rai/iad....sau nimica....sau???
Raspunsuri - Pagina 7
Porumbita spune:
quote:
citat din mesajul lui hannen
The Holy Prophet (SA) said: In the last days you will see men marrying men and women marrying women and the Dajjal will have you believe that he has change the nature of a man to that of a woman and the nature of a woman to that of a man
Suna cunoscut?
homosexualitatea si lesbianismul nu sunt o creatie a secolului nostru... au fost de pe la inceputuri... diferenta e ca azi ai libertatea (sau ar trebui sa o ai) de a nu te mai ascunde...
hannen spune:
quote:
citat din mesajul lui Porumbita
[quote]citat din mesajul lui hannen
The Holy Prophet (SA) said: In the last days you will see men marrying men and women marrying women and the Dajjal will have you believe that he has change the nature of a man to that of a woman and the nature of a woman to that of a man
Suna cunoscut?
da,asa e.Avem exemplul Sodomei si Gomorei...
Dar in hadith se vorbeste de marrying.Lucru care atunci nu se intimpla si care nu am fi crezut ca va fi posibil,dar uite ca a ajuns foarte real.Casatoriile intre gay (homsexuali&lesbiene) s-au legalizat ...
Ma bucur ca nu`s singura pe aici,ca azi e simbata si ma gindeam ca scriu degeaba.
Revin sa despicam firul ,dar sa-mi potolesc trupa care acum admira focul de artificii de la riu.am o vedere,suuuuper,zici ca imi cad pe balcon
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
hannen spune:
hey guys,look,cit ne intrebam noi aici daca ar veni cineva de dincolo sa ne zica daca exista rai sau iad,pare`se ca cineva chiar s-a intors.
Na,aku sa va vad care va inghesuiti sa-l credeti!
http://jp.youtube.com/watch?v=UGpxfoF3SYg&feature=related
ooof topic :( Dumnezeu a zis "chiar de v-as trimite un mort inapoi la viata,voi tot nu veti crede si vetzi invinui de minciuna.Si ca atunci cind ne vom afla in fata Lui vom striga ,"da-ne inca o sansa si vom crede,dar chiar de ne-ar da inca o sansa,noi tot n-am crede,ne-am intoarce la viata si am face exact aceleasi lucruri)
blackpanterro spune:
Hannen, in sodoma si gomora nu este mentionat deloc hosexualismul si lesbianismul ci spune despre oameni ca erau "wicked", asa scrie in biblia noastra in engleza"to destroy the town due to people's wickedness"
Apoi crestinii s-au gandit sa numeasca sexul dintre barbati sodomie din cauza unui pasaj in care spune ca "The men didn't have the need of a woman and the women didn't have the need of a man".
Parerea mea e ca daca 1 milion de oameni citesc biblia vor exista 1 milion de interpretari.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things葉hat takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
irina.c. spune:
quote:in cap. 19 din Facerea se povesteste cum locuitorii Sodomei (barbati)au vrut sa-i violeze pe oaspetii lui Lot (barbati), refuzand sa se culce cu fiicele lui Lot, cum le propusese acesta in disperare de cauza.Daca asta nu e homosexualitate atunci ce e?
citat din mesajul lui blackpanterro
Hannen, in sodoma si gomora nu este mentionat deloc hosexualismul si lesbianismul ci spune despre oameni ca erau "wicked", asa scrie in biblia noastra in engleza"to destroy the town due to people's wickedness"
Apoi crestinii s-au gandit sa numeasca sexul dintre barbati sodomie din cauza unui pasaj in care spune ca "The men didn't have the need of a woman and the women didn't have the need of a man".Parerea mea e ca daca 1 milion de oameni citesc biblia vor exista 1 milion de interpretari.Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things葉hat takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
edit- de fapt e nevoie de o precizare- termenul de "sodomie" denumeste actul sexual anal (adica si intre barbat si femeie), nu neaparat homosexualitatea
Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
hannen spune:
quote:
Apoi crestinii s-au gandit sa numeasca sexul dintre barbati sodomie din cauza unui pasaj in care spune ca "The men didn't have the need of a woman and the women didn't have the need of a man".
Parerea mea e ca daca 1 milion de oameni citesc biblia vor exista 1 milion de interpretari.
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things葉hat takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
panterro,da,asa e .multe s-au tradus in diferite moduri ,in diferite limbi(adica difera traducerea) asa cum si e si singura faza despre treime.
in fiecare reeditare/editie a bibliei s-a scos cite ceva,s-a tradus diferit cite un cuvint .
iti dau cuvintul meu ca am vazut o versiune veche a bibliei(in engleza) in care scria Allah!!!
La urmatoarea reeditare disparuse,aparuse god.
hannen spune:
Irina,aceasi explicatie exista si in Coran,cind in casa lui Lot au aparut ingerii cu chip de barbati ,frumosi...si barbatii cetatii au venit la ei iar Lot le-a cerut sa-l crute de rusine in fata oaspetilor si le-a oferit fetele lui(sau fete/(a)le cetatii)
le-a oferit parca mincare si ei au refuzat(fiind ingeri ,nu mincau) i-au spus lui Lot sa paraseasca cetatea impreuna cu cei care au crezut,restul au fost distrusi impreuna cu nevasta lui Lot care nu a crezut si a ris de ei.
Edit:bey,scuzati greselile,da` am dormit ieri 5 ore ,azi am muncit,am condus de mi-au iesit okii prin parbriz si inca`s pe net
blackpanterro spune:
Da si dupa ce orasul a fost distrus fiicele lui au crezut ca sunt singurii oameni de pe pamant si si-au imbatat tatal si s-au culcat cu el!! Yoohoo, homosexualismul BAD, incestul GOOD!!
hannen spune:
quote:
Da si dupa ce orasul a fost distrus fiicele lui au crezut ca sunt singurii oameni de pe pamant si si-au imbatat tatal si s-au culcat cu el!! Yoohoo, homosexualismul BAD, incestul GOOD!!
Nu stiu!In Coran nu scrie asta,asa ca ma abtin!
hannen spune:
Lady,complicat mesaj!
diavolul nu a subestimat puterea lui dumnezeu.
El doar incearca sa se razbune.Dar tot ce face el face cu voia lui Dumnezeu.Stiu,suna cam aiurea.Dar da,Dumnezeu ii permite pt. ca asa el se afunda(condamna ) si mai mult si noi suntem testati.
Noi asteptam ca si crestinii ,venirea lui antichrist,pe care noi il numim Dajjal!
El va avea puteri deosebite,va inconjura lumea cu un magar,va invia mortii si va tine in maini doua riuri,unul de foc si unul de apa.Asa par la prima vedere!De fapt riul de foc este cel de apa si cel de apa ,este cel de foc.Multi vor crede in el,vor crede ca-i asteptatul Messiah(stiti voi cine inca il asteapta)
Dajjal(anticristul) nu va fi pe pamint decit citeva zile(parca 40???) dar zile care ni se vor parea ani!!
Isus Hristos il va "distruge"!Uimitor nu-i asa?si noi credem in a doua venire a lui Hristos!