FIV 187
Raspunsuri - Pagina 15
nusy spune:
Crystyna:
ma bucur ca deja ai schema,asta inseamna ca esti gata de FIV,sa fie cu reusita!Eu am fost in concediu,la sfarsitul lunii merg la eco inainte de z 21 si la incepututl lui septembrie ar trebui sa incep inhibarea,daca e totul bine.Te pupic dulce,tinem legatura!
Nusy
smoly spune:
Patricia stai linistita,si nu te mai stresa ca nu faci bine.Nu e neaparat nevoie sa simti ceva,fiecare corp difera si simptomele nu sunt la fel.Test eu nu ti-as recomanda sa faci acum,eu l-am facut pe primul in z10 de la et si a iesit a 2-a liniuta fff palida.Pe al 2-lea l-am facut a doua zi si a iesit aproape ce linia de control.In z 12 am facut B-hcg si a iesit pozitiv.
Bafta si sa auzim de bine.Sa te ajute DD sa ai un bebe in burtica.
Te astept, copilasul meu frumos!
PETRICIA spune:
Multumesc smoly, tabitha........si tuturor, nu va cunosc prea bine
...inca. Incerc sa stau linistita si sa am rabdare, asta ma omoara si faptul ca nu simt nimic deosebit. Imi place ca sunteti optimiste si cu credinta mergeti mai departe , asa o sa fac si eu cu toate ca am 36 de ani....sper ca va fi bine si nu va fi nevoie de alte incercari.
Va pup pe toate 

catalina2307 spune:
PETRICIA nu trebuie sa te ingrijoreze ca nu simti nimic ci sa te linisteasca. Nici eu nu am simtit nimic, testul s-a pozitivat dupa 6 zile de la ET (am avut blastocisti) si la eco am vazut doua inimioare minunate care au batut dar nu suficient de mult. Dar asta este alta poveste. Tu sa retii doar ca e bine cand nu simti nimic.
Pup si succes.
Catalina
Tabitha spune:
Petricia: asa, fata dulce,
stai linistita si fii cuminte, iubeste-ti deja embrionii si roaga-te la Doamne Doamne sa le dea putere sa se prinda si sa stea in burtica ta pana la 9 luni. Nu te mai gandi la simptome. Eu, la primul FIV, stiam deja multe despre procedura asta si am fost f. stresata. Era in schimb un alt cuplu, care era mai de la tara si nu avusese atatea surse de informare, si pt. care a face FIV-ul la oras a echivalat cu o vacanta. S-au distrat, s-au relaxat, au fost f. linistiti, iar la ei s-a prins. Desigur, asta nu e regula generala, dar cateodata ma gandesc daca nu ar fi mai bine sa las dr. sa-si faca treaba si eu sa-mi vad, linistita, de ale mele. Desigur, nu m-oi duce acum la discoteca sau sa car cine stie ce, dar zau daca are sens sa-mi fac atatea ganduri si probleme. Dumnezeu le va aranja asa cum stie El cel mai bine. O sa ma rog la El sa ma asculte si sa ma ajute, daca asa este cel mai bine. Pupici multi si gandeste pozitiv, deja ai o sansa in plus daca faci asa.

luck spune:
luci.eilm
MULTUMESC FRUMOS !!!!!
felicia
nu , nu am reusit sa ma programez astazi , luni o sa inrosesc firul telefonului !!!
De regula e aglomerata , dureaza mai mult de o saptamana programarea ?
antosit spune:
Neata!
Da Moni e binisor acum...!
AurelCris
-ic mamica si printesa!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"

PETRICIA spune:
Va multumesc tuturor pentru sustinere si incurajari, mi se stange inima cand citesc despre esecurile voastre si ma bucur odata cu voi cand va citesc reusitele. Dumnezeu ne va ajuta , o sa vedeti ca va fi bine. Maine ma duc la o manastire ( nu stiu inca unde este situata, aflu in seara asta), unde este o icoana facatoare de minuni, se spune ca mai ales pentru femeile care-si doresc copii. Daca vreti, spuneti-mi numele de botez ca as vrea sa dau si un acatist.
Va pup
Petricia
mimi_m spune:
Buna,
Tabitha, se pare ca vom face FIV cam in aceeasi perioada, eu astazi iau prima pastila de AC, pe 20 august incep inhibarea cu diphereline 0,1, iar pe 2 sept trebuie sa ma programez pt eco in z 14 de inhibare .Se pare ca voi face protocolul lung, si nu stiu inca ce tratament de stimulare voi urma .
Sper sa reusim amandoua, sa se inmulteasca vestile bune pe forum.
Tabitha spune:
mimi_m: si eu incep azi AC (sunt ziua 2), numai ca o sa le opresc pe 24 august, pe 29 august incep decapeptylul iar pe 30 august stimularea cu Gonal. Pe 2 sept. trebuie sa fiu la primele analize, ca sa vada cum sa continui tratamentul. Din cate mi se pare mie, asta pe care-l fac eu este protocolul scurt. Ceva de genul asta am facut si prima data, numai ca nu mi s-a dat decapeptyl, ci numai Gonal si dupa cateva zile s-a introdus Orgalutran. Nu prea am mai auzit de un protocol ca cel pe care-l fac acum, poate reuseste cineva sa ma dumireasca. Tu la ce dr. mergi? Bafta multa si sa dea DD sa reusim cat mai repede toate.