rai/iad....sau nimica....sau???
Raspunsuri - Pagina 17
blackpanterro spune:
BeLucci oamenii ca tine ma infricoseaza rau....tu chiar crezi toate astea?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
ham spune:
quote:
citat din mesajul lui ladyJHam,este pentru prima oara cand aud ca in EDEN erau DOI POMI ,unul din ei,adica cel al CUNOASTERII fiind total interzis.
16. A dat apoi Domnul Dumnezeu lui Adam porunca si a zis: "Din toti pomii din rai poti sa manânci,
17. Iar din pomul cunostintei binelui si raului sa nu manânci, caci, în ziua în care vei mânca din el, vei muri negresit! "
..................................
22. si a zis Domnul Dumnezeu: "Iata Adam s-a facut ca unul dintre Noi, cunoscând binele si raul. si acum nu cumva sa-si întinda mâna si sa ia roade din pomul vietii, sa manânce si sa traiasca în veci!..."
23. De aceea l-a scos Domnul Dumnezeu din gradina cea din Eden, ca sa lucreze pamântul, din care fusese luat.
24. si izgonind pe Adam, l-a asezat în preajma gradinii celei din Eden si a pus heruvimi si sabie de flacara vâlvâitoare, sa pazeasca drumul catre pomul vietii.
Biblia Ortodoxa- Facerea (Geneza)- Capitolele 2-3
http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=25&cap=2
BeLucci spune:
denizel aceste evenimente chiar se vor intampla...de ce esti frustrat/a ca o sa traiesti evenimentele astea! daca ai avea cat de cat cunostinte din Biblie, ai vedea ca evenimentele care le-am descris eu duc spre Judecata de Apoi...spre iad/rai! deci nu eram deloc off topic! blackpanterro nu-ti fie tie frica de mine, gandeste-te la pielea ta!:)
BeLucci spune:
si pt ca am vazut ca voi ateii nu credeti in evenimentele de acum mii de ani(reale, pt mine)! poate cand o sa vedeti viitorul care se va implinii cum scrie Biblia, o sa ganditi altfel......nu toti, tu blackpanterro nu te simti jignit/a ca tu nu o sa crezi!:))
denizel spune:
quote:
citat din mesajul lui BeLucci
denizel aceste evenimente chiar se vor intampla...de ce esti frustrat/a ca o sa traiesti evenimentele astea! daca ai avea cat de cat cunostinte din Biblie, ai vedea ca evenimentele care le-am descris eu duc spre Judecata de Apoi...spre iad/rai! deci nu eram deloc off topic! blackpanterro nu-ti fie tie frica de mine, gandeste-te la pielea ta!:)
TERMINA!!!!!!! Ai depasit orice limita!!!
blackpanterro spune:
Las-o Denizel ca nu merita osteneala...pielea mea e ok, folosesc produse bune :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
capcaunul spune:
quote:
citat din mesajul lui hannen
Sa inteleg ca tu dupa citeva zeci de carti din alea de le enumerai mai sus ai inteles miracolul vietii?
si care ar fi acela daca nu te deranjez cu intrebarea?Ca in afara de a ma contrazice si de a ma face inculta alta contributie n-ai avut pe aici.
Hannen, faci o grava confuzie care ma nedreptateste. Nicaieri, direct sau indirect, nu te-am facut inculta. Poate cel mult, a scapat din tastatura cuvantul eruditie insa nimanui nu trebuie sa-i fie rusine ca nu este erudit. Eruditia inseamna mult mai mult decat cultura; presupune o aprofundare sistematica. Eu unul, mi-as dori sa fiu erudit in domeniile enumerate ieri, dar pentru a ma putea considera asa imi mai trebuie multe alte condimente (cum ar fi teoria grupurilor, topologie, geometria algebrica, ... lista-i nesfarsita) care inghit o groaza de timp pentru a le intelege.
Omul obisnuit nu are timpul sau inclinatia pentru studierea unui anumit domeniu (normal pentru ca in primul rand sunt mii de domenii care mai de care interesante, de la aritmetica pana la politica, si evident nu putem sa ne orientam decat catre cateva, mai multe sau mai putine, dupa puteri, si in al doilea rand pentru ca avem si multe lucruri cotidiene pe care nu le putem ignora - serviciul, copiii, cumparaturile, curatenia).
Fiind astfel dezarmat in fata miracolelor dintr-un domeniu necunoscut omul poate sa cada usor in capcana explicatiilor pseudostiintifice. De care, din pacate, mass media si internetul nu duc lipsa, ba chiar se stie ca sunt mult mai numeroase, mai agresive si mai zgomotoase decat explicatiile stiintifice. De ce? pentru ca intelegerea unei explicatii stiintifice necesita in primul rand timp (iarasi ne intoarcem la timpul pe care ni-l mananca banalul cotidian). Exact acest rationament sta la baza religiei ca a patra putere in stat. De ce a patra? Pentru ca doar dupa Gutenberg a inceput mass media sa se substitue preotului ca sursa primordiala de cultura pentru omul obisnuit. Mass media si internetul insa, scapate de rigoarea impusa publicatiilor stiintifice, au devenit sufocate de pseudostiinta. Se spune, si nu fara temei, ca 90% din informatia de pe net este junk.
Concluzionand, nu cu tine () am incrucisat eu sabiile ci cu ideile eronate care circula in voie pe net.
capcaunul spune:
quote:
... asta o sa traiti pe pielea voastra!:) cei care veti ramane aici dupa rapire va doresc succes la cartile care le veti scrie despre evenimentele traite pe pielea voastra! ...
iar mortii vor iesi din morminte pentru a intra pe net!
Web resurection!
Victoria spune:
quote:
si apoi...copilasi dragalasi va fi rapirea! vom fi rapiti noi care am crezut desi nu am vazut, noi copii lui Dumnezeu. si sunt tare curioasa cum veti explica voi lipsa brusca a catorva vecini, prieteni chiar mama, tata, fratele, sora, sau...lipsa copilului! asta nu va spun eu din aberatii, nu va pun sa credeti, asta o sa traiti pe pielea voastra!:) cei care veti ramane aici dupa rapire va doresc succes
BeLucci, iti multumesc, acum m-am luminat si eu, datorita tie, in legatura cu sensul afirmatiei: "fericiti cei saraci cu duhul"...
V
PS Unde scrie in Biblie de rapire????
PPS Vezi ca "noi copii lui Dumnezeu se scrie cu 3 de "I".... "copiii"
ham spune:
quote:
Conform logicii tale, tu vei ajunge-n Irak, caci acolo-i locat raiul in Biblie; nasoala faza, io zic sa te gandesti tare de tot la pielea ta; cainele moare de drum lung...!