Timisoara, Impreuna! (115)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Buna dimineata! Cred c-am povestit prea multe aseara ca mi-e rau de nu mai pot... am luat un metoclopramid si un algocalmin fiola.
Ma bucur ca v-am cunoscut, faina trupa...
Astept poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Am dormit pana la 10...rupta...

A fost tare fain, nu stiu ce m-as face fara voi...i luv iu si io pe toate!

Laurelu, bine ai revenit, cred ca sunteti bronzati de numa...

Noi la 15 mergem la ziua lui David, a sunat Vali sa ne roage sa o iertam, si sa o ducem la party, sa vedem...

Aidule, Matza arata nemaipomenit de bine, sunt asa fericita pentru voi...

Am redescoperit ce fain e sa te plimbi la miezul noptii prin centru...super!

Poze ioc, numai Clau a facut cateva...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna timisorence.

stiti cumva vreun salon de tatuaje in timisoara???

va multumesc anticipat!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Pe cine caftesc eu pentru poze? cred ca pe Anda ca ea era responsabila cu pozele ... Andaaaaaaa toata seara m-am gandit la voi dar ma consolam cu gandu ca o sa vad poze si voi nimic.
Ma bucur ca v-ati simtit bine si v-ati mai incarcat bateriile ... as avea si eu nevoie de asa ceva.
Laura, bine ati revenit, zi cum o fost si pune poze.

Va doresc o seara faina si o duminica placuta!

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Bb_yasmin, saloane de tatuaje stiu ca sunt prin studenti,ai grija unde mergi, eu mi-am facut un tatuaj chiar inainte de-a pleca din tara, mi-l facuse un tip acasa la el asa ca nu stiu saloane care sa fie ok.

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

silvana, mersi frumos de raspuns. pai tocmai de asta caut un salon specializat, nu vreau sa il fac la cineva acasa.

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

aida bine ati venit acasa
fetelor timishorenc si nu numai ca vad ca-i adunare generala pe-aici(de oltence si nina a fost pe-aici) va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Yasmi, eu stiu un salon pe Bd Take Ionescu, la parterul unui bloc, chiar inainte de sediul SRI, aflii mai multe pe http://www.humandesign.ro/; mai e unul pe str Eminescu, intre fostul sediu Evenimentul zilei si Libraria Humanitas ... si parca mai e si unul in Mall, da de asta nu-s asa sigura.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

danitin, multumesc frumos!! de ala de pe take ionescu stiu si eu. de fapt doar despre ala am gasit info. o sa mai incerc si la mall.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Sara buna Timisoara,noi am umblat azi,am fost cu copiii la strand la umt,a fost super fain dar am cam rabdat de foame pe acolo,apoi am tras o plimbarica prin P-ta Unirii si Parcul Botanic (Mihi stai linistita ca nu am mai vazut ce am vazut noi joi ) ce frumoasa e Timisoara, ce vroim sa zic eu despre intalnire,mi-a picat tare bine,m-am simtit acasa cu voi, Aida ma bucur tare mult ca te-am cunoscut,nu am cuvinte sa te descriu,am cunoscut o femeie puternica,curajoasa,sincera,directa,m-ai impresionat foarte mult,m-ai tintit la fix,respect! Ela femeia finuta si sensibila (caracterizare facuta de Doris) poate nu credeam pana nu te vedeam,intr-adevar apartii altei lumii,nu am mai cunoscut o femeie mai gingasa ca tine si nu imi vine sa cred prin ce treci,nu meriti asta si am incredere in tine ca vei face ce trebuie ca sa iti schimbi soarta spre mai bine. Restul fetelor asa cum le-am stiut,ascultatoare,sfatuitoare, cele mai bune prietene

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput