cerebrums and lower cerebellums. Even the wrinkles or folds are on the nut just like the neo-cortex. We now know that walnuts help develop over 3 dozen neuron-transmitters for brain function.
Kidney Beans actually heal and help maintain kidney function and yes, they look exactly like the human kidneys.
Celery, Bok Choy, Rhubarb and more look just like bones. These foods specifically target bone strength. Bones are 23% sodium and these foods are 23% sodium. If you don't have enough sodium in your diet the body pulls it from the bones, making them weak. These foods replenish the skeletal needs of the body.
Eggplant, Avocadoes and Pears target the health and function of the womb and cervix of the female - they look just like these organs. Today's research shows that when a woman eats 1 avocado a week, it balances hormones, sheds unwanted birth weight and prevents cervical cancers. And how profound is this? .... It takes exactly 9 months to grow an avocado from blossom to ripened fruit. There are over 14,000 photolytic chemica l cons tituents of nutrition in each one of these foods (modern science has only studied and named about 141 of them).
Figs are full of seeds and hang in twos when they grow. Figs increase the motility of male sperm and increase the numbers of sperm and will help to overcome male sterility.
Sweet Potatoes look like the pancreas and actually balance the glycemic index of diabetics.
Olives assist the health and function of the ovaries
Grapefruits, Oranges , and other Citrus fruits look just like the mammary glands of the female and actually assist the health of the breasts and the movement of lymph in and out of the breasts.
Onions look like body cells. Today's research shows that onions help clear waste materials from all of the body cells They even produce tears which wash the epithelial layers of the eyes
Worship The Creator not the creations
hannen spune:
Si un Hadith al Profetului Mohammad despre viitor zice asa
The Holy Prophet (SA) said: In the last days you will see men marrying men and women marrying women and the Dajjal will have you believe that he has change the nature of a man to that of a woman and the nature of a woman to that of a man
Suna cunoscut?
ladyJ spune:
Hannen:
´´Nu inteleg de unde reiese ideea ca Dumnezeu ar fi pacalit sau santajat de diavol?
Diavolul a fost trufas ,ingimfat ,s-a considerat mai presus de Adam si a refuzat sa i se "inchine" atunci cind Dumnezeu le-a poruncit ingerilor sa se prosterneze un fata lui Adam.
A fost alungat si tot din trufie si-a propus sa ne aduca pe cit mai multi cu el,in locul care i-a fost promis pt. nesupunere .´´
Pai eu ma gandesc asa: diavolul a considerat ca poate fi deasupra lui DD,l-a subestimat pe acesta,i-a subestimat puterea.
Acelasi diavol,suparat ca DD l-a alungat din paradis, a promis ca isi va baga coada printre oameni(creatia lui DD) si ii va abate de la calea cea dreapta.Deci apare daca vrei o ´´amenintare´´ la adresa creatiei lui Dumnezeu.Corect?
Acum, cum se poate ca, Creatorul,Cel care poate tot stie tot,nimic nu e fara de EL, sa se lase ´´antrenat´´ in aceas joc de sah cu diavolul?Adica Dumnezeu considera ca in ciuda puterii sale,se prea poate ca diavolul sa castige,acest diavol care e propria LUI creatie?
Tu, daca ai fi creatoarea a ceva,orice si acest orice ar incerca sa te distruga, nu l-ai distruge tu intai?
Poate vei spune ca DD nu-l distruge pe diavol din bunatate.Ok,atunci TOT din bunatate il va iarta si pe cel mai nefericit pacatos.Asta daca consideram da DD e bunatate si iubire.
Asta ar fi prima varianta.
A doua varianta ar fi, ca DD l-a creat special pe diavol pentru a exista aceasta competitie intre bine si rau.
Ca si cum tu, sa presupunem ca esti o regina si ai slujitori.Unul din ei te tradeaza,te sfideaza.Tu nu il distrugi il lasi chiar sa-si exercite fortele malefice asupra altor slujitori ai tai,asa ca sa vezi tu cat rezista bietul slujitor la influenta maleficului.Si daca si acesta se ´´aliaza´´ tradatorului,asta e,il trimiti la plimbare,impreuna poate cu alti mii de slujitori cazuti in capcana.Pai nu e asta oare un experiment,o incercare sau o autodistrugere?
De ce oare sa fi dat DD omului simturi,ca apoi sa ii interzica sa le foloseasca, si da dea satisfactie diavolului,propria LUI creatie?
Si a treia varinata...
ma gandesc ca DD este a-toate-stiitor,nu?
Atunci cu siguranta STIE cine se va pocai, cine e slab si nu rezista ispitei, cine il iubeste cu adevarat, cine va sta de-a dreapta lui.
Cartile sunt scrise si mi-e greu sa cred ca ceva il poate lua prin surprindere pe Dumnezeu,nu?
Aproape ca sunt convinsa ca ´´judecata de apoi´´ asa cum ne apare noua descrisa NU este nici pe departe asa cum ne-o imaginam noi,ar fi prea simplu in raport cu Divinitatea.´´Tu,pacatosule pleci in ´´iad ´´tu fericitule vii cu Mine´´ E prea simplu pentru Divinitate.Si nu ar avea sens pentru opera lui Dumnezeu,EL care le stie pe toate cum vor fi!
PS mai am vreo doo varinate,dar le scriu mai incolo