Timisoara, Impreuna! (115)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

M-am razgandit, va dau si prima
Dana, Anda, saru-mana dar din pacate stiu prea bine cum e cu sutu in fund si pasu inainte

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza si de la mine...

Silva, nu te necaji, nu stiu ce-au pierdut...o sa gasesti altceva, care ti se va potrivi din toate punctele de vedere.

Anda, vezi ca-i editie limitata...

Aida, cum e Simonica?

Liana, hai ma ca nu poate sa-ti stea rau, tunsa scurt...
tu esti faina oricum...

Claudia, ti-a trecut gatul? apta de petrecere?

No gagix, ne vedem azi la 18 in Unirii...la fantana.

Noi la pranz mergem pana la Sag la manastire.

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata si de la mine!
Noi cu muci grosi si multi de se astupa , Doamne Ajuta ca fara febra. Nu stiu cum va fi pana diseara
Am bagat deja 6 si mare si imi tremura hartu in mine

Va

Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel

DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

morning
revin mai incolo.

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Mai incolo cand

Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel

DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Neatza Buna Timisoara,
Aido io zic sa no enervezi pe Simonelul mare ca iara sare peste birou si cica te musca de cerul gurii ca m-am minunat ieri ce le scoate fata asta .
Doris si eu asi fi vrut la manastire,am planuti azi sa mergem in Dacia la locul de joaca,la biserica si apoi pe la shopping pe acolo,buna sta cu Andi la locul de joaca,ca altfel nu stiu daca sta cu ai mei diseara,e cam prapadit nemtalau asta mic si nu vrea cu ai mei.Gatul inca ma doare,astazi am luat si bromhexim ca am inceput da tusesc asa ca bere ioc deseara ca mai iau penicilina,na ok fetili am plecat,ne intalnim atunci deseara,abia astept...
la toate.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Eu ajung putin dupa 18, ca la 18 terminam inotul.
Sunt cam sifonata, dar vin macar in trecere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Aida,pupam Simonica si sa scape rapid de mucii aia...

Azi sunt si io la munci farst taim de dupa vacanta.Cu Luana la purtator,ca gradi e inchisa azi,abia de luni se deschide.
Am luat si sticul cu pozele de acasa si...stupize! nu mi-l citeste compul si nici un altul din cladirea asta asa ca mi-am bagat ceva in el si in capul lui mustaciosul meu si tre' sa le refac acas'...asa ca poze mai incolo....sorry!
nah,bun...pe mai tarziu...va pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Fetele intru acu sa va pupez...ca intru in priza imediat...si cine stie daca mai apuc sa va scriu...

Distractie faina...sa betzi o bere si pt mine...sau sa mancatzi o inghe...imi pare rau ca nu pot veni...dar poate mai bagatzi o intalnire halanta saptamana...

Silva ...idem anda

Clau...ti-am simtzit sufletul tare trist...sper sa te ajute fetele sa te mai inveselesti...ii tare frumos nemtzalaul mic...si cum nu seamana cu tine ...sigur e tare chipesh si nemtzalaul hal mare...acu a venit vrema sa muncitzi sa va refaceti relatzia...ca pana acu atzi muncit sa v-o distrugetzi...bine nu singuri...ca atzi avut ajutoare din exterior...da acu dragilor ca sa va fie bine...nu tre decat sa inmultzitzi dragostea...

katikule......l-am vazut ieri pe bogdanelu tau...trecea prin fatza la conti

dani......azi ma duc la puii mei...sa vezi ce-or avea pe ei ...blande de la purici...de la paienjeni ...si cine stie de la ce ganganii...ca asa-i la tzara...cand ii prinde un purec...ii trage la masina de cusut...asa ii pisca saracutzii...

va pup pe toate...
aiduska,
anuska,
andushka,
alexxuska,
dorisuska,
deyuska,
loreduska,
lormiluska,
lauruska,
elluska,
mariuska,