Timisoara, Impreuna! (115)
Raspunsuri - Pagina 18
ela03 spune:
Draga , multumesc pentru apreciere, uneori ma intreb daca in lumea in care traim noi e bine sa fiu asa cum sunt, pentru ca sigur nu e o lume a basmelor si se pare ca la noi sunt mai apreciate si se descurca mai bine femeile gen Xena. Legile supravietuirii... ma straduiesc de-atata timp sa fiu mai razboinica si mi-e ciuda ca nu prea reusesc...
Il iubesc pe Robi foarte mult, imi creste inima cand ma uit la el. Imi amintesc ca am avut zile cand nu m-am putut scula dimineata din pat si totusi am facut-o, de dragul lui.
Nu ma bucur ca sunt soft (cum spunea Maria), finuta sau sensibila, in momentul de fata...
Ma bucur ca va am pe voi, de cate ori simt ca nu mai pot fug cu gandul la "grupul de suport", cum l-a numit aseara Doris. Am cunoscut niste femei puternice, unele trecute prin incercari mai grele, care stiu sa se bucure de clipele marunte ale vietii.
Nu mai pot sa va spun altceva decat ca astept cu nerabdare ziua de luni, pentru a lucra la proiect.
Azi merg la culcare cu greturi si dureri de cap, care mi-au mai trecut dupa ce-am citit cu voce tare "Fetita cu parul de aur si cei trei ursi."
danitin spune:
Acum am ajuns acasa de la meci. Da a fost tare frumos, mai ales ca a castigat Poli cu 3 la 0.
Noapte buna!
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
Mariaa spune:
morning gagix,

....si Claudiaaaaaa!!! asteptam pozele facute cu aparatul tau!!!!!!! ]neand]
![]()
Poli 
Dana, trimite-mi pe PM te rog adresa de la nenea ala cu ajutoarele pentru Moldova! nu mai dau de ea.
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
aidaciolac spune:
Hello 
... am dormit pana la 10:30 

Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel 

DISNEYLAND PARIS 2008
Doris-Alina spune:
Neatza si de la mine...
Cafea pentru toate...

si o duminica minunata!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
silvana75 spune:
O duminica placuta tuturor!
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
danitin spune:
Multumesc de urari, duminica a fost foarte placuta. Am fost la casuta, am stat la soare si ne-am balacit, am dormit super bine de dupa amiaza (parca simt cum s-au incarcat bateriile) iar seara am facut piept de pui la gratar cu mujdei de usturoi.
Maria ... nu mai tin minte adresa, primisem un mail de la un coleg de la Agenda dar l-am sters. Incerc maine sa-l sun pe tip si daca dau de el iti trimit adresa....
Va doresc tuturor noapte buna si vise frumoase.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
silvana75 spune:
Maria uite aici:
Un timisorean originar din comuna botoseneana Radauti Prut se ofera sa dea o mana de ajutor celor care au ramas fara agoniseala de o viata. Vasile Muraru organizeaza o strangere de ajutoare, apeland la bunavointa timisorenilor care pot oferi orice, de la conserve de alimente si pana la materiale de constructii.
Muraru isi pune la dispozitie propria casa pentru depozitarea ajutoarelor stranse. De asemenea, el asigura si transportul lor la Radauti-Prut. In 7 august, va pleca primul transport de ajutoare spre zona sinistrata. Cei interesati pot duce ajutoare pe strada Strandului, numarul 12.
Ai mei baieti au plecat la meci, joaca Barcelona cu Chivas (Mexic), e primul meci de fotbal la care merge fiu-miu si abia astept sa aud impresiile.
Noapte buna si vise frumoase, Timisoara
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
danitin spune:
Silva merci de completare ... Moama, da la ce meci a mers ... Barcelona, nu e deloc rau 
Da la ziua Timisoarei n-ati mers nicicare, ca aud focurile de artificii....
Mamica de spiridus
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag