rai/iad....sau nimica....sau???
Raspunsuri - Pagina 19
ham spune:
quote:
citat din mesajul lui BeLucci
ham da este adevarat ca prin gradina eden trecea tigrul si eufratul....dar edenul nu este raiul!
9. ....iar în mijlocul raiului era pomul vietii si pomul cunostintei binelui si raului.....
Este FIX raiul, citeste cu atentie pasajele, unde scrie despre pomul cunoasterii din rai/eden!
Ingrid S spune:
Hannen, in Biblie sta scris: "ca unul dintre NOI!". Nu spune Noi, cu sensul de respect. Ca unul...asta inseamna ca sunt mai multi.
Belucci, daca mai citesti pasajul anterior, vei vedea ca Edenul= Rai. Putina deductie trebuie.
Ham, citisem si pasajul acela, mersi, mi se pare extrem de curioasa exprimarea. De unde veneau acei uriasi? Cum s-au ivit ei, asa deodata?
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
BeLucci spune:
victoria cauta in matei 24:31
ioan 14:1-6( aici se vorbeste despre rai), unde a mers Dumnezeu sa ne pregateasca locul(raiul)
ham spune:
quote:= NU SUNTETI CA MINE, VA IA DREACU'!
...si apoi...copilasi dragalasi va fi rapirea! vom fi rapiti noi care am crezut desi nu am vazut, noi copii lui Dumnezeu. si sunt tare curioasa cum veti explica voi lipsa brusca a catorva vecini, prieteni chiar mama, tata, fratele, sora, sau...lipsa copilului! asta nu va spun eu din aberatii, nu va pun sa credeti, asta o sa traiti pe pielea voastra!:) cei care veti ramane aici dupa rapire va doresc succes la cartile care le veti scrie despre evenimentele traite pe pielea voastra!
.....
denizel aceste evenimente chiar se vor intampla...de ce esti frustrat/a ca o sa traiesti evenimentele astea! daca ai avea cat de cat cunostinte din Biblie, ai vedea ca evenimentele care le-am descris eu duc spre Judecata de Apoi...spre iad/rai! deci nu eram deloc off topic! blackpanterro nu-ti fie tie frica de mine, gandeste-te la pielea ta!:)
....
si pt ca am vazut ca voi ateii nu credeti in evenimentele de acum mii de ani(reale, pt mine)! poate cand o sa vedeti viitorul care se va implinii cum scrie Biblia, o sa ganditi altfel......nu toti, tu blackpanterro nu te simti jignit/a ca tu nu o sa crezi!:))
....
Nu cred ca sunt singurul care-o inteles asa mesajul tau; nu uita o chestie, a incerca sa prostesti pe altul e mare pacat si "Adio Irak!"
BeLucci spune:
victoria cauta in matei24:36
ioan 14:1-6( aici se vorbeste despre rai), unde a mers Dumnezeu sa ne pregateasca locul(raiul)(ham e pt tine)
denizel spune:
quote:
denizel cand am amenintat? e chiar interesant....:))
Mai degraba "funny" decat interesant :-)).
ham spune:
quote:
victoria cauta in matei24:36
ioan 14:1-6( aici se vorbeste despre rai), unde a mers Dumnezeu sa ne pregateasca locul(raiul)(ham e pt tine)
Deci tu negi ca pomul Cunoasterii era in RAI, ca Adam o fo' izgonit din RAI!
BeLucci spune:
" = NU SUNTETI CA MINE, VA IA DREACU'! "ham, asta spui tu...nu am spus eu! daca citesti apocalipsa o sa vezi ca scrie la fel cum am zis eu despre zilele sfarsitului!
denizel chiar e funny, apropos tu ai un avertisment....hm oare dece?:))
BeLucci spune:
daca te-ai fi uitat ce scrie in acele versete nu m-ai fi invinuit aiurea. dar nu ai citit(ham)
in eden era pomul cunoasterii binelui si raului, si da adam si eva au fost izgoniti din eden...dar da neg ca eden=rai!