FIV 187
Raspunsuri - Pagina 14
aurel_cris spune:
IOANATUGS abia am citit si eu prin ce ai trecut,imi pare foarte rau,m-am bucurat nespus pt tine.Iti urez din tot sufletul multa bafta la noua incercare pe care am inteles ca o vei face curand
CATALINA am ramas socata de ce ai patit iarasi,ma uimeste incompetenta unor doctorii,iti doresc din tot sufletul multa sanatate si bafta la noua incercare

ANTO sper ca sotul tau este ok

DANYALO 
,sa dea DD sa ti se indeplineasca toate dorintele

TABITHA multa bafta,sunt alaturi de tine

Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)
"Bianca" http://good-times.webshots.com/photo/2161473100103063595hQMDpK
Tabitha spune:
Cristina: 

iti multumesc mult.
Azi sunt ziua 1 de CM, maine repet FSH-ul si apoi incep AC. Gata, sunt pe ultima suta de metri. Sa dea Domnul sa fie totul bine, asa cum va doresc si voua tuturor. 
Blanche25 spune:
Catalina este cumplit ceea ce ti se intampla
, strigator la cer. Imi pare foarte rau ca a trebuit sa treci prin atat de multe dezamagiri si dureri. Cu sufletul sunt alaturi de tine. Iar noul FIV sa fie inceputul unei noue etape plina numai de fericire. Iti tinem pumnii!!!! Cand il incepi exact? 

Iazmin mie mi.a recomandat sa imi fac analiziele hormonale inclusiv prolactina in Z3 sau 4 de CM. Prolactima mi.a iesit un pic pic peste limita, iar doctorita mi.a zis sa nu ma alarmez, ca e f usor influentabila, chiar si daca
cu o seara inainte.
Tabitha bafta! 
Moniland spune:
catalina, ce inspirata ai fost sa mergi la dr. din Grecia....
Si cate fete spera la un FIV reusit in Romania. Trebuie sa aiba mare noroc ....
danyalo, LA MULTI ANI! cu multi copii alaturi de tine in cel maiscurt timp.
Antototul e ok acum, nu? 
PETRICIA spune:
Buna tuturor fetelor
Numele meu este patricia, sunt la primul FIV, sambata 26.07 a afost embriotransferul, nu ma nici un simptom, nu ma doare nimic, asa trebuie sa fie? Nu mai ma rabdare pana pe 7 vreau sa-mi iau un test de sarcina , nu mai pot dormi noaptea, ba visez ca sunt insarcinata, ba ca nu sunt. Cred ca si voi ati trecut prin asa ceva, spuneti-mi si mie trebuie sa simt( daca sunt insarcinata). Nu mai rezist credeti ca este bine sa-mi cumpar un test?
Va pupic
Petricia
Tabitha spune:
Patricia: parerea mea este sa stai linistita, sa nu faci niciun teste, e prea devreme. E posibil sa iasa negativ, dar asta sa nu insemne ca nu s-a prins, sau e posibil sa iasa pozitiv din cauza tratamentului, si totusi sa nu se prinda. Oricum ar fi, rezultatul nu poate fi considerat concludent, acuma, cand nu a trecut nici macar 1 saptamana de la transferul de embrioni. Incearca sa-ti ocupi mintea cu altceva, sa te plimbi, sa te gandesti la ceva frumos. Stiu, e greu, dar ia gandeste-te: daca testul iese negativ, iti faci o multime de nervi si embrionul de fapt incearca sa se prinda in utre iar tu ii provoci neliniste si lui. Si eu am avut acum 3 ani transferul de embrioni intr-o sambata si testul DIN SANGE l-am facut exact dupa 2 saptamani, tot intr-o sambata. Hai, linisteste-ye, trebuie sa stai calma, sa fii linistita, astfel ca embrionul / embrionii sa fie si ei linistiti, sa-si faca treaba cum trebuie. Te pupic dulce si asteptam rezultatul pozitiv saptamana viitoare, spre final. 

Iazminn, Blanche : va foarte multumesc.

PETRICIA spune:
Multumesc mult pentru raspuns.............binee...nu fac nici un test
,am 3 embrioni, (2 de 8 si 1 de 6). Ar trebui sa am ceva simptome? M-a cam durut burta la inceput dar nu tare si de aceea nu am luat nimic, fac tratament cu Medrol 1/2 la 12 ora ; Aspenter 1/zi; utrogestant 6/zi, si acid folic 1/zi.
Am citit mult despre reusitele si ...nereusitele voastre ...numai Dumnezeu ne poate ajuta, el stie ce este mai bine pentru noi si cand trebuie sa fie.
Va pupic pe toate si mult curaj

crystyna75 spune:
buna nusy! ce mai faci? ai fost in concediu? eu am fost saptamana asta la Gynera pt a-mi da schema de trat pt sept. este total diferita de Cluj. tu pe cand ?